Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

Is profkes laiku. Mokiausi siuveju mokykloj.

Ketvirtam kurse, pries pat baigima, buvom visai suizulejusios. Kas antra savaite reikedavo po pietu vykdavo praktika. Mokykla beveik tuscia, dvi trys grupes, o nuobodu, siutas ima. Tai sugalvojom ziema, kad reikia eit rukyt i bernu tulika, stovim, rukom, uzeina bernas, pasimetes visas sako, cia gi vyru tulikas, o mes - nu kad ne, suklydai, vyru tas kitas.

Vakarais bernams krepsinio treniruotes vykdavo, tai mes karta nuejom i rubine, surinkom kelnes, marskinius ir atsinese i dirbtuves susiaurinom kelniu klesnes ir marskiniu rankoves, ilgai neuztrunka viena tiesia siule nusiut. Grazinom drabuzius i vieta biggrin.gif . Musu aukletoja buvo fizinio mokytoja ir tas krepsinio treniruotes vesdavo. Tai gavom velniu nuo jos, bernai nesuprato is pradziu, kas cia darosi, nei kojos nei rankos i drabuzius netelpa, raumenys uzaugo biggrin.gif

O karta kai labai norejosi namo, tai rusy rade elektros skydine visoj mokykloj sviesa isjungem biggrin.gif , paleido mus namo tadien, kaltu, aisku, nerado.
Atsakyti
as tai kai buvau maza gyvenau su sese vienam kambary,tai pvz kai ji vakare nueidavo valytis dantu,tai as jai po lovatiese prikisdavau sakuciu,knygu storu,ar dar kokio velnio,ir isjungdavau sviesa,tipo as jau miegu.ta grizus nejungdavo sviesos,nenoredavo kelt savo mazosios svelniosios nekaltosios sesutes,tik pleeeeeest patamsiai su visa jega gulasi,dar su didesne jega pasoka biggrin.gif ir juokas jai imdavo,ir pyktis biggrin.gif
dar prisimenu,kai atejo i klase naujoke,ir atsisedo uz manes ir mano geriausios drauges,tai ko tik mes jai neprikresdavom!ji eidavo per pertraukas i tulika,tai mes pvz isimam viska ka randam jos kuprinej ir isdeliojam per visa stala kaip kokiam knygyne viska ir sedim kaip angeliukai,tipo mes ne prie ko smile.gif ji ateina ir juokias is kart,sako nu negaliu pykt nors ir noriu biggrin.gif kartais ir ziauresniu pokstu pridarydavom,pvz suklijuodavom visus kokio nors sasiuvinio lapus,po viena,ji per pamoka bando sasiuvini verst,o jei nesivercia,kur gi versis jai suklijuoti lapai biggrin.gif karta paemem istorijos knyga ir visa apklijavom lipnia juosta,kai ji per pamoka pamate sita bajeri,supyko ir nuejo pasiskust mokytojai,bet besiskundziant paciai juokas paeme ir mokytoja dar jai velniu dave,kad trukdo del tokiu nieku pamoka biggrin.gif po desimt dar metu mes vis dar geriausios drauges smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giegasim: 10 kovo 2013 - 21:51
Zinot kai buna cukrines tokios, kur su vamzdeliu virsuj - kad cukraus isipilt, reikia apverst ir pakratyt. Zodziu... Studentavimo laikais toki bajeri darydavom -- imi ir ikisi i ta vamzdeli nuoruka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roadkill @ 2013 03 11, 12:33)
Zinot kai buna cukrines tokios, kur su vamzdeliu virsuj - kad cukraus isipilt, reikia apverst ir pakratyt. Zodziu... Studentavimo laikais toki bajeri darydavom -- imi ir ikisi i ta vamzdeli nuoruka...  blush2.gif

O mano buvusi klasioke mokyklos laikais Cili picerijoj norejo uzsipilt ant picos keciupo. Kadangi niekas neisbego, tai atidare paziuret ir rado viduj tampona.
niam niam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 03 11, 19:25)
O mano buvusi klasioke mokyklos laikais Cili picerijoj norejo uzsipilt ant picos keciupo. Kadangi niekas neisbego, tai atidare paziuret ir rado viduj tampona.
niam niam cool.gif

lotuliukas.gif laugh.gif kaip ziauru laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 03 11, 19:25)
niam niam cool.gif

nu kaip, zmogaus laime, kad niekas neisbego bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 03 11, 18:25)
niam niam cool.gif

o siaubeli kaip slykstuuuuuu
Atsakyti
uj, šaunuolės jūs smile.gif Šypseną ilgam pasiliko... smile.gif

na aš taip pat pasipasakosiu. Tiksliau tai iš vyro bendradarbių pokštus papasakosiu.
Dirba jie automachanikais autobusų parke ir jiems duodami batai - kerzai, kurių priekiai geležimi kaustyti (neduok dangau, kas sunkaus ant kojos nukris). Na vienam tokiam jie sugalvojo prie tų batų grandinę privirinti, Taigi batų pora tapo neatskiriama smile.gif nuotrauką parodė - gerai atrodo smile.gif

Dar jie kolegai buvo jo darbo spintelę apsukę į sieną. Spintelė kampinė, tai atgal ją atsisukti ir dar vienam, sudėtinga buvo smile.gif

Pasakojo, kad vienam nelabai mėgstamam meistrui, kuris pamiršo savo Facebook'ą išjungti, prirašynėjo visokių nesąmonių jo draugams,pažįstamiems ir ne tik. Pvz, pakvietė į savas laidotuves/krykštynas, vyrus kvietė į pasimatymą ir t.t. na su fantazija, žodžiu, neprasilenkė smile.gif

Atsakyti
gal ne visai pokštas, bet nelabai gražiai esu pasielgusi.
turėjau nemėgstamą bendradarbę, sunkiai mums sekėsi rasti kalbą. bet pasitaikė nueiti kartu vieną priėmimą, ten furšetas, užkandžiai ir t.t. Surinkau kelis sumuštinukus į lėkštę, du iš jų vienodus. Vieną įsidėjau į burną, o skonis - sunkiai nusakoma šlykštynė. Skubiai užgėriau vynu, kad nebejausčiau. O ta bendradarbė stovi šalia, klausia, kaip skonis. Aš jai kyšt lėkštę, sakau "imk". Ji pradėjo kramtyti ir matau, kad žiaugčioja. O aš ir klausiu: "Šlykštu, ar ne?" Net nežinau, kam aš ją tokia bjaurastim pavaišinau...
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2012 11 17, 02:36)
nagi kas dar papasakos ka pridirbo? smile.gif

Nepasmerksit, jei papasakočiau? unsure.gif Aš buvau telefoninių pokštų fanatė labai jaunoje paauglystėje, tai ko tik nebuvo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pernai žiemą mačiau pokštą. Žodžiu Kūčių vakaras, aš dirbau, mane kolegė porą valandų ankščiau pakeitė (na ji provoslavė, jai vis tiek ne šventė). Atvažiavo 2 autobusas ir sustojo ne autobusų stotelėj, o kur tada stodavo mikriukai (dabar jau ten autobusų stotelė). O mikriukų vairuotojams vietos pritrūko, jie ėmė varyti vairuotoją iš ten. O ten tokia blondė buvo, visada ten stodavo, o lauke oras tikra katastrofa, sniegas, pūga, stovėt irgi bjauru, nes šalta. Tai vienas mikriaus vairuotojas iš savo mašinos ištraukė tokį pririštą prie ilgos virvės plastikinį butelį, pririšo prie autobuso priekinio bamperio ir pakišo po autobusu. Vat žvengėm su kitom dviem laukiančiom, kai autobusas pradėjo važiuot ir tas buteli barškėt po autobusu. Pažvengę pasakėm, kame šaknys yra, nes nebuvo noro kito autiko pusvalandį laukti. g.gif
Atsakyti
Aš esu klasiokę pamokius, gal ir nelabai gražiai, bet buvo už ką. Žodžiu, ji žiauriai girdavos ir fantazuodavo, maždaug "man teta iš Kanados atsiuntė mobilų telefoną, bet man jo į mokyklą neštis negalima" ir t.t. Nu žodžiu svaigdavo juodai. Tai mes su drauge sugalvojom tą svaigimą išmušt. Kai viskas vyko, mobilių dar Lietuvoj nebuvo, tai nutarėm parašyt popierinį laišką, atseit nuo vaikino. Rašėm paprastai, kad tipo čia kaimynas iš gretimo namo, kad ji jam patinka, dar porą saldesnių žodelių. Kaip ir reikėjo tikėtis ji užkibo. Ir žinoma savam stiliuj: "aš turiu vaikiną, jis man rašo meilės laiškus, žada, kad pasiims pas save į Italiją, kasdien gaunu gėlių, žaislų, saldumynų", žodžiu vėl svaigimas totalus. Tada aš garsiai pasakiau, kad nustotų meluot ir, kad mes su drauge taip parašėm. Tai paskui ką ji bepasakodavo, niekas netikėjo, bet ir svaigimai baigės.
Atsakyti