Įkraunama...
Įkraunama...

Kas važiuojat į stovyklą?

O šiemet ar kas nors planuojat į stovyklą?
Atsakyti
Taip.Mes būsim... 4u.gif Jau uzsisakėm apartamentus thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes važiuojame biggrin.gif
Atsakyti
Taigi radau praeitų metų puslapį tai dar kartą klausiu kas važiuoja ir butų gerai pasikeisti telefoniukais kad galėtumėme susipažinti nes vienos kitų nepažystame.
Atsakyti
Tai kad dar nieko negirdėt dėl šių metų stovyklos
P.S. Aha jau info yra. Gal ir lėksim, nes netoli bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika1: 15 balandžio 2008 - 08:34
Sveikos 4u.gif
O,kur ta info radote?? Ivaikinimo psl.nera dar... ax.gif
Gal man i a.z galite atsiusti bent vieta kur vyks....
Stengsimes sudalyvauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai pagrindiniame puslapyje
http://www.ivaikinim.../index.php?l=LT
Ligita šeis metais tuo užsiima. Aš jau išsiunčiau paklausimą el pastu del konkrecios vietos kainos irsąlygų
Pakolkas atsakymo negavau
Atsakyti
Na,viskas. Užsirezervavome ir mes kambarėlį, nors nežinau kaip ten bus.
Atsakyti
Turiu mintį kaip viena kitai atpažinti reikia pasidaryti vizitines pakabinamas korteles su (na kaip seminaruose būna) kokios nors spalvos su užrašu supermama ar kažkas panašaus nes vienos kitų telefonus vargu ar sugaudysime.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2008 04 16, 21:32)
Turiu mintį kaip viena kitai atpažinti reikia pasidaryti vizitines pakabinamas korteles su  (na kaip seminaruose būna) kokios nors  spalvos  su užrašu supermama  ar kažkas panašaus nes vienos kitų telefonus vargu ar sugaudysime.

Na, gal prieš stovyklą apsikeisime žinutėmis, kur prisipažinsime savo tikrąjį vardą, parašysime vaiko vardą ir amžių, O tada jau kaip nors viena kitą stovykloje susirasime smile.gif
Atsakyti
Sveikutės:)
Aš čia naujokė ir labai norėčiau daugiau sužinoti apie tas stovyklas. Mes su drauge labai tuo susidomėjome ir norėtume gauti informacijos iš moterų, kurios jau ten yra buvusios. Skaičiau paskutinius jūsų laiškučius ir žiūrėjau į jūsų pateiktą nuorodą, bet ten tik radau info, kad tai vyks rūgpjūčio 8-10 dienomis suvalkijoje.... Patikėkite, naujokėms tai labai menka informacija. Jeigu būtų nesunku jums papasakoti plačiau, būčiau labai dėkinga. Galbūt atsidėkodama ką nors ir aš jums galėsiu pasakyti iš savo patirties...
Atsakyti
sveika..
jei nori suzinoti apie stovyklas,gali pasiziureti www.ivaikinimas.lt forume...ten pilna diskusiju,gerai tos stovyklos,negerai,kam to reikia ir pan...
O šiaip jei nori uzsisakyti vieta,skambink tuo telefonu ir registruokis,jei esi isivaikinus...Kitu atveju,atvaziuoti pasiziureti nieks neleidzia ax.gif
Mes vaziuojame kasmet ,mums labai patinka,vaikai susitinka su draugais,mes pabendraujame....buna paskaitos,vaikam uzsimėmimai,pramogos ir tt...na atsiduri bendraminčiu kampelyje... mirksiukas.gif
Atsakyti