O gal kas nors buvo pernai? Kokie įspūdžiai.
Taigi pradedam registraciją.
Aš - už
i | Prašome šioje temoje neviešinti Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo Tarnybos organizuojamo įvaikinusių šeimų susitikimo vietos, nes ši informacija yra konfidenciali. Dėkojame už supratingumą! |
Zuika1, 06 Geg 2005 - 11:22, parašė:
Zuika1, 06 Geg 2005 - 11:22, parašė: ![]()
Turbūt jau visos , auginančio įvaikintus vaikelius žinot, kad ta stovykla vyks ir šiais metais. Gaila pernai nebuvom. Tai va manau, kad reikėtų suburti visus, kad būtų lengviau vasarą susitikus bendraut.
Aš - už
Aš - už
Labas Zuika1,labai noretumem ir mes i ta stovykla,gavome kaip ir pranesima kad ji bus,tik as manau kad mes dar gal per mazos??

Zuika1, 09 Geg 2005 - 07:16, parašė:
Zuika1, 09 Geg 2005 - 07:16, parašė: ![]()
PERNAI MES DĖL TOS PAČIOS PRIEŽASTIES ATSISAKĖM MINTIES VYKTI Į STOVYKLĄ. BET NEBŪTINAI KAS TINKA VIENIEM NETINKA KITIEM. VISTIEK BŪTŲ SMAGU SUSIMATYT VIKULE.
o taip Zuika1,labai noreciau pasimatyti su jumis,pasikalbeti ir netgi pasikonsultuoti

Beje šiandien lygiai metai nuo teismo dienos, kuris mus padarė laimingiausiais tevais.
Zuika1, 10 Geg 2005 - 07:41, parašė:
Zuika1, 10 Geg 2005 - 07:41, parašė: ![]()
Vikule, jei tik galėsiu būtinai atsakysiu į visus tavo klausimus. Jei ko nežinai - būtinai klausk.
Beje šiandien lygiai metai nuo teismo dienos, kuris mus padarė laimingiausiais tevais.
Sveikinu Zuika1 Jus

vikule, 10 Geg 2005 - 16:18, parašė:
vikule, 10 Geg 2005 - 16:18, parašė: ![]()
Taip,turiu keleta klausimu,noreciau pasikonsultuoti,as tau parasysiu a.z.,ir jei nesunku patarsi man
![]()

Klausk Vikule jei turi klausimų - jei galėsiu padėsiu.
Zuika1, 11 Geg 2005 - 07:35, parašė:
Zuika1, 11 Geg 2005 - 07:35, parašė: ![]()
Klausk Vikule jei turi klausimų - jei galėsiu padėsiu.
Aciu zuika1 tau ,bet issisprendziau pati visus klausimus:) Nebuvau ilga laika cia,bet matau niekas nejuda musu skyreliuose

Zuika1, 01 Bir 2005 - 14:26, parašė:
Zuika1, 01 Bir 2005 - 14:26, parašė: ![]()
Kaip jums Vikule sekasi susitvarkyti su mažuoju gyventoju? Ar nesergat?
Aciu Zuika1,kolkas viskas gerai pas mus,tik kad nepersnekejus