QUOTE(beer @ 2009 06 16, 11:00)
Bet mergaites, kur cia ekologija? Kad skaitliukas nesuka, nereiskia kad jus vandens, t.y. gamtos resursu neeikvojate! Dar jei Fairy perplauti - reiskia ir nuotekas chemija tersti, ir skatinti chemijos pramone ir t.t.Ir laika gaistate!
Man asmeniskai tai neatrodo protingas poziuris.
Pasiulymas - ramia sazine rusiuoti tik tas atliekas, kurios tinkamos, be papildomo valymo ir atsisakyti kazko, ka naudojate ir skatinate pramones gamyba, o kartu ir tarsa.
Pvz :gal nereikia ryta- vakara teptis kremu veida - 3 kremo indeliai maziau per metus - jau ekologija;vaziuoti kazkur dviraciu vietoj automobilio, pirkti maisto produktus po daugiau - maziau pakuociu, maziau valgyti mesos, daugiau darzoviu,nepirkti pilstyto i butelius vandens, gerti is ciaupo, galima juk nestis kur nors isipylus, kad nepirkineti pakeliui ir .t.t.t.t.
Viskas susiveda...
Atsiprasau jei uzgavau jus
man rodos čia ne apie skaitliukų užsukimą, buvo norima pasakyti, o apie vienodą vandens srovę, kiek besuktum čiaupą
na gal aš klystu, nežinau
o dėl vandens naudojimo, nieko bloga nematau... turėjau aplinkotyros paskaitas, tai šiukšlynų problema yra daug didesnė, nei sunaudojamas vanduo
aišku, gal negražu kitų šalių atžvilgiu, bet mes vandens turim užtektinai ir sunaudojam vos kelis procentus iš atrandamų resusrsų. kita vertus vidutiniškai lietuviai sunaudoja vandens mažiau nei rekomenduoja higienos normos
plovimo problema mano akim yra plovikliai, bet net neįsivaizduoju, kas blogiau, ar teršti vandenį ar šimtams metų palikti krūvas plastiko
aš rinkčiausi pirmą variantą, nes kas moka suktis, manau žino kaip ir vandenį taupyti ir kuo mažiau ploviklių sunaudoti