Įkraunama...
Įkraunama...

Atliekų tvarkymas

QUOTE(Susiena @ 2008 08 08, 15:05)
Va čia tai geras atliekų rūšiavimo būdas!  bigsmile.gif  thumbup.gif

as suzaveta! bigsmile.gif nereali ideja, kaip visada genealumas slypi paprastume smile.gif bet kaip supratau is komentaru, toji siuksline tik pavyzdine, lyg ir ne masinei gamybai , bent kolkas. Tikekimes greitu laiku galesime isigyti internetu. Beje, kaip vienas komentatorius ten pazymejo, nors ideja labai gera, gali kilti bedu del nevisuotino daiktu zymejimo barkodais. o cia jau galetu pagelbeti ES, ivesdama privalomaji zymejima smile.gif

beje, nusipirkau is Thomas Philips 2 skyriu siuksline, tokia ji man miela, zalia... smile.gif galvoju nusipirkti dar viena ir sujungti kartu-butu 4 skyriu suksline lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 08 rugpjūčio 2008 - 14:40
Mergaites nerandu tinklapio, kur gandras apsiviniojes plastikiniais maiseliais g.gif norejau draugams issiuntineti ir nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sema @ 2008 08 10, 20:08)
Mergaites nerandu tinklapio, kur gandras apsiviniojes plastikiniais maiseliais  g.gif  norejau draugams issiuntineti ir nerandu  blush2.gif

VA SICIA VAT

Smiltpeliuke buvo radusi ax.gif
Atsakyti
kiek daug naudingos info!jega bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/straipsnis/c88297
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 17, 09:18)

bigsmile.gif idomu, kur jau atidare, gal kas mate? ax.gif
Atsakyti
Geras čia bigsmile.gif
Mačiau stiklo dūžio supirktuvę prie savanorių Rimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 17, 23:58)
Mačiau stiklo dūžio supirktuvę prie savanorių Rimi  4u.gif

jei apie ta pacia kalbam, tai ji jau senokai yra, ar cia ta pati? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 09 18, 08:38)
jei apie ta pacia kalbam, tai ji jau senokai yra, ar cia ta pati? g.gif

Tikriausiai kad ta pati, tik aš toj pusėj retai būnu, tai man čia naujiena buvo blush2.gif
Atsakyti
Labai patiko , kad vakar per labrytį buvo temelė apie atliekų tvarkymą- tai dar kartą suminėtos pagrindinės taisyklės; jas reikia nuolat kartoti įvairia forma. Nes rūšiuojame tikrai neseniai į tuos spalvingus konteinerius. Tai aišku: man nauja buvo kad didesnius plastikinius butelius geriau suvynioti, aerozolių buteliukų negalima mesti kur metalas (nes jie degūs- padėti šalia), supratau lyg stiklainių dangtelius reikia pašalinti, nes labai sunku juos išrinkti iš stiklo duženų. Kas dar... g.gif nenauja- ką visada namie darau- šplauti aliejaus plastikinį butelį ar kokio pieno produkto pakuotę. Daugiau lyg ir nieko naudingo. Dar neįsigudrinom ir vietos ten kur šiukšlinė neper daugiausia, bet norėčiqau tryjų šiukšliadėžių vienoje, deja... tokių nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2008 09 19, 04:27)
Labai patiko , kad vakar per labrytį buvo temelė apie atliekų tvarkymą- tai dar kartą suminėtos pagrindinės taisyklės; jas reikia nuolat kartoti įvairia forma. Nes rūšiuojame tikrai neseniai į tuos spalvingus konteinerius. Tai aišku: man nauja buvo kad didesnius plastikinius butelius geriau suvynioti, aerozolių buteliukų negalima mesti kur metalas (nes jie degūs- padėti šalia), supratau lyg stiklainių dangtelius reikia pašalinti, nes labai sunku juos išrinkti iš stiklo duženų. Kas dar... g.gif nenauja- ką visada namie darau- šplauti aliejaus plastikinį butelį ar kokio pieno produkto pakuotę. Daugiau lyg ir nieko naudingo. Dar neįsigudrinom ir vietos ten kur šiukšlinė neper daugiausia, bet norėčiqau tryjų šiukšliadėžių vienoje, deja... tokių nemačiau.

Man buvo naujiena tai, kad nuo plastikinių butelių nereikia nusukti kamštelių. Nes anksčiau sakydavo, kad kamšteliai yra iš kitokio plastiko, netinkamo perdirbimui, ir juos reikia pašalinti. O vakar per tą laidą sakė, kad butelį tik suspausti ir vėl užsukus kamštelį išmesti. Dar sakė, kad tetrapakus mesti į popieriaus konteinerį (anksčiau čia buo kalbėta, kad tetrapakai lyg ir neperdirbami), o metalo dangtelius ir skardines jau pamiršau, ar į popierių, ar į plastiką mesti mastau.gif. Na, bet svarbiausia ne į stiklą, o ten iš kur jį lengviau išrinkti.
Atsakyti
Metala i plastiko konteineri smile.gif

Okaip galima suvynioti plastiko butelius, suspausti tiesiog ar kaip g.gif
Atsakyti