Paskutinis mano bajeris buvo toks.
Kaip žinot, turiu tokį turką, todėl daug apie jį nelisplėsiu. Tačiau bendraujant kurį laiką per visokais pasikalbėjimo programėles pasirodė, kad tas turkas visiškas asilas. Nu ir nusprendžiau tuo pasinaudoti. Sykį jis paprašė manęs naujų nuotraukų. Kad nereikėtų užsiiminėti visokiais "kopinimais", "peistinimais" ir "sendinimais", įmečiau jam supermamos nuorodą iš penktadienio tusų. Pamatė vargšelis Superbabą ir vos nesusileido, tokia jinai jam graži pasirodė. Pradėjo apie ją daugiau klausinėti, teirautis, kaip jai sekasi. Kad negaiščiau laiko, pasiunčiau jį į supermamos čatą ir pačiam pasiklausti.
Nu ir prasidėjo

Nusprendusi jį pamokyti, užsiregistravau čate kitu slapyvardžiu. Aišku, jis ir mane pakabino. Paprašė atsiųsti nuotrauką ir aš, gerai internete pasiknisusi nusiunčiau kažkurios misės supermodelio nuotraukytę. Nebereikėjo jam nei Superbabos, nei kitų (nors čate lankėsi kasdien po kelis kartus). Rašinėjos jis tai misei (tai yra man, bet diedo meilą buvau davusi. Laimė, jis juo nesinaudoja) meilius laiškus, kol sykį paprašė telefono numerio. Ir atsitik gi tu man, kad tą dieną kruvinai susiėdžiau su savo diedu, tad nusprendžiau ir jį pamokyti

Nesitikėjau tokios kulminacijos su atomazga, oi, nesitikėjau.
(Bus daugiau)