Papasakosiu istorija, kuri, deja, nutiko man paciai, ir dabar tik juokas ima prisiminus, o tada norejosi mirti vietoje...
Tai ivyko pernai, kai buvau anglijoje.. viena savaitgali isvaziavau i toki salia esanti miesta Kendala, pavaiksciojau po parduotuves, apsiprekinau, dar ziuriu yra laiko iki autobuso, tai galvoju uzsuksiu i Marks & Spencers jogurtu nusipirkti (ziauriai skanus buvo ten)... dar pries iseidama i WC sumasciau uzeiti, kelias ilgas, kad neprispirtu...
Ir ten prasidejo mano kosmaras... kabinos buvo kelios, pries mane stovejo kelios moterys.. na sulaukiau savo eiles, iejau. Ziuriu, pries mane buvusi, matyt vandeni pamirso nuleisti...

Patraukiau uz salia kabancios virvutes, kad nuleisciau (dar pries tai pagalvojau , toks modernus WC, o nuleidimas su virvute..) bet kad joks vanduo nebego.. ir tik po to pamaciau virs klozeto plyteleje itaisyta paspaudima vandeniui nuleisti..

na paspaudziau ji... Kol bego vanduo dar greitai pries veidrodi susisukavau, pasidaziau...

Jau isgirdau beldima i duris ir burbejima... Nu galvoju, nebukit kaip lietuvoj, kad tuoj burbeti imat! Juk ne valanda cia sedziu

Na, atlikau, to, ko ten ir atejau.. O per tas kelias minutes gal tris kartus isgirdau klausima :Are you ok!!? nu galvoju, zinoma ,kad OK, ko jus norit!

Ne vienas wc yra, belskit i kitus.. gal man pvz rimta beda...

Besiplaunant rankas jau rimciau pradejo belsti, ir dar sako: Are you ok, If you can`t come out, we can break the door...! (nu tipo, ar man viskas gerai, jei negaliu iseiti, mes duris galim islauzti...) Nu galvoju, virsune! Sakau tuoj tuoj iseinu, viena minute!! Bet jau buvau supykus , galvoju , o jei man bloga ar ka, tai ka tada daryti..

galvojau, gal ka nors irgi rimta beda prispyre.. Na, susirenku as daiktus, pradarau duris...

o ten: stovi dvi darbuotojos+ apsauginis (labai jau simpatiskas beje...

)+ med.sesuo ar kazkas panasaus, na su apranga kaip seseles + kokie 5-6 zmones susidomeje.......Nieko nesuprantu!!

Viena is darbuotoju klausia, ar man viskas gerai! Ir juokas ima ir pikta, sakau, taip, zionoma, kad viskas gerai!? Tai ji po to paaiskino kame cia reikalas... Pasirodo, kai as tik iejau ir patraukiau ta virvute, ieskodama vandens, pas juos ten kaukti pradejo sirena, nes ta virvute yra skirta issikviesti pagalba, jei kas nutiktu bebunant WC!! Ir visa ta laika ji kauke....!

Ta sekunde norejau sulysti i betonines grindis... Pradejau juoktis, jauciu, kad raudonuoju tai kaip reikalas..

Tada ir as paaiskinau situacija... Pradejo ir jos juoktis, zmones irgi sypt sypt..

Sakau, ka as galejau zinoti..., atsiprasiau uz sutrukdyma.. Tas apsauginis nusijuoke, sako, nu dar tokio varianto per mano praktika nebuvo...

Nu galvoju, kazi ar ir bus..

kai atvaziuoja cia tokios is lietuveles.. tai ciudu pridaro..

Neriau is tos parduotuves neatsisukdama, galvoju ,kad as tau eiciau cia dar kada, dar vel tas apsauginis pazins... Nes iseinant dar taip uzmete.. Lauksim sugryztant pas mus ... Nebesulauke... kazkaip nebeteko man ten uzeiti..
Tai va, tokia istorija, kai dabar prisimenu save ir tu zmoniu akis, tai mirk is juoko, bet tada, oi kaip geda man buvo..