Įkraunama...
Įkraunama...

Kas važiuojat į stovyklą?

ačiū už atsakymus,kadangi kyla klausymų dar daugiau,kraustausi į tema apie patarimus norint įsivaikint smile.gif
Atsakyti
Gaila bet aš nevažiuoju man per 2,5 menesio neikas nesugebėjo rezervuoti 3 numerio o miegoti dviviečiame su mano priklia mergina neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 07 10, 19:56)
Gaila bet aš nevažiuoju man per 2,5 menesio neikas nesugebėjo rezervuoti 3 numerio o miegoti dviviečiame su mano priklia mergina neimanoma.

O iš kur tu žinai, kad nerezervavo? Aš savo pageidavimus dėl kambario pareiškiau jau labai senai, ir gyvenu sau rami. Gal ir man reikėtų pasidomėti? g.gif
Atsakyti
Na ir aš nebuvau gavusi galutinio patvirtinimo, tai šiandien pasiskambinau pasitikslinau - viskas tvarkoje. biggrin.gif Bet pasidomėjus bus ramiau.

Mums irgi truko gal porą mėnesių kol užsiregistravome.
Nesklandumai kiek suprantu susiję su tuo kad pradėjo registruoti viena darbuotoja kuri nuolat sirgo, kol ją pakeitė kita. Tad bent šiuo metu panašu, kad organizacinių problemų nėra.

O dėl triviečio kambario - tai ar tikrai jis toks būtinas. Kiek matau Jūsiškė 2007 gimimo. Jai gi nėra net 2 metų. Mes ramiai iki keturiu metų važinėdavome tik į dviviečius kambarius su savo mini sulankstoma lovele vaikams. Pati lovelė gana nebrangi, patogi. Ir keliujant pigiau gaunasi ir vaikui daug saugiau būdavo (nenuriedės ant grindų, nes lovelė turėjo aukštus šonus, kad vaikai neišliptų). Ir savo lovelėje ji žyyymiai geriau jausdavosi. thumbup.gif
Nebent autobusu važiuotumėte, tada jau kitas reikalas.

Beje, toje pačioje poilsiavietėje esame buvę, kai maniškei buvo gal penki metai, tai dvivietis kambarys buvo didžiulis ir ten iš sustumiamų "pufikų" padarėme gana patogią trečią lovą. Negaliu garantuoti, kad visi kambariai tokie yra, bet tikrai problemų ten nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2008 07 11, 10:01)
Beje, toje pačioje poilsiavietėje esame buvę,

Ute, ar ten yra kokios nors sūpynės ar kokia aikštelė vaikams? Aš ketinu važiuoti penktadienį kiek ankstėliau, tik nežinau ar maniškei ten bus kas veikti gerą pusdienį, kol atvažiuos kiti vaikai. Ir dar - kaip ten reikalai su maistu?
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2008 07 11, 12:07)
Ute, ar ten yra kokios nors sūpynės ar kokia aikštelė vaikams? Aš ketinu važiuoti penktadienį kiek ankstėliau, tik nežinau ar maniškei  ten bus kas veikti gerą pusdienį, kol atvažiuos kiti vaikai. Ir dar - kaip ten reikalai su maistu?

Paskaičiau, atsakysiu už Utę, ji, matau, kol kas neprisijungusi.
Aš irgi buvau tuo pačiu metu kaip ir Utė toje psačioje stovykloje, kur bus ir šiemet(na, mes su šeima buvome visuose susitikimuose, šis bus penktasis - jubiliejinis).

Aikštelė ten yra ko gera, pati geriausia iš visų, kuriose buvom. Žinoma, praėjo 4 metai, tai negaliu garantuoti. Bet aplinka ten labai šauni.

Tiesa, mūsų kambaryje nebuvo pufikų, kaip Utės, (jų mūsų kambaryje nebuvo, kiek pamenu - buvo gal vienas fotelis). Bet mes išsiaiškinom prieš važiuodami, mums pasakė, kad lova bus dvigulė su tarpu (na, kaip senuosiuose miegamojo komplektuose būdavo). tai mes pasiėmėm paraloniuką ar kažką, nebe labai pamenu, užkišome tą tarpą ir miegojome trise. Dabar gali būti, kad yra renovuota. To nežinau, nesidomėjau.

Zaika, pritariu Utei dėl triviečio kambario. Aš negaliu žinoti jūsų šeimos poreikių, bet su tokiu mažu vaiku tai kaip tik pataupyčiau ir nesirinkčiau triviečio. Na, aš irgi mėgstu komfortą, bet man labai svarbus pats dalyvavimas. Kai buvo organizuota pirmoji stovykla, nebuvau bendravusi su jokiais žmonėmis, įvaikinusiais vaikus... Buvau taip to ištroškusi ir taip džiaugiausi galimybe, kad komfortas buvo tikrai ne pirmoje vietoje smile.gif

O vietas mums seniai rezervavo (bent jau vyras tarėsi, bet skambino ne kartą, klausinėjo, priminė). Taip, ten moteris, kuri pagrinde rūpinasi apgyvendinimu, kiek žinau atostogavo, po to sirgo ji ar jos vaikutis, kitos tik priimdavo užsakymus.. Visur visko pasitaiko. Aš labai jas myliu, labai vertinu jų pastangas, esu už jas labai dėkinga. Nežinau, kiek jos organizuoja tas stovyklas iš darbinių perspektyvų, man jaučiasi, kad daugiau iš kažkokio noro suburti, pabūti... Darbuotojų tarpe yra įvaikinusių.

Tai tiek apie stovyklą. Tiesa, šiemet bus labai puiki lektorė. Visų pirma - ji man labai imponuoja kaip žmogus, kita - man artima teorija, kurią ji pristatys. Nors jau tos teorijos pristatymą girdėsiu gal 4 kartą, bet su didžiausiu malonumu.

Iki susitikimo visoms, kad dalyvaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors kai tiek žmonių, su visais tikrai pabendrauti nepavyksta... tai pernai juokais buvo išvystyta idėja stovyklauti kokią savaitę... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 11 liepos 2008 - 16:10
QUOTE(Pippi @ 2008 07 11, 08:36)
O iš kur tu žinai, kad nerezervavo? Aš savo pageidavimus dėl kambario pareiškiau jau labai senai, ir gyvenu sau rami. Gal ir man reikėtų pasidomėti? g.gif

Aš irgi gyvenu sau rami, nusiunčiau kurio kambario norėčiau ir tiek, tikiuosi kad jis ir bus, nes nors negavau patvirtinimo, negavau ir neigiamo atsakymo smile.gif

ZAIKA2, neimk į galvą net jei ir iš tikro nerezervavo, pasiskambink ar parašyk dar kartelį ir pasiaiškink kaip ten yra. Laiko juk dar yra. O jei kažkas įvyko ne taip, tai gal buvo kažkokių priežasčių. Manau kad viską dar išsispręsit.

Atsakyti
Na žodžiu aš vakar nusiusnčiau grąžu laiškelį ir ji man pasiūlė keturvietį permokėsiu tik 20 lt bet užtat mergina bus išsimiegojusi ji gi pas mane kaip vijurkas miega sukinėjasi rieda sėdasi ir vėl griūna ir visa tai per miegus, tai kartą pabandžiusi miegoti su mergina galiu pasakyti kad ryte pabudome abi piktos ir neišsimiegojusios bet valiooooo gavom numeriuką. Man tylėjo 1,5 mėnesio ir paskui prasinešė, taip kad parašykite dėl atsargos el. laišką ir paklauskite ar rezervavo jums numeriuką. O tai atvažiuosite ir būsite it musę pešusius. Aš iš savo darbinės patities žinau kad 1/10 tokiu santykiu laiškai nukeliauja o kartais kai serveriai lūžinėja tai būna kad savaitę laiškai dingsta.
Papildyta:
tik rudenį išsikraustisime į didesnį butą dabar fiziškai neimanoma sudedamos lovelės pasideti tiesiog nėra vietos.
Papildyta:
Aš su ja praeitą savaitę miegojau kartu tai vietoj to kad naktį miegotų kaip priplota ( Pas mus tai iprasta)ji 5 kartus kelėsi ir verkė mat jai pritrūko vietos.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 07 11, 19:46)
Aš su ja praeitą savaitę miegojau kartu tai  vietoj to kad  naktį miegotų kaip priplota ( Pas mus tai iprasta)ji 5 kartus kelėsi ir verkė mat jai pritrūko vietos.

Šaunuolė tavo mergina smile.gif
Atsakyti
Dar grąžiau buvo kai pas gimines sumasčiau paguldyti ant foteliu , o jie su medieniais porankeis ,nu nesumasčiau kad juos reikia apkloti tai visą naktį likom nemiegoje mat ji sugebėjo atsisėsti ir dėtis tiesei į tuos porankius aišku paskui nei kalbos apie tai kad ji miegos ant fotelių nebeliko o su tetė ir mama ant sofos gulėjo, tai pasikankino ji ten 30 minučių ir paleido dūdas nemiegosiu nepatogei ir viskas. Atsibuvo 1,30 uižmigo 6 ryte t.y užlūžo .
Atsakyti
O,kokia ta lektorė bus,kazkaip neuzsifiksavo ?Užpraeitų metu? nes pernai tai vyras buvo,irgi mums labai patiko.... thumbup.gif
Atsakyti
Kada stovykla? Gal kas žinote, ar galima atvykti globojantiems ir besiruošiantiems įsivaikinti?
Atsakyti