Įkraunama...
Įkraunama...

Atliekų tvarkymas

Kalbėdama apie rūšiavimo maišus Thomas Philips, turėjau omeny, kad mačiau tokius http://www.guardiane...productid=17920 ax.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad į plastiko konteinerį negalima mest traškučių pakelių ir pan. pakuotės. Klausimas - kur ją mest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 05 01, 17:49)
Skaičiau, kad į plastiko konteinerį negalima mest traškučių pakelių ir pan. pakuotės. Klausimas - kur ją mest g.gif

Ju negalima mesti todel, kad ju vidus yra isriebalintas.I konteinerius plastikui negalima mesti taros kuri yra su riebalais, bytelius nuo pieno, indelius nuo ledu ir pan.reiketu isplauti (na bent jau as taip darau), nes radau tokia info ant konteinerio.Taigi pakelius nuo cipsu as metu prie butiniu atlieku, nes nelabai matau tikslo plauti tu pakeliu, zinoma nera gerai, bet nors tiek gerai, kad ju is mano namu buna laaabai retai smile.gif
Atsakyti
Man tie pirmieji irgi super thumbup.gif , noreciau tokiu namuose.butu daug paprasciau ir patogiau.
Atsakyti
man tai labai nepatogūs tie rūšiavimo konteineriai, labai daug laiko atima ten sugrūst viską....
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2008 04 15, 15:42)
Apie rusiavima...
Is tikro turbut reikia pasiskambinti aptarnaujantiems siukslininkams ir pasiklausti kaip jie daro. Mano viena drauge yra nekarta maciusi kaip is isrusiuotu atlieku konteineriu supila viska i viena masina ir faktas, kad po to tai tikrai rankom nieks neberusiuoja, o tiesiai i savartynus veza. va tau ir rusiavimas

neseniai pradėjom rūšiuoti... bet ne viena draugė sakė, kad yra savo akimis mačiusi, kaip visų rūšiavimo šiukšliadėžių turinį sumetą į vieną šiukšlių mašiną... tai toks jausmas, kad visiškas bereikalingas gaišimas, jei visos šiukšlės keliauja į tą patį savartyną...
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2009 05 11, 18:42)
Ju negalima mesti todėl, kad ju vidus yra isriebalintas.

Tik dėl to, kad riebaluota? Aš viską prieš išmesdama išplaunu. Tokių pakelių ne tik nuo traškučių būna - nuo sūrelių, gyvūnų ėdalo panašus ir kt.
Atsakyti
Vakar teko susipažinti su įdomiu žmogumi. Na, žmogus kaip žmogus lotuliukas.gif, tačiau jo verslas man buvo naujiena. Jo įmonė užsiima šiuklių rūšiavimu ir išties likau nustebinta, kad pavyzdžiui mūsų surūšiuotą popierių, kažkas savomis rankomis tiesiog ima ir rūšiuoja dar kartą. Taigi, rūšiavimas vis dėlto vyksta, kuo anksčiau abejojau. Kaip tas žmogus vakar pasakė, tie žmonės, kurie rūšiuoja atliekas, daro gerą darbą ir plius neša jam pelną.
Atsakyti
reikia kauniečių pagalbos 4u.gif kai prieš mėnesį mūsų rajone supirkinėjo popierių, tai negalėjau jo tada priduoti verysad.gif gal sakau dabar kuriam kitam Kauno rajone važinėja ir keičia į tualetinį/superka? po kiek? nes seniau tai buvau radus įmonių, kurios superka, o dabar visos tik surenka biggrin.gif ir peržvelgus temą susidaro įspūdis, kad surenka ir neperdirba blink.gif
Atsakyti
ardžiau sulčių pokelius, viduj plastmasė, suabejojau, kad reik mest į popierių konteinerį mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 02, 10:51)
ardžiau sulčių pokelius, viduj plastmasė, suabejojau, kad reik mest į popierių konteinerį mastau.gif

Nereik, nes jie daznai buna vaskuoti ar folijos pavirsiumi viduje. Tetrapakai toks dziaugsmas, kuris netinka niekur sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2009 06 02, 13:49)
reikia kauniečių pagalbos  4u.gif  kai prieš mėnesį mūsų rajone supirkinėjo popierių, tai negalėjau jo tada priduoti  verysad.gif  gal sakau dabar kuriam kitam Kauno rajone važinėja ir keičia į tualetinį/superka? po kiek? nes seniau tai buvau radus įmonių, kurios superka, o dabar visos tik surenka  biggrin.gif  ir peržvelgus temą susidaro įspūdis, kad surenka ir neperdirba  blink.gif

Nežinau kaip visos tokios įmonės daro, bet tikrai yra tokių, kurios surenka tam, kad prieduotų tiems, kurie tą popierių perdirbinėja - anaip koks būtų tikslas surinkinėti tik tam, kad surinkinėti g.gif
Atsakyti