Įkraunama...
Įkraunama...

Negražūs pokštai

Kartais gyvenime prikrečiu negražių dalykų. Tiesiog šiaip, pasismaginimui. Atrodytų, tokiai suaugusiai moteriai, kaip aš, net jau 30 metų perkopusiai, reiktų juokauti gerokai subtiliau. Ale aš prisidirbu kartais kaip kokia -niolikinė. Nu bet juokinga man po to būna nerealiai.

Paskutinis mano bajeris buvo toks.

Kaip žinot, turiu tokį turką, todėl daug apie jį nelisplėsiu. Tačiau bendraujant kurį laiką per visokais pasikalbėjimo programėles pasirodė, kad tas turkas visiškas asilas. Nu ir nusprendžiau tuo pasinaudoti. Sykį jis paprašė manęs naujų nuotraukų. Kad nereikėtų užsiiminėti visokiais "kopinimais", "peistinimais" ir "sendinimais", įmečiau jam supermamos nuorodą iš penktadienio tusų. Pamatė vargšelis Superbabą ir vos nesusileido, tokia jinai jam graži pasirodė. Pradėjo apie ją daugiau klausinėti, teirautis, kaip jai sekasi. Kad negaiščiau laiko, pasiunčiau jį į supermamos čatą ir pačiam pasiklausti.

Nu ir prasidėjo blink.gif Aišku, pirmiausiai jam teko nusivilti, kad Superbaba angliškai moka tiek pat, kiek aš pernai mokėjau - t.y. beveik nieko nemoka. Bet koks atradimas - be Superbabos ten yra ir daugiau neblogų moterų. Nu ir pradėjo jis visais iš eilės kabinti, nuotraukų prašyti, o jas gavęs, komplimentus visom žarstyti. Mano savigarbai buvo suduotas smūgis biggrin.gif

Nusprendusi jį pamokyti, užsiregistravau čate kitu slapyvardžiu. Aišku, jis ir mane pakabino. Paprašė atsiųsti nuotrauką ir aš, gerai internete pasiknisusi nusiunčiau kažkurios misės supermodelio nuotraukytę. Nebereikėjo jam nei Superbabos, nei kitų (nors čate lankėsi kasdien po kelis kartus). Rašinėjos jis tai misei (tai yra man, bet diedo meilą buvau davusi. Laimė, jis juo nesinaudoja) meilius laiškus, kol sykį paprašė telefono numerio. Ir atsitik gi tu man, kad tą dieną kruvinai susiėdžiau su savo diedu, tad nusprendžiau ir jį pamokyti blush2.gif Tai ką, ėmiau ir daviau turkui savo diedo telefono numerį, kuris neva yra tos misės numeris laugh.gif

Nesitikėjau tokios kulminacijos su atomazga, oi, nesitikėjau.

(Bus daugiau)
Atsakyti
Nu pavarei, laukiu atomazgos wink.gif Įtariu, kad buvo linksma
Atsakyti
Nu bet ir sugalvok taip biggrin.gif

... ir pačioj įdomiausioj vietoj nutrūko... cry.gif

Kaip per telika, žiūri žiūri filmą... "o dabar reklama" cry.gif

Labai jau smalsu kas ten buvo toliau...
Atsakyti
Smurka, laukiam tęsinio mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Į SM čiatą įlendu nu gal du -tris kartus metuose. Ale ir aš sugebėjau Smurkos turką aptikti... doh.gif megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 06, 11:30)

vobla, 06 Geg 2005 - 11:30, parašė:

vobla, 06 Geg 2005 - 11:30, parašė:

Į SM čiatą įlendu nu gal du -tris kartus metuose. Ale ir aš sugebėjau Smurkos turką aptikti... doh.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

Į SM čiatą įlendu nu gal du -tris kartus metuose. Ale ir aš sugebėjau Smurkos turką aptikti... doh.gif  megalol.gif  megalol.gif  megalol.gif

Ar tavęs patagrapijos nepaprašė? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 06, 11:35)

Smurka, 06 Geg 2005 - 11:35, parašė:

Smurka, 06 Geg 2005 - 11:35, parašė:

Nea...aš angliškai tiek pat kiek ir turkiškai... Tik šiaip -nepagavau kampo kas čia taip įkyriai angliškai stūgauja... Paskui kažkas man paaiško- "Smurkos turkas"- tapo žiauriai linksma... nes niekas ten su juo nešnekėjo, tik vagšas vienišas turkas cypavo: "ei, aū, merginos " ir kitokius blabla... biggrin.gif
Atsakyti
Užtat paskutiniu metu ir nebeužeina biggrin.gif Kžkas iš čatininkių gegužės 7 dieną išvyjsta Turkijon. Tai sužinojęs tas turkas pradėjo joms kadrų ieškoti. Tos savo ruožtu paprašė jo atsiųsti nuotaruų savų. Tas visą nuorodą su savo feisais įmetė. Kokie pasipylė nusivylimo atodūsiai, mergos dejavo, sakė, jau geriau išvis jis savo nuotraukų būtų nerodęs laugh.gif
Atsakyti
Nu geras, Smurka, davai pratesima biggrin.gif
Atsakyti
Smurka, baik čia nervus tampyti. Duok čia istorijos tęsinį wink.gif O gal dar jo nebuvo, ir tsakant, viskas vyksta dabar? Tipo, realybės show biggrin.gif
Atsakyti
Na, ką. Susitaikom mes su diedu. Tasatneša savo mobiliaką ir sako, nori, bajerį parodysiu. Atverčia SMS ir skaito (angliškai): "labas, VAida, aš esu Hakanas iš Turkijos. Kaip tu laikaisi? Labai norėčiau tave pamatyti". Nu klykiau iš juoko net pasiraitydama. Diedas klausia, iš kur tas turkas jo numerį gavo. Sakau, nežinau, matyt susimaišė, nes nei aš Vaida.

Panašaus turinio žinutės pradėjo plaukti kasdien, prie jų kasnakt prisidėjo majakai. Jie kai majakina, tai tipo tuo metu apie tave galvoja laugh.gif Diedui jau nervai pradėjo imt, sako, kas čia per asilas, nei atsakinėju jam, nei ką, o jis visą mėnesį neatsikabina.

Bet padariau dvi taktines klaidas. Vieno vakarėlio metu viską papasakojau diedo bendradarbio žmonai. nu, norėjau pasijuokti. Aišku prisijuokėm, bet ji paskui viską savo diedui papasakojo, o šis manajam (nors buvau prašiusi nesakyti, ale nesusilaikė nelaboji). Grįžęs namo diedas manęs paprašė parodyti savo mobiliaką. Išsitryniau visas SMS ir parodžiau. nieko nerado. Tada patikrino pralesitus skambučius ir užtiko tokį pat turko numerį. Nesikalbėjo dvi dienas.

(bus daugiau)
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 06, 12:30)

vobla, 06 Geg 2005 - 12:30, parašė:

vobla, 06 Geg 2005 - 12:30, parašė:

Uoslę turi, reikėjo ir mane kviesti, aš irgi noriu komplimentų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti