Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

QUOTE(Florestina @ 2013 08 26, 21:33)
Man tai baisu būtų skambinti į tokią draugiją, juk laisvai gali nustatyti iš kur skambinta ir nubausti.

eik jau smile.gif ir dabar niekas nesivargina ieškot ir bausti,jeigu tai nėra koks pranešimas,kai ant kojų sukeliamos spec. tarnybos.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 27, 07:20)
Karusia, tu tai visame kame šventa, gali mėtyti akmenis, žinoma biggrin.gif Tai ir žiūrėk, putų nete nebarstyk mirksiukas.gif

gal geriau putos internete, nei patyčios iš neįgaliųjų arba baisiai juokinga 'mano vaikas prisisiojo į kėdę kavinėje ir mes niekam nesakėme, o paskui kažkas atsisėdo į ją".

jumoro jausmas - kiekvienam skirtingas. kaip ir vertybės, be abejo, kai kurie paaugliai kas jau turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 27 rugpjūčio 2013 - 08:54
ai,Karusia baik,juk tema taip ir vadinasi smile.gif ,zalioje paauglysteje tai visko buvo,juk dabar jai i galva nesautu ir nesididziuoja tuo,tiesiog taip buvo,as irgi daug nesamoniu pridariusi esu,dabar kai pagalvoju,net dabar geda,kas ten toj galvoj buvo.....pvz mes ale klases grazuoles blush2.gif ( na,taip apie save galvojom doh.gif ),pasiemem nosine ir paprasem per ja pabuciuoti musu nuomone negrazia klasioke vieno vaikino,nu siaubas ,dabar nezinau ,geda ir sazine eda,nors praejo jau vos ne 20 metu...........yra tu paaugliu visokiu,tikiu,kad turi ir kitokiu vertybiu,bet jei as buvau tokia netikusi paaugle,tai nereiskia,kad neissiugdziau tikresniu vertybiu per tiek metu.............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 27 rugpjūčio 2013 - 09:57
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 27, 07:20)
Ar "rusų laikais" kažkas tuo užsiiminėjo? Kas ten tikrintų dėl vieno skambučio? biggrin.gif 
Karusia, tu tai visame kame šventa, gali mėtyti akmenis, žinoma biggrin.gif Tai ir žiūrėk, putų nete nebarstyk mirksiukas.gif

Kadangi esu susidūrus su šituo- tai tikrai žinau, kad gali patikrinti ir nustatyti netgi tais laikais. Man klasiokės skambindavo ir tyčiodavosi telefonu. Grasindavo fiziniu susidrojimu ir pan. Mama nuėjo dar tais laikais į miliciją, nustatė per pastotę iš kur skambinta ir tėveliai turėjo daug nemalonumų per savo dukrelių elgesį.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 27, 10:32)
ai,Karusia baik,juk tema taip ir vadinasi smile.gif ,zalioje paauglysteje tai viskas buvo,juk dabarr jai galva nesautu ir nesididziuoja tuo,tiesiog taip buvo,as irgi daug nesamoniu pridariusi  esu,dabar kai pagalvoju,net dabar geda,kas ten toj galvoj buvo.....pvz mes ale klases grazuoles blush2.gif ( na,taip apie save galvojom doh.gif ),pasiemem nosine ir paprasem per ja pabuciuoti musu nuomone negrazia klasioke vieno vaikino,nu siaubas ,dabar nezinau ,geda ir sazine eda,nors praejo jau vos ne 20  metu...........yra tu paaugliu visokiu,tikiu,kad turi ir kitokiu vertybiu,bet jei as buvau tokia netikusi paaugle,tai nereiskia,kad neissiugdziau tikresniu vertybiu per  tiek metu.............

Dar ir tėvai šiaip kalti, kad neužima pilnai hormonuotų paaugliukų, prie darbo nepristato smile.gif Taip, pripažįstu, lepino mane labai. Iš vienos pusės galima sakyti buvo tam ir priežastis, bet vadinasi visgi nepakankama, kad energijos nemažai dar likdavo smile.gif
Iš esmės, daug kas manau susiprasdavo vėliau, padėjus ragelį, kad vaikiokai skambinėjo ir nerimta tai. Gal dar pasijuokdavo po to skaniai, papasakodavo kam. Nemanau, kad tai tragedijos. Karusia turbūt labai perjautrinta asmenybė, ligelių gal daug turinti, kad taip reaguoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 27, 09:55)
Karusia turbūt labai perjautrinta asmenybė, ligelių gal daug turinti, kad taip reaguoja ax.gif

O va šitaip tai jau tikrai labai negražu daryti nono.gif

Kiekvienas turim teisę į savo nuomonę ir tikrai Karusia nepasakė nieko tokio, kad nusipelnytų tokių "diagnoziu" schmoll.gif

Kad nebūtų off topic, prisiminiau ir aš savo telefoninį pokštą:

Balandžio 1-ąją kartu su drauge nusprendėm iškrėsti pokštą jos močiutei (buvom gal kokioj 5 klasėj). Aš paskambinau draugei į namus (močiutė kartu gyveno) ir nutaisiusi kiek įmanoma suaugesnį balsą susakiau "Laba diena, šiandien nuo 15 val. jūsų name buvs atjungtas vanduo". Parėjom abi namo ir neilgtrukus sulaukiau iš juoko mirštančios draugės skambučio, sakė močiutė kaip reikiant pasiruošė vandens išjungimui - prisipylė kelis didelius puodus vandens. Tai draugė dar sugebėjo kažkaip neišsiduoti iki kol tėvai grįžo, nors, sakė, iš juoko tiesiog plyšo, paskui visi skaniai pasijuokė biggrin.gif
Atsakyti
Na,tikrai nieko juokingo,kai mociute turi tampytis su vandeniu,dar po to is" juoko plysti" visi.. Kai paaugliai vieni kitiems juokus krecia,tai nieko,mes irgi kresdavom..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 08 27, 12:01)
Na,tikrai nieko juokingo,kai mociute turi tampytis su vandeniu,dar po to is" juoko plysti" visi.. Kai paaugliai vieni kitiems juokus krecia,tai nieko,mes irgi kresdavom..

Mes tai vienai namo babulkai į duris paskambindavom ir pabėgdavom. Buvo ji tokia bjauri, savo vaikų neturėjo, bet labai mėgdavo svetimus auklėti. Tai mes jai tokius bajerius daugiau iš keršto krėsdavom. Kartą ji mamai pasiskundė- tai mama jai ir liepė palikti kiemo vaikus ramybėj- tai ir jie ją paliks.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 08 27, 09:55)
Karusia turbūt labai perjautrinta asmenybė, ligelių gal daug turinti, kad taip reaguoja ax.gif

TEMA - IDIOTIŠKI NEJUOKINGI POKŠTAI - AR MANO ASMENYBĖS APTARINĖJIMAI?
Vat įsivaizduok dabar, sėdi ligotas žmogus, tarkime, kurčias . juokinga - 'gal tu kokia ligota, kad taip jautriai reaguoji į mano juokingą pokštą iš tavęs?"

Kai atėjau į 4 klasę - geriausia drauge tapo mergaitė, kurios tėvas buvo aklas nuo vaikystės.
Ir šiaip, 'buvo madinga' - pagarba vyresniesiems ir pagalba silpnesniam.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 08 27, 12:01)

Galiu patikinti, kad močiūtė labiausiai toje situacijoje juokėsi. Aš dažnai pas draugę svečiuodavausi, tai vis karts nuo karto su močiute prisimindavom tą mūsų balandžio pirmos pokštą ir kartu pasijuokdavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 27, 13:08)
TEMA - IDIOTIŠKI NEJUOKINGI POKŠTAI - AR MANO ASMENYBĖS APTARINĖJIMAI?
Vat įsivaizduok dabar, sėdi ligotas žmogus, tarkime, kurčias . juokinga - 'gal tu kokia ligota, kad taip jautriai reaguoji į mano juokingą pokštą iš tavęs?"
Kai atėjau į 4 klasę -  geriausia drauge tapo mergaitė, kurios tėvas buvo aklas nuo vaikystės. 
Ir šiaip, 'buvo madinga' - pagarba vyresniesiems ir pagalba silpnesniam.

Negražūs pokštai irgi visais laikais buvo madingi. Pasakojo ir tėvai, ir seneliai, taip kad nereikia čia lialia. Silpnų nervų žmonėms - prašome neskaityti. Ar atvijo kas į temą? Skaitykite pavadinimus prieš eidami ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie balandžio 1 pokštus. Buvom vaikai, gal 5 ar 6 klasėj. Kelios klasiokės susitarėm ir pavėlavom į pamoką. Pasakėm auklėtojai, kad bijojom ateiti, nes nepadarėm namų darbų, bet mus direktorė pagavo, tai ir atėjom. Sunkiausia buvo nepradėt juoktis biggrin.gif auklėtoja labai supyko, jau norėjo mums pastabas rašyt, bet kai pasakėm su balandžio 1, tai juokėsi daugiau už mus biggrin.gif
Atsakyti