Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

Prisiminiau, viena pažįstama pasakojo, kad bendradarbė buvo uoli totorių bendruomenės narė, ir nuolat burbėdavo, kodėl iki šiol nėra specialios totorių mokyklos jos vaikams. Visiems žiauriai nusibodusi tema buvo. Ir sumąstė moterytės: vieną rytą, tik atėjus jai į darbą, paklausė, kodėl šiandien į darbą atėjai, gi tokia diena doh.gif Toji aišku nieko nesuprato, sako, o kas. Tos paaiškino, gi šiandien Gedimino prospekte mitingas dėl totorių mokylos steigimo. Gi 11 val. Toji puolė pas viršininką, kad išleistų, paiškino priežastį, lietus pylė kaip iš kibiro, pasiskolino skėtį ir išlėkė. Po pietų grįžta:apvaikščiojau, niekur nieko, nemačiau jokio mitingo, palaukiau, paklausinėjau žmonių, niekas nieko nežino. taip ir liko iki šiol nesupratusi, kas iš tiesų buvo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cangoroo: 20 birželio 2012 - 20:21
buvau gal koki 12m g.gif ir ziauriai brolis mane nervindavo..nu juodas skundikas buvo doh.gif radau kieme silikonine kazkokia muse..tais laikais tai cia isvis nematytas dalykas buvo..mociute dare zele,tai imeciau i brolio dubeneli ta muse..verke jis pamates,kad jo zele sugadinta,o mes itikinejom kad nieko tokio as ta muse paemiau i burna ir aplaiziau,tai jo akys blink.gif buvo..
Atsakyti
Skaiciau visa vakara, super istorijos thumbup.gif
Na as esu iskretusi nemazai sposu, bet ko nepamirsiu tai kaip draugui kersyjau. Mat grazuolis stipriai stipriai prisidirbo, o man pikta. Paemiau cukrine, ispyliau cukru i kita indeli, pripyliau druskos. Tuomet apklijavau jo telefona ruzavais poniais ir kt mergaitiskais lipdukais (sake darbe juokesi is jo rolleyes.gif ) ir nusprendus kad dar negana, nukarpiau kojiniu pirstus, deja nemaciau reakcijos kaip movesi kojines blush2.gif ax.gif ir, pasijutau geriau prikretus tokiu dalyku, turbut brude esu biggrin.gif
Atsakyti
dar dar dar!!! smile.gif))) zviegiau (zvengiau, cia jau butu per silpnas) kai kuriu istorijas skaitydama biggrin.gif
Atsakyti
Senokai čia taip buvo, bet dar ir šiandien juokas ima iš vieno iškrėsto šposo puseserės draugui. Tik nebepamenu už ką mes su juo taip pasielgėm. Žodžiu važiuodami pro kažkokį kaimą ranka ant lapo brūkštelėjom skelbimą, kad pigiai parduodami paršiukai ir užrašėm to draugelio mob. tel. nr. blush2.gif O kitame kaime brūkštelėjom skelbimą, kad pigiai prekiaujama vištaitėmis ir aišku kad nurodėm to draugelio telefoną ax.gif blush2.gif Po dienos kitos susitikome su juo ir jam vis dar tebeskambino dėl vištų ir paršų lotuliukas.gif Oi kaip jis nervavosi ir keikėsi dėl tų skambučių, o mums toks juokas ėmė lotuliukas.gif Jis aišku nė neįtarė, kad tai mūsų darbas. Dabar kai pagalvoju - kvailas pokštas, bet tada tikrai buvo juoko pilnos kelnės ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, neblogu nutikimu kai kas yra iskrete thumbup.gif man irgi istriges vienas yra: turejau drauge, kurios tevai augino suni, o esme tame, kad tas suo lakstydavo kur panorejes (po visa Aleksota ir jo apylinkes jei tiksliau, kas gyvena Kaune, zino smile.gif ). Viena diena neturedamos ka veikt su kita drauge sugalvojom paskambinti tai draugei ir isdurti. Bet atsiliepe jos mama, o mes nepasimetusios tesiam savo sumanyna.Zodziu sakom kad skambina is organizacijos"Kastralizacija" ,nes gavom daug nusiskundimu is zmoniu del jusu suns, kad visoms kalytems vaiku pridaro biggrin.gif ir gresia milziniska bauda uz neprieziura arba galime nemokamai iskastruoti, ji sutiko sutarem diena laika smulkmenu jau nebepamenu, bet esme tame, kad ji atsiprase pusdieniui is darbo ir lauke kol atvaziuos tos kastracijos daryti doh.gif ir visai nesuprato kodel nieko taip ir nesulauke, o suns gastroles bent jau kuri laika buvo apribotos 4u.gif
Atsakyti
Nu, papasakosiu ir aš. Neseniai įvyko, gal nelabai juokinga, bet paskui juokėmės gana ilgai. Nuvažiavom pas klientą pakeisti UPSo (nepertraukiamo maitinimo šaltinio). Kadangi baisiai sunkus, tai važiavom trys technariai. Pakeitėm, aš prijunginėju laidus ir kažkaip vis murmu po nosim: nu, tikėkimės, kai įjungsim, pykšt nebus. Na, sujungiau, ir prašau vieno kolegos įjungti "rubilnyką". Tas įjungė, o kliento atstovas, kuris šalimais stovėjo ir stebėjo viską, tuo momentu delnais tik PLIAUKŠT! Vos kelnių neprikrovėm... toks jausmas, kad tikrai užsitrumpino.
Atsakyti
http://www.youtube.c...player_embedded

Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2012 10 02, 19:00)

mačius šitą kažkada daug seniau, čia jau ne tai kad negražūs, čia jau išsigimėleški pokštai schmoll.gif kokią trauma gali likti vaikams doh.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau iš mokyklos laikų. Turėjom tokį istorijos mokytoją, labai griežtą ir reiklų. Būdavo mokiniam pravardes prilipdo, į merginas kreipiasi "Panele rože", na ne kokiu ten keiksmu, bet mūsų tėvams kažkodėl taip nepatikdavo tokie kreipiniai. Kartą vaikai iškrėtė jam pokštą (ne mano klasė, o metais jaunesnė): ant kėdės prieš pamoką pritaškė rašalo iš parkereio. O tas ir atsisėdo, o su pilkom kelnėm vaikščiojo. Po šio įvykio, bet kurioj klasėj pirma apžiūrėdavo kėdę, tada sėsdavo. doh.gif
Atsakyti
Vaikystes negrazus pokstas ax.gif
karta su broliu buvom palikti namie, miegot pietu miego, tevai kazkur iseje trumpam. Nu kad nesimiega nors tu ka, ziuri ziuri i tuos langus su uzuolaidom... ir topt mintis, nu negraziai atrodo tos uzuolaidos, nuobodzios kazkokios lotuliukas.gif greit broli i samoksla isukau, sakau paimk zirkles, padarysim ornamentu lotuliukas.gif naktiniu nesinorejo grazint, nes jos storos ir vienspalves, o stai dienines pasirodo per daug vienodos, tad ant kiekvienos dieniniu uzuolaidu klostes iskirpau akies formeliu, kaip kad buna Pirato akis (duonos rieke, o viduj jos kiausinis keptas). Brolis irgi padejo doh.gif tada patenkinta "ornamentais", sutvarkiau, kad neliktu ikalciu ir uzuolaidas uztraukiau, o ant ju naktines uzskleidziau. Ot drasi buvau prisiornamentuot, o parodyt kam - jau nebedrasu lotuliukas.gif tada tik i lova po antklode smurkst ir jauciu, kad jau prisidirbau ir bus bedos... o kai tevai grizo - bedos buvo kita ryta, kai naktines uzuolaidas reikejo suskleist ir palikt dienines doh.gif net nepamenu ar skaudziai dirzelis skaudejo ant dubses lotuliukas.gif
Atsakyti
nagi kas dar papasakos ka pridirbo? smile.gif
Atsakyti