QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 27, 10:32)
ai,Karusia baik,juk tema taip ir vadinasi

,zalioje paauglysteje tai viskas buvo,juk dabarr jai galva nesautu ir nesididziuoja tuo,tiesiog taip buvo,as irgi daug nesamoniu pridariusi esu,dabar kai pagalvoju,net dabar geda,kas ten toj galvoj buvo.....pvz mes ale klases grazuoles

( na,taip apie save galvojom

),pasiemem nosine ir paprasem per ja pabuciuoti musu nuomone negrazia klasioke vieno vaikino,nu siaubas ,dabar nezinau ,geda ir sazine eda,nors praejo jau vos ne 20 metu...........yra tu paaugliu visokiu,tikiu,kad turi ir kitokiu vertybiu,bet jei as buvau tokia netikusi paaugle,tai nereiskia,kad neissiugdziau tikresniu vertybiu per tiek metu.............
Dar ir tėvai šiaip kalti, kad neužima pilnai hormonuotų paaugliukų, prie darbo nepristato

Taip, pripažįstu, lepino mane labai. Iš vienos pusės galima sakyti buvo tam ir priežastis, bet vadinasi visgi nepakankama, kad energijos nemažai dar likdavo
Iš esmės, daug kas manau susiprasdavo vėliau, padėjus ragelį, kad vaikiokai skambinėjo ir nerimta tai. Gal dar pasijuokdavo po to skaniai, papasakodavo kam. Nemanau, kad tai tragedijos. Karusia turbūt labai perjautrinta asmenybė, ligelių gal daug turinti, kad taip reaguoja