Įkraunama...
Įkraunama...

Atliekų tvarkymas

QUOTE(Kristigri @ 2009 09 09, 23:03)
Nu nežinau, man tai silikoninis kraikas - superinis, kad ir kaip norėčiau naudot ekologišką...

Kai rinkausi, žiūrėjau ne tik savęs, bet ir savo murklės. Manau, kas gyvūnui natūralus kraikas yra arčiau "dūšios" ax.gif Išimt gumulus man juoko darbas - toks pats, kaip išsivalyt dantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 09 11, 19:07)
Aš tokius mačiau Klaipėdoje, net mečiau ten drabužius, kuriuos močiutė tvarkydamasi atrinko, kaip nebenešiojamus. Manau būtų labai smagu, jei ir kituose miestuose tokie atsirastų...

tiesa, Klaipėdoje tokių pilna. Aš ir daugmaž padorius nebenešiojamus važiuodamas (iš Vilniaus) pas tėvus į Klaipėda vežuosi ir į juos ten išmetu thumbup.gif galėtų ir Vilniuje būti
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti, o kur deti senus kompaktinius diskus? Skauda sirdi ismesti i bendra konteineri, tai taip ir laikau...sakau gal suzinosiu kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(omrita @ 2009 09 18, 21:00)
Merginos, norejau paklausti, o kur deti senus kompaktinius diskus? Skauda sirdi ismesti i bendra konteineri, tai taip ir laikau...sakau gal suzinosiu kada blush2.gif

Aš tai metu į plastikinei tarai skirtą konteinerį g.gif
Papildyta:
Žinot kas man nutiko prieš keletą dienų.. aš kartu su rūšiuotom šiukšlėm išmečiau ir savo vairavimo teises į popieriaus konteinerį.. verysad.gif doh.gif Po poros dienų susivokus, kad išmečiau kartu su voku, ėjau knistis konteineryje, kiek siekė ranka tiek knisau, bet neradau.. lens.gif Žodžiu pamoka man gera cray.gif Laimei,kad šiais laikais duomenys saugomi kompiuteryje ir nesunku išsiimti kitas teises.. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit minčių, kur išmesti nebetinkamus naudoti puodus ir keptuves g.gif ?

QUOTE(Laola @ 2009 09 28, 17:51)
išmečiau ir savo vairavimo teises į popieriaus konteinerį.. 

ohmy.gif
Atsakyti
Labas rytas. O jus nepastebejote kad rusiuoji rusiuoji o atvaziuoja vienas siuksiu sunkvezimis is viska supila i bendra kruva? g.gif pas mus deja taip yra unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 11 08, 11:07)
Labas rytas. O jus nepastebejote kad rusiuoji rusiuoji o atvaziuoja vienas siuksiu sunkvezimis is viska supila i bendra kruva?  g.gif  pas mus deja taip yra  unsure.gif  doh.gif

Na mane čia taip iš Aplinkos ministerijos apšvietė, kad nesupila visko bendrai, nes šiūkšlių mašinoje yra skirtingi skyriai, į kuriuos pila skirtingas atliekas. Iš šono atrodo, kad viską bendrai pila.
Atsakyti
po šios dienos įvykio atsisakau rūšiuoti šiukšles, nes UAB Ecoservice dirba nusikaltėliai.

Jei radote pradurtas padangas, labai tikėtina, kad tai jų darbas, savo akimis šiandien pamačiau, kaip jie "dirba"...

suprasčiau, kad mašina jiems trukdytų, bet tas automobilis (BEJE, ne mano) stovėjo tik netoli konteinerių ir netrukdė jiems paimti šiukšlių.

Atvažiavo ta salotinė ecoservice mašina, matau, kad vairuotojas tik šast iššoko ir pasilenkė prie mašinos, greta stovėjusios. Galvojau, kad ką pametė, bet paaiškėjo, kad tai gerai ištreniruotas metodas pradurti padangas.

Po mašinos ratu dedamas gipskartoniui montuoti skirtas aštrus 3-4 cm varžtas, kuris vos pajudėjus susmenga į ratą ir niekur jūs nevažiuojate.

varžtą paskui pasiėmiau kaip įrodymą, o veiksmą nufilmavau telefonu, gal įdėti į youtube? ar nusiųsti 15 min.lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PlayIt: 09 lapkričio 2009 - 11:23
QUOTE(PlayIt @ 2009 11 09, 11:22)

i savivaldybe paskambinkite.
Joo nebogai cia g.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 11 09, 08:38)
Na mane čia taip iš Aplinkos ministerijos apšvietė, kad nesupila visko bendrai, nes šiūkšlių mašinoje yra skirtingi skyriai, į kuriuos pila skirtingas atliekas. Iš šono atrodo, kad viską bendrai pila.

na tikiuosi,nes jei bendrai pila tai tikrai pikta butu labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 11 09, 12:22)

varžtą paskui pasiėmiau kaip įrodymą, o veiksmą nufilmavau telefonu, gal įdėti į youtube? ar nusiųsti 15 min.lt?

o aš manau visur kur tik įmanoma siųskit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 11 09, 12:22)
po šios dienos įvykio atsisakau rūšiuoti šiukšles, nes UAB Ecoservice dirba nusikaltėliai.

Jei radote pradurtas padangas, labai tikėtina, kad tai jų darbas, savo akimis šiandien pamačiau, kaip jie "dirba"...

suprasčiau, kad mašina jiems trukdytų, bet tas automobilis  (BEJE, ne mano) stovėjo tik netoli konteinerių ir netrukdė jiems paimti šiukšlių.

Atvažiavo ta salotinė ecoservice mašina, matau, kad vairuotojas tik šast iššoko ir pasilenkė prie mašinos, greta stovėjusios. Galvojau, kad ką pametė, bet paaiškėjo, kad tai gerai ištreniruotas metodas pradurti padangas.

Po mašinos ratu dedamas gipskartoniui montuoti skirtas aštrus 3-4 cm varžtas, kuris vos pajudėjus susmenga į ratą ir niekur jūs nevažiuojate.

Na, atsakingas požiūris ir šiukšlių rūšiavimas neturėtų būti susijęs su Ecoservice darbuotojų chamizmu, nes šitiems tai tikrai nei šilta, nei šalta dėl šiukšlių rūšiavimo ax.gif

Filmuota medžiaga didžiulis ginklas, dėkite į youtube - nuoroda greitai pasieks Ecoservice vadus ir ministeriją. Kai įdėsite, papostinkite nuorodą ir čia - atsakingos moterys ras būtų, kaip paskleisti žinią. Ecoservice vadai turbūt nenorės, kad dėl pradurtų padangū vairuotojai masiškai pradėtų kreiptis į juos kompensacijų, tad turės imtis priemonių.
Atsakyti
Ar pas jus nepasitaiko, kad rusioja siuksles o nuejus neru kur ju sudeti nes konteineriai pilni ir tenka sudeti arba salia kas man nelabai patinka arba sudeti i bendrus konteinerius?
Atsakyti