QUOTE(gerapanycka @ 2012 11 30, 01:14)
Gaila, kad Lietuva neišgali lygiuotis rūšiavime į Vokietiją.. va jie, manau, TAI gerai išmano: sustatyti aparatai, kurie butelius priima po viena- niekas nesudūžta, niekas nesusigadina ir dar pinigėlių gauni
nors už stiklą tik kapeikos, bet gamta apsaugoma nuo taršos
žmonės sąmoningi, renka, rūšiuoja
o pas mus net noras rūšiuoti nevertinamas.. trūksta elementarios informacijos..
Manau,kad ir LT po truputi juda samoningumo link.jau ir pas mus atsirado ekotaskai,kuriuose superka makulatura,stiklo tara,pet butelius.nors ir nedaug moka,bet mano sunus jau neleidzia ismest "bambalio" ar reklamos skrajutes - dedam i deze,arba i maisa ir kai jau prisikaupia kazkiek tai vaziuodami pro sali parduodam.visas patenkintas,kai gauna kapeiku
Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2012 11 29, 21:20)
O mane paskutiniu metu apniko abejones
na paaiskinkit durnai
pvz butelius stiklinius sako kad plauna ir nuimineja etiketes, bet tai kaip juos gali plauti jei metant i konteineri jie suduzta
ir isvis, atseit jie turi buti isplauti, bet negi tarkim kokia skardine nuo alaus tikrins ar isplauta ir svarbiausia kaip tikrins??
Tikrai nereikia nei plauti,nei nuimti etikeciu,nes viskas perdirbama labai aukstoje temperaturoje ir visos tos medziagos suira(skaiciau sios savaites ji zurnale)
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2012 11 30, 23:20)
Manau,kad ir LT po truputi juda samoningumo link.jau ir pas mus atsirado ekotaskai,kuriuose superka makulatura,stiklo tara,pet butelius.nors ir nedaug moka,bet mano sunus jau neleidzia ismest "bambalio" ar reklamos skrajutes - dedam i deze,arba i maisa ir kai jau prisikaupia kazkiek tai vaziuodami pro sali parduodam.visas patenkintas,kai gauna kapeiku
Papildyta:
Tikrai nereikia nei plauti,nei nuimti etikeciu,nes viskas perdirbama labai aukstoje temperaturoje ir visos tos medziagos suira(skaiciau sios savaites ji zurnale)
Man tik kyla klausimas,ar nuo kvepalu bonkutes galima i stiklo konteineri mesti?