Turbūt jau visos , auginančio įvaikintus vaikelius žinot, kad ta stovykla vyks ir šiais metais. Gaila pernai nebuvom. Tai va manau, kad reikėtų suburti visus, kad būtų lengviau vasarą susitikus bendraut.
O gal kas nors buvo pernai? Kokie įspūdžiai.
Taigi pradedam registraciją.
Aš - už
i | Prašome šioje temoje neviešinti Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo Tarnybos organizuojamo įvaikinusių šeimų susitikimo vietos, nes ši informacija yra konfidenciali. Dėkojame už supratingumą! |
QUOTE(Zuika1 @ 2005 05 06, 11:22)
Turbūt jau visos , auginančio įvaikintus vaikelius žinot, kad ta stovykla vyks ir šiais metais. Gaila pernai nebuvom. Tai va manau, kad reikėtų suburti visus, kad būtų lengviau vasarą susitikus bendraut.
Aš - už
Aš - už
Labas Zuika1,labai noretumem ir mes i ta stovykla,gavome kaip ir pranesima kad ji bus,tik as manau kad mes dar gal per mazos??

PERNAI MES DĖL TOS PAČIOS PRIEŽASTIES ATSISAKĖM MINTIES VYKTI Į STOVYKLĄ. BET NEBŪTINAI KAS TINKA VIENIEM NETINKA KITIEM. VISTIEK BŪTŲ SMAGU SUSIMATYT VIKULE.
QUOTE(Zuika1 @ 2005 05 09, 07:16)
PERNAI MES DĖL TOS PAČIOS PRIEŽASTIES ATSISAKĖM MINTIES VYKTI Į STOVYKLĄ. BET NEBŪTINAI KAS TINKA VIENIEM NETINKA KITIEM. VISTIEK BŪTŲ SMAGU SUSIMATYT VIKULE.
o taip Zuika1,labai noreciau pasimatyti su jumis,pasikalbeti ir netgi pasikonsultuoti

Vikule, jei tik galėsiu būtinai atsakysiu į visus tavo klausimus. Jei ko nežinai - būtinai klausk.
Beje šiandien lygiai metai nuo teismo dienos, kuris mus padarė laimingiausiais tevais.
Beje šiandien lygiai metai nuo teismo dienos, kuris mus padarė laimingiausiais tevais.
QUOTE(Zuika1 @ 2005 05 10, 07:41)
Vikule, jei tik galėsiu būtinai atsakysiu į visus tavo klausimus. Jei ko nežinai - būtinai klausk.
Sveikinu Zuika1 Jus

QUOTE(vikule @ 2005 05 10, 16:18)
Taip,turiu keleta klausimu,noreciau pasikonsultuoti,as tau parasysiu a.z.,ir jei nesunku patarsi man

Klausk Vikule jei turi klausimų - jei galėsiu padėsiu.
RIO atrodo atšaukia kelionę į stovyklą, nes turi gerų žinių. Neetiška būtų man jas skelbti, bet tikiuosi, kad ji pati čia apsilankys ir papasakos.
QUOTE(Zuika1 @ 2005 05 11, 07:35)
Klausk Vikule jei turi klausimų - jei galėsiu padėsiu.
Aciu zuika1 tau ,bet issisprendziau pati visus klausimus:) Nebuvau ilga laika cia,bet matau niekas nejuda musu skyreliuose

Kaip jums Vikule sekasi susitvarkyti su mažuoju gyventoju? Ar nesergat?
QUOTE(Zuika1 @ 2005 06 01, 14:26)
Kaip jums Vikule sekasi susitvarkyti su mažuoju gyventoju? Ar nesergat?
Aciu Zuika1,kolkas viskas gerai pas mus,tik kad nepersnekejus