[quote=Norna,2009 01 30, 15:52]
Nu va, kažko vis tiek iki galo nedadaro

.
[quote=RubeliaiUK,2009 01 29, 20:37]arba supila vis tiek i viena bendra automasina
Norėčiau tikėti, kad tinkamai išrūšiuotų nepila į vieną

. Vat per teliką kažkurią dieną, kaip tik rodė interviu su Aleksoto stiklo fabriko direktorium.Tai jis kaip tik pasidžiaugė, kad stiklo perdirbimas per šiuos metus ypač išaugo ir paaiškino, kokios stiklo atliekos tinkamos perdirbimui. Prie to pačio minėjo, kad daug atvežamo stiklo perdirbti negali, nes jis atvežamas su papildomom, perdirbimui netinkamom priemaišom

, todėl tenka jį parasčiausiai mesti lauk.
O vat šiandien prie stiklo konteinerio mačiau pastatytą krepšį su stiklainiais nuo kurių nenusukioti dangteliai

.Nemanau, kad žmogus iš tingėjimo to nepadarė...jam paprasčiausiai trūksta info...Bet papuolęs į konteinerį toks krepšys sugadintų visą konteinerį
Dėl reglamento .Aš internete anglų kalba buvau susiradusi, bet kadangi aš tokia kompiuteristė

, tai su nuoroda bijau, kad nieko neišeis
[/quote]
dėl atliekų sumaišymo, tai turėjau omenyje (pasirodo tai ypač didelė problema kauna) kad atvažiuoja šiukšlių mašina, ir susipila visų 3 konteinerių turinį į vieną ir taip visas žmonių rūšiavimas - šnypštas. Pro langu jie tai pamatę, nebenori besistengti
P.S. nieko tokio, pati pasižiūtinėsiu nuorodos
Papildyta:
[quote=viktis,2009 01 30, 17:29]Jo problema cia rimta ir ne tik su stiklu. I visus konteinerius primeta zmones ko nereikia (riebaluotu, taukuotu ir pan.) Bet pritariu, kad greiciausiai zmones nelabai zino ka, kur ir kaip reikia mesti
[/quote]
nelabai sutikčiau

bent jau ant mūsiškių konteinerių priklijuoti lipdukai su info "galima mesti" "negalima mesti"