Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

QUOTE(brangute @ 2005 05 13, 15:26)
Turbūt  niekad niekada niekam nieko nesi iškrėtus.....Gal tik prisimint reikia.....Aišku, kad durnoka. Bet už tai labai smagu thumbup.gif

brangute, Minestry yra vyras, o vyriškas solidarumas nepaiso nei amžiaus, nei tautybės biggrin.gif
Atsakyti
gera istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal nelabai garbinga, bet bent jau smagu... na, mudvi su drauge jos pusbroliukui (mieste žinomas žmogus, už mudvi 10 metų vyresnis) buvome pakabinę prie lango balioną - pakaruoklį... reakcija doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mes savo vienai besikūdinančiai padavėjai, darbinių kelnių sagas (na jas ji palikdavo darbe) persiūdavom. Vis po truputį mažinom apimtis laugh.gif laugh.gif , o ji kasdiena keikėsi. O pastebėjo tada, kai nusprendėm pradėt trumpinti kelnes ( kai išeidavo, atlenkdavom) laugh.gif laugh.gif laugh.gif

čia iš neturėjimo ką veikt, ir šiaip pakvaišęs kolektyvas buvo smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nu,Smurka, tu pavarai!! thumbup.gif Prisijuokiau iki nukritimo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ot Smurka velnių priėdus, bet juokas ima iki nukritimo biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu vieną tokį nusidalyvavimą. Tai buvo instituto laikais. dalyvau aš kolektyve, tipo miniatūrų teatras. Atėjo į kolektyvą naujokų. Vienos išvykos metu, mes 'senės" jau, sakom bus prirašymas, o vadinasi reiks su kuria nors permiegot. Visi taip rimtai į tai pažiūrėjo, atėjo ta naktis ir viena mūsų pasikvietė į kambarį ir į jungė magą įrašinėt. Na kaip klausėm galvojom apsi...., kai priėjo prie reikalo tai tas nabagas visokiais būdais atsikalbinėjo, tai jam sloga, tai jis nepasiruošęs. Negražu, bet jis linksma mums buvo, jam šaltas dušas kai viską sužinojo tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2005 06 20, 16:06)
O mes savo vienai besikūdinančiai padavėjai, darbinių kelnių sagas (na jas ji palikdavo darbe) persiūdavom. Vis po truputį mažinom apimtis  laugh.gif  laugh.gif , o ji kasdiena keikėsi. O  pastebėjo tada, kai nusprendėm pradėt trumpinti kelnes ( kai išeidavo, atlenkdavom)  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif 

čia iš neturėjimo ką veikt, ir šiaip pakvaišęs kolektyvas buvo  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif prisižvengiau nerealiai. Dar ir dabar žvengas ima.
Smurka irgi pavaro thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Negaliu rašyt, labaj jau juokas ima
Atsakyti
Smurka, man atrodo, pamiršo savo istorijos tęsinį ir pabaigą parašyti. Arba aš nemoku ieškoti...
Atsakyti
Smurka, kur gi tesinukas??? sad.gif Jau liudna pradejo darytis sad.gif O istorija tai labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu tai va, apie antrą taktinę klaidą.

Kadangi laiškus ta tipo misė siuntinėjo iš mano diedo meilo, aš visada grafoje "nuo ko" įrašydavau jos vardą. O sykį pamiršau pakeisti ohmy.gif Ir gavo jis laišką ne nuo jos, o nuo jo laugh.gif Tai parašė man meilą, kupiną nevilties, kokia mol aš kiaulė, apgaudinėjau jį ir t.t. tongue.gif

Puoliau gintis, aišku savaime biggrin.gif Tas klausia, kas toks yra V.K. Nugi sakau Vaidos pusbrolis. jie kartu butą nuomojasi ir naudojasi ta pačia pašto dėže, nes centras.lt yra jų interneto tiekėjas ir iš namų jie jungiasi tuo pačiu meilu. nežinau, ar jis tikėjo ar netikėjo, bet kelias dienas buvo tyla. Paskui vėl jai rašė, bet jau nebeatsakinėjau. nusibodo jis man.

Sykį per mesendžerį bendravau su Digita. Ji kaip tik ruošėsi kelionei į turkiją. turkas klausia, ką veiki. Sakau, su drauge kalbuosi, bo jinai į Turkiją ruošiasi, pasakoju aš jai viską. Tada jis paprašo jos linko. Paklausiau Digitos, ar galiu duoti, jinai leido. Nu ir pristojo prie jos. Net siūlėsi šeštadienį į Alaniją atvažiuoti. Tada jau aš supykau. Sakau, jei manai, kad visos moerys čia alpsta nuo turkų, tai labai klysti. O Digita yra ištekėjusi ir tikrai čia nesitąsys su visokiais.

Nuo tada užblokavau jį visuose mesendžeriuose, emailuose ir t.t. nusibodo nerealiai, vis tas pats per tą patį.

O vakar atblokavau biggrin.gif Tas klausia, ar Digita nesusirado kokio boyfriendo Turkijoje. Sakau, ne, nes jai turkai nepatinka, no visi jie serga. Tas klausia kuo. nugi sakau yra tokia diagnozė, nedapistitus faunales vadinasi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 06 23, 09:52)
O vakar atblokavau biggrin.gif Tas klausia, ar Digita nesusirado kokio boyfriendo Turkijoje. Sakau, ne, nes jai turkai nepatinka, no visi jie serga. Tas klausia kuo. nugi sakau yra tokia diagnozė, nedapistitus faunales vadinasi laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu vakar mysliju, kaip tą diagnozę angliškai pateikt ir niekaip nesumysliju g.gif
Atsakyti