Šįryt pabudusi gulėjau ir vėpsojau į jį miegantį net nežinau, kiek laiko... vėpsojau, o ašaros buvo bepradedančios dusinti... Žinau, kad dar ne taip greitai, nors kita vertus jau visai ranka pasiekiamas jo išvykimas... prieš akis prašliaužė būsimos išlydėtuvės, bene išgyvenau pojūtį, kai reikės pasakyti "Iki..." Žinau, kad ne amžiams išvyksta, jau buvau save pripratinusi prie tos išvykimo minties ir šiaip visai puikiai tvarkiausi, tikrai nuoširdžiai nei išgyvenau per daug, nei vaidinau, kad man nė motais... žodžiu, su savim susitvarkiau, o šįryt... pati nežinau, kas buvo... Mane erzina tai! Nenoriu iš anksto ašaroti! Noriu gerai praleisti laiką iki jo išvykimo, išnaudoti galimybę būti kartu ir dėl savęs bei dėl jo nekelti isterijų, nes... po velnių, juk tai jo darbas, kas čia gali būti per isterijos?!
Atsiprašau, tik labai reikėjo išsilieti...
manau, kad zmogus, su ginklu izenges i svetima sali... turi buti tuo ginklu ir nubaustas.
QUOTE(blondinas Nr.58 @ 2008 06 09, 19:49)
manau, kad zmogus, su ginklu izenges i svetima sali... turi buti tuo ginklu ir nubaustas.
kam taip grieztai...
kodel okupacija vadinama misija?
QUOTE(blondinas Nr.60 @ 2008 06 10, 14:39)
kodel okupacija vadinama misija?
Kokia okupacija, žmonės dažnai nelabai supranta kas tai yra, kiek tiems žmonėms mūsiškiai padeda. Na bet tai ko gero supras tik tie, kurie supranta apie tai kas ten dedasi be ironijos
Blondinai, kiekvienas renkamės savo kelią, kiekvienas renkamės kurią pusę palaikyti ir kuo tikėti. Aš nuoširdžiai esu linkusi palaikyti vakarietiškąjį gyvenimo būdą, pritariu JAV propaguojamai liberaliajai demokratijai, nes tikrai manau, kad pasaulyje, kuriame galiu laisvai dėvėti mini sijonėlį, gerti CocaCola, naudotis loptop'u, žiūrėti naujausius filmus, naudotis moderniausiomis technologijomis ir t.t., ir pan. man labiau patinka gyventi, nei... tarkim... JAV nebūtų persvėrusi jėgų balanso į savo pusę, tarkim nebūtume ištrūkę iš SSRS gniaužtų... ar būčiau laimingesnė? nekalbu už kitus, kalbu už save - Ne, nebūčiau. Palaikydama vakarietišką požiūrį, vakarietiškąją demokratiją, palaikau ir jos plėtros idėją. Patikėk, esu labai didelė pacifistė, bet galbūt būtent todėl ir palaikau taikos misijas. Taip, dalis karių, nuvykę į taikos palaikymo misiją, rodos, pamiršta tikrąjį jos tikslą... bet čia jau visos visuomenės problema... Mes ne tik kare, bet ir kasdienybėje dažnai pamirštame tuos motyvus ir impulsus, kurie buvo pradiniai, paskatinę mus imtis veiklos, pamilti, pradėti naują gyvybę etc... Jei pasaulis būtų tobulas, nebūtų karo, vadinasi, nebūtų ir taikos... Nes karas ir taika tegali egzistuoti kaip priešingi poliai... kaip minusas neegzistuotų be pliuso...
--------------
žodžiu, įsijaučiau lyriškai :-D tenorėjau pasakyti, kad gyvendami demokratiškoje visuomenėje turime teisę pasirinkti, kokią nuomonę norime palaikyti ;-) Kaip garsusis Volteras yra pasakęs - "Man bjauru tai, ką jūs sakote, bet esu pasiruošęs iki gyvenimo pabaigos ginti jūsų teisę tai sakyti!" Nepalaikyk, jei tik manai, kad elgiesi teisingai, tokio demokratijos plėtros būdo, tu turi tam teisę. BET ir gerbk mūsų teisę palaikyti pastarąjį požiūrį!
Pagarbiai
Zhucka 8-)
--------------
žodžiu, įsijaučiau lyriškai :-D tenorėjau pasakyti, kad gyvendami demokratiškoje visuomenėje turime teisę pasirinkti, kokią nuomonę norime palaikyti ;-) Kaip garsusis Volteras yra pasakęs - "Man bjauru tai, ką jūs sakote, bet esu pasiruošęs iki gyvenimo pabaigos ginti jūsų teisę tai sakyti!" Nepalaikyk, jei tik manai, kad elgiesi teisingai, tokio demokratijos plėtros būdo, tu turi tam teisę. BET ir gerbk mūsų teisę palaikyti pastarąjį požiūrį!
Pagarbiai
Zhucka 8-)
QUOTE(Zhucka @ 2008 06 11, 22:44)
Nepalaikyk, jei tik manai, kad elgiesi teisingai, tokio demokratijos plėtros būdo, tu turi tam teisę. BET ir gerbk mūsų teisę palaikyti pastarąjį požiūrį!
Pagarbiai
Zhucka 8-)
nepalaikau.
Linkiu, kad kievnienas uzpuolikas, nepriklausomai nuo tautybes, pakeles ginkla , nuo ginklo zutu.
Pagarbiai
I-ojo cecenijos karo dalyvis
Vimpel brigados jaunesnysis serzantas
V.Blondinas
QUOTE(syga @ 2008 06 11, 15:28)
Kokia okupacija, žmonės dažnai nelabai supranta kas tai yra, kiek tiems žmonėms mūsiškiai padeda. Na bet tai ko gero supras tik tie, kurie supranta apie tai kas ten dedasi be ironijos
Tai jau, mūsiškiai padeda okupantams, kas jau čia tokio nesuprantamo
Papildyta:
QUOTE(Zhucka @ 2008 06 11, 22:44)
Blondinai, kiekvienas renkamės savo kelią, kiekvienas renkamės kurią pusę palaikyti ir kuo tikėti. Aš nuoširdžiai esu linkusi palaikyti vakarietiškąjį gyvenimo būdą, pritariu JAV propaguojamai liberaliajai demokratijai, nes tikrai manau, kad pasaulyje, kuriame galiu laisvai dėvėti mini sijonėlį, gerti CocaCola, naudotis loptop'u, žiūrėti naujausius filmus, naudotis moderniausiomis technologijomis ir t.t., ir pan. man labiau patinka gyventi, nei... tarkim... JAV nebūtų persvėrusi jėgų balanso į savo pusę, tarkim nebūtume ištrūkę iš SSRS gniaužtų... ar būčiau laimingesnė? nekalbu už kitus, kalbu už save - Ne, nebūčiau. Palaikydama vakarietišką požiūrį, vakarietiškąją demokratiją, palaikau ir jos plėtros idėją. Patikėk, esu labai didelė pacifistė, bet galbūt būtent todėl ir palaikau taikos misijas. Taip, dalis karių, nuvykę į taikos palaikymo misiją, rodos, pamiršta tikrąjį jos tikslą... bet čia jau visos visuomenės problema... Mes ne tik kare, bet ir kasdienybėje dažnai pamirštame tuos motyvus ir impulsus, kurie buvo pradiniai, paskatinę mus imtis veiklos, pamilti, pradėti naują gyvybę etc... Jei pasaulis būtų tobulas, nebūtų karo, vadinasi, nebūtų ir taikos... Nes karas ir taika tegali egzistuoti kaip priešingi poliai... kaip minusas neegzistuotų be pliuso...
--------------
Pagarbiai
Zhucka 8-)
--------------
Pagarbiai
Zhucka 8-)
Savoje šalyje gali palaikyti ką tik nori . Kas gi tau draudžia. Nelabai suprantu kam tas vertybes brukti ten, kurjos svetimos ir su ginklu rankose tai daryti. Tamstos taip minimas Volteras buvo visiškas karo priešininkas.
Mažiau gerk visokių colų, greičiau prablaivėsi.
Kažkaip vėl aptikau šią temą ir perskaičiusi paskutines diskusijas pagalvojau, kad galima ištverti vyro misijas, jeigu tiki tuo, ką jis daro. Panašu, kad autorė tiki misijos prasmingumu, taigi, lauks ir sulauks. O jeigu ir nesulauks, tai bent jau žinos, kad garbingai galvą padėjo.
Sąžiningai, žaviuosi, kad Lietuvoje dar yra idėjinių žmonių. Tai teikia vilties
Sąžiningai, žaviuosi, kad Lietuvoje dar yra idėjinių žmonių. Tai teikia vilties
Aišku liūdna ir baisu, bet esant tokioms situacijoms pradedi net ir mažas, kažkada buvusias, nereikšmingas smulkmenas vertinti.
Stiprybės jums laukime.
Stiprybės jums laukime.
QUOTE(Zhucka @ 2008 06 11, 14:44)
--------------
Pagarbiai
Zhucka 8-)
--------------
Pagarbiai
Zhucka 8-)
prajuokinai su jav liberaliaja demokratija, tai yra viena is labiausiai konservatyviu vakarietiskos civilizacijos saliu, o manyti, kad jie i kitas salis eina demokaratijos ir taikos vedini yra daugiau nei naivu. nenoriu izeisti, ar iskaudinti, tiesiog, remtis jav kaip demokratijos saltiniu yra neteisinga galbut kyla klausimas kodel renkuosi gyvenima cia? taip jau issejo, o kai teko cia likti, pasirinkau nyc, nes siame mieste daug kas kitaip
QUOTE(dontstop @ 2008 05 15, 17:02)
deja, niekas neklaustu pacios. O jei jis nusprestu atsisakyti, tai jam greiciausia pasiulytu paprasta iseiti - susirasti kita darba. O kaip zinai siuo metu LT darbai labai nesimeto.