Nu tai va, apie antrą taktinę klaidą.
Kadangi laiškus ta tipo misė siuntinėjo iš mano diedo meilo, aš visada grafoje "nuo ko" įrašydavau jos vardą. O sykį pamiršau pakeisti

Ir gavo jis laišką ne nuo jos, o nuo jo

Tai parašė man meilą, kupiną nevilties, kokia mol aš kiaulė, apgaudinėjau jį ir t.t.

Puoliau gintis, aišku savaime

Tas klausia, kas toks yra V.K. Nugi sakau Vaidos pusbrolis. jie kartu butą nuomojasi ir naudojasi ta pačia pašto dėže, nes centras.lt yra jų interneto tiekėjas ir iš namų jie jungiasi tuo pačiu meilu. nežinau, ar jis tikėjo ar netikėjo, bet kelias dienas buvo tyla. Paskui vėl jai rašė, bet jau nebeatsakinėjau. nusibodo jis man.
Sykį per mesendžerį bendravau su Digita. Ji kaip tik ruošėsi kelionei į turkiją. turkas klausia, ką veiki. Sakau, su drauge kalbuosi, bo jinai į Turkiją ruošiasi, pasakoju aš jai viską. Tada jis paprašo jos linko. Paklausiau Digitos, ar galiu duoti, jinai leido. Nu ir pristojo prie jos. Net siūlėsi šeštadienį į Alaniją atvažiuoti. Tada jau aš supykau. Sakau, jei manai, kad visos moerys čia alpsta nuo turkų, tai labai klysti. O Digita yra ištekėjusi ir tikrai čia nesitąsys su visokiais.
Nuo tada užblokavau jį visuose mesendžeriuose, emailuose ir t.t. nusibodo nerealiai, vis tas pats per tą patį.
O vakar atblokavau

Tas klausia, ar Digita nesusirado kokio boyfriendo Turkijoje. Sakau, ne, nes jai turkai nepatinka, no visi jie serga. Tas klausia kuo. nugi sakau yra tokia diagnozė, nedapistitus faunales vadinasi