Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

QUOTE(Smurka @ 2005 06 23, 09:52)
yra tokia diagnozė, nedapistitus faunales vadinasi laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Čia lotyniškas pavadinimas, tai visi turi suprast. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oho, žiūriu, kad pastarąjį pusmetį aš žiauriai surimtėjau ir jokių pokštų nebeiškrėčiau.
Idant tema nenumirtų (bo labai smagi), siūlau visoms pokštininkėms čia pasireikšti biggrin.gif
Atsakyti
na, gerai, prisipazinsiu ir as. Nu, negraziai padariau. Baisiai negraziai, bet visai nesigailiu.

Ivykio vieta: uzsienis.
Laiko skirtumas: -1 val.
Laikas: mazdaug pries 2-2,5 m.
Taigi, stoviu as prekybos centre su vezimeliu prie kasos. Uz manes mergaiciuke. Staiga mergaiciuke pastuksi man i ranka. Atsisuku, o ji ir klausia, kuri valanda. As ziuriu i laikrodi (rodo 13.20 LT laiku, nors ten 12.20 buvo). Niekaip neatrandu zodziu kaip pasakyti g.gif (nu, nesijuokit, rimtai nesugalvojau tu skaiciu pavadinimu). Galiausiai atkisu jai ranka ir parodau laikrodi. Mergaiciuke ispucia akis ir, vos manes nepastumus, isbega is parduotuves palikus vezimeli ir prekes jame (galvojo vargsele, kad jau valanda veluoja). Tada man visai nelinksma buvo, bet dabar atsimint smagu blush2.gif

P.S. izeidinejimai ir priekaistai nepageidaujami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 17 vasario 2006 - 23:46
kad lazdomis iš pasibaisėjimo nenudaužtumėt manes, tai iš karto pasakysiu, kad Užgavėnės yra tokia apgaudinėjimų šventė, žodžiu visokie bajeriai piktoki ir nelabai yra toleruojami.

taigi įvyko viskas pakankamai seniai, prieš kokius šešis metus. manau žinote, kad per Užgavėnes vaikai persirengia visokiais padarais ir eina per butus prašyti blynų ar šiaip ko gero. na aš ir sumasčiau ta proga piktą pokštą padaryti. turėjau krūvą saldainių, žodžiu, pusę jų suvalgiau, į jų popierėlius įvyniojau plastelino ir laukiau ateinančių ubagautojų. jie prašė saldumynų o aš jiems dalinau ir saldainius ir "surpraizą"(plasteliną popieriukuose) pilnom saujom.

pamenu kitą pokštą iš mokyklos laikų. gi turėjau tokį nepakenčiamą klasioką, kuris ramybės neduodavo nei per pamokas, nei per pertraukas, nei po pamokų. žodžiu vieną dieną atsinešiau mokyklon siūlų ir adatą, pertraukos metu nulėkiau į rūbinę ir vieną jo palto rankovę užrišau šniūreliu, kitą užsiuvau , kad rankos nebūtų galima įkišti. žinoma, pamokų pabaigoje labai greitai viską susipakavau ir pasislėpus už kampo laukiau, kas gi bus. taigi bernužėlis rengdamasis pirmąją ranką kišo į tą rankovę, kuri buvo užrišta, teko atrišinėti...bet vaikinas išliko ramus...tačiau kai bandė apsirengti kitą rankovę, prakišti tesugebėjo vieną pirštą, čia jam nervai neatlaikė ir puolė kaltinti klasiokes, kad mat jos jam rankovę užsiuvo, o tos vargšės nieko nesupranta apie ką jis kalba ir kuo kaltina.
Atsakyti
Prieš keliolika metų su drauge savo bendradarbiui štai ką iškrėtėm. Jis visuomet budėdamas atsinešdavo galybę valgių ir mus vaišindavo. Buvo Kalėdų metas, tai jis pasigyrė atsinešęs silkės su grybais. Neiškentėm kada jis pats mus pavaišins, iš šaldytuvo ištraukėm silkę ir valgom, tik kad tų grybų kaip ir nėra joje.O turėjom valdiškų eglutės žaisliukų-tokią stiklinę musmirę. Tai ir įdėjom į stiklainį su silke, užklojom silkės gabaliukais , kad nesimatytų. Na jau jeigu su grybais silkė, tai tegul ir būna su grybais. Kitą dieną tas bendradarbis nekalbėjo su mumis. Jis mat vakare buvo pasikvietęs savo "damą" ir vaišino. Jiems visai nepasirodė juokingai tas žaislas silkės stiklainyje. Tai ta mano draugė-bendradarbė dar pasakojo, kad po kurio laiko tas pats vyrukas kažkuom ją norėjo pavaišint, jau nešė kažkokį skanėstą link jos, bet prisiminė variantą su grybu ir atgal sukišo į šaldytuvą-sako, man ranka nekyla tau ką nors duot už tokį pokštą.
P.S. Dar ir dabar kartu draugiškai visi dirbam.
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2005 06 20, 15:06)
O mes savo vienai besikūdinančiai padavėjai, darbinių kelnių sagas (na jas ji palikdavo darbe) persiūdavom. Vis po truputį mažinom apimtis  laugh.gif  , o ji kasdiena keikėsi. O  pastebėjo tada, kai nusprendėm pradėt trumpinti kelnes ( kai išeidavo, atlenkdavom)  laugh.gif 

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Smurka @ 2005 06 23, 08:52)
nugi sakau yra tokia diagnozė, nedapistitus faunales vadinasi laugh.gif

laugh.gif laugh.gif nu jus bajeristes thumbup.gif tikrai, kad neimanoma nenusijuokt garsiai, beskaitant siu linksmu istoriju lotuliukas.gif

turkams si diagnoze pats tas. dirbus esu pas turkus parduotuvej 3 metus. o jie tu parduotuviu daug turi, tai maisyta visur lietuviai su turkais. ko tik nepripasakojo mergos doh.gif ( as su MB kartu dirbom, tai man tos laimes neteko patirt)
eina jie i tulikus" smauko" ir specialiai duru neuzsirakina, kad juos uzkluptu lietuves lotuliukas.gif rankos klyne, tai cia ju hobi cool.gif svaigsta jie nuo lietuvaiciu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2005 06 20, 16:06)
O mes savo vienai besikūdinančiai padavėjai, darbinių kelnių sagas (na jas ji palikdavo darbe) persiūdavom. Vis po truputį mažinom apimtis  laugh.gif  laugh.gif , o ji kasdiena keikėsi. O  pastebėjo tada, kai nusprendėm pradėt trumpinti kelnes ( kai išeidavo, atlenkdavom)  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif 

čia iš neturėjimo ką veikt, ir šiaip pakvaišęs kolektyvas buvo  smile.gif

Nu super pokstas. Mes darbe irgi prisigalvodavom nedorybiu, bet tavo aprasytas pranoksta tas kurias zadejau rasyti biggrin.gif
Atsakyti
tai parasyk, speju bus juokinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ar bus čia labai juokinga, bet mus tai pralinksmindavo. Dirbau valdiškoje įstaigoje - labai rimtoje. Bendradarbių buvo visokio amžiaus - ir 20, ir 60 metų. Baikas krėsdavom jas suprantantiems. Pvz. elementari - išeina bedradarbė, moteriškė amžiuje, į kitą kabinetą, paimi ir nuleidi jai kėdę. Jausmelis gal žinot koks, dedi užpakalį, kėdę matai, o atsisėsti neišeina...
Nu dar pvz. grįžta bendradarbis iš atostogų ar po biuletenio, o tu jam ant kortelės visokių vėjų prirašai, nupieši ką nors. Jis po to su ta kortelę tūsosi visą dieną ir žvengia visi.
Kažkaip nelabai čia juokingai gavosi...
Papildyta:
Ai va, prisiminiau dar vieną bajerį. Čia man jau pasakojo. Veiksmas alkoholį importuojančioje firmoje, balandžio 1-oji. Bobos paėmė ir surašė sandėlininkei nurodymą, kad tada tai tada atveža vyną bačkose, nu ten pvz. šiandien vakare. Todėl prašom pasirūpinti išpilstymo įranga - kranais, dozatoriais ir tara, į kurią bus pilstomas vynas. Nu dar ten etiketėm ir panašiais š.. Padirbo viršininko parašą(po to jau jam prisipažino) ir pridavė tai sandėlininkei. Moteriškė vos infarkto negavo, laksto po įmonę ir vos neverkia - iš kur aš tuos kranus ir kitą pribumbasus gausiu, o juoko tai jau visiems sočiai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smarki: 27 vasario 2006 - 16:36
gera tema, kodel niekas nieko daugiau neraso,negi pokstu nekrecia g.gif ? prisikrizenau iki soties, juokatikrai sunku suvaldyt, kol skaiciau, vyras vis klause, kas cia man darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano istorija ne tokia jau ir sena- siu nauju metu sutiktuves. Zodziu sventem su sena gera kompanija, bet isvakarese vienas draugas svelniai tariant pasis...o pries visa kompanija, o kadangi pas mus draugai isradingi, taip netycia kilo geniali ideja is jo truputeli pasijuokti tongue.gif . tai va. Sekmadienis, visi jau po truputi galvoja apie namus, o "prasikaltelis" su drauge kadangi jau kaip ir uzrustines mus visus tai jis jau kaip ir ne prie chebros ir pirmas susiruose isvaziuoti, bet pries tai nuejo pavalgyti. tuo metu musu berniukai lyg netycia atsidure prie ju masinos (kuri stovejo tiesiai pries musu kambari) ir dar "netyciau" isleido galine padanga ax.gif blush2.gif Nu jie pareina, atsisveikina ir eina link masinos. Aisq visi susirinke musu kambary, uzuolaidos atidengtos laukiam spektaklio biggrin.gif Isivaizduokit toki vaizdeli: jie prieina prie masinos, aisku pamato nuleista padanga , pradeda lakstyt pirmyn atgal, tai prie bagazines, tai prie rato, zapaskes aisku neturi... tongue.gif Jis ten vargselis gal valanda krapstesi, susiveike rankine pompa, pute... pas chebra eit pagalbos prasyt isdidumas neleido... Jo drauge visa ta laika masinoj prasedejo, vaikinukas is tu nervu net masinos neuzkure, ji turbut susalo... lotuliukas.gif blush2.gif O visa ta laika, mes visi ( gal 12 zmoniu) susinese kedes ir eilem kaip kino teatre susede su alum, traskuciais sedejom ir zvengem is zmogaus nelaimes- nu ka, pasitaiko tokiu dalyku, nuleidzia kartais padangas, gal i kokia duobe pataike... blink.gif tongue.gif

O lygiai po savaites, vyko vieno is tu zmoguciu gimdienis, jis visiem skundesi, kad kazkas turbut tycia nuleido padanga, nes atseit mate kalpoku primetyta tongue.gif Nu negi kas galetu pagalvoti, kad draugai gali sitoki dalyka padaryti??? blush2.gif Bet juokinga ziauriai buvo biggrin.gif

P.S. Tikiuosi nei jis nei jo drauge sitam forume nesilanko ir neperskaitys, nes jei perskaitytu iskart suprastu apie ka cia... Va tada tai butu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu istorija, kuri, deja, nutiko man paciai, ir dabar tik juokas ima prisiminus, o tada norejosi mirti vietoje... blush2.gif

Tai ivyko pernai, kai buvau anglijoje.. viena savaitgali isvaziavau i toki salia esanti miesta Kendala, pavaiksciojau po parduotuves, apsiprekinau, dar ziuriu yra laiko iki autobuso, tai galvoju uzsuksiu i Marks & Spencers jogurtu nusipirkti (ziauriai skanus buvo ten)... dar pries iseidama i WC sumasciau uzeiti, kelias ilgas, kad neprispirtu...
Ir ten prasidejo mano kosmaras... kabinos buvo kelios, pries mane stovejo kelios moterys.. na sulaukiau savo eiles, iejau. Ziuriu, pries mane buvusi, matyt vandeni pamirso nuleisti... blush2.gif Patraukiau uz salia kabancios virvutes, kad nuleisciau (dar pries tai pagalvojau , toks modernus WC, o nuleidimas su virvute..) bet kad joks vanduo nebego.. ir tik po to pamaciau virs klozeto plyteleje itaisyta paspaudima vandeniui nuleisti.. doh.gif na paspaudziau ji... Kol bego vanduo dar greitai pries veidrodi susisukavau, pasidaziau... flirt.gif Jau isgirdau beldima i duris ir burbejima... Nu galvoju, nebukit kaip lietuvoj, kad tuoj burbeti imat! Juk ne valanda cia sedziu… sleep.gif Na, atlikau, to, ko ten ir atejau.. O per tas kelias minutes gal tris kartus isgirdau klausima :“Are you ok!!?“ nu galvoju, zinoma ,kad OK, ko jus norit! doh.gif Ne vienas wc yra, belskit i kitus.. gal man pvz rimta beda... blush2.gif Besiplaunant rankas jau rimciau pradejo belsti, ir dar sako: „Are you ok, If you can`t come out, we can break the door...!“ (nu tipo, ar man viskas gerai, jei negaliu iseiti, mes duris galim islauzti...) Nu galvoju, virsune! Sakau tuoj tuoj iseinu, viena minute!! Bet jau buvau supykus , galvoju , o jei man bloga ar ka, tai ka tada daryti.. bebe.gif galvojau, gal ka nors irgi rimta beda prispyre.. Na, susirenku as daiktus, pradarau duris... mega_shok.gif o ten: stovi dvi darbuotojos+ apsauginis (labai jau simpatiskas beje... wub.gif )+ med.sesuo ar kazkas panasaus, na su apranga kaip seseles + kokie 5-6 zmones susidomeje.......Nieko nesuprantu!! lotuliukas.gif Viena is darbuotoju klausia, ar man viskas gerai! Ir juokas ima ir pikta, sakau, taip, zionoma, kad viskas gerai!? Tai ji po to paaiskino kame cia reikalas... Pasirodo, kai as tik iejau ir patraukiau ta virvute, ieskodama vandens, pas juos ten kaukti pradejo sirena, nes ta virvute yra skirta issikviesti pagalba, jei kas nutiktu bebunant WC!! Ir visa ta laika ji kauke....! doh.gif lotuliukas.gif Ta sekunde norejau sulysti i betonines grindis... Pradejau juoktis, jauciu, kad raudonuoju tai kaip reikalas.. blush2.gif Tada ir as paaiskinau situacija... Pradejo ir jos juoktis, zmones irgi sypt sypt.. hihihi.gif Sakau, ka as galejau zinoti..., atsiprasiau uz sutrukdyma.. Tas apsauginis nusijuoke, sako, nu dar tokio varianto per mano praktika nebuvo... doh.gif Nu galvoju, kazi ar ir bus.. schmoll.gif kai atvaziuoja cia tokios is lietuveles.. tai ciudu pridaro.. lotuliukas.gif Neriau is tos parduotuves neatsisukdama, galvoju ,kad as tau eiciau cia dar kada, dar vel tas apsauginis pazins... Nes iseinant dar taip uzmete..“ Lauksim sugryztant pas mus“ ... Nebesulauke... kazkaip nebeteko man ten uzeiti.. biggrin.gif
Tai va, tokia istorija, kai dabar prisimenu save ir tu zmoniu akis, tai mirk is juoko, bet tada, oi kaip geda man buvo..
Atsakyti
Grange, miriau juokais skaitydama tavo istoriją thumbup.gif Smurkos irgi thumbup.gif , nesvarbu kiek tau metų, turėjau tokią bendradarbę, tai iki išėjimo į pensiją šunybes visiem krėsdavo thumbup.gif
Na papasakosiu senokai iškrėstą pokštą. Kartą su draugėm svečiavomės pas vieną draugę namuos, jos vyro nebuvo, tipo mergvakarį darėm bigsmile.gif . Aišku truputį dėl linksmumo padarėm, ir tada vienai kilo noras papokštaut, radom tos draugės diedo trusus padžiautus ant radijatoriaus ir įkišom į rankinuką vienai vakarėlio dalyvei bigsmile.gif . Ta nieko nenutuokdama pargrįžo namo, jos vyras paprašė cigarečių, ta sako, mol rankinuke yra pasiimk. Tikriausiai įsivaizduojat kas tuos namuos dėjos hihihi.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif . Paskui ilgai jos vyrui įrodinėjom kad tai mūsų "šutkė". doh.gif
Atsakyti