Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 16, 20:41)
Na nemanau, kad čia pievinė rasakila, kultūrinės skiriasi ir stipriai.

turbūt jų daug atmainų yra, bet pas mane irgi auga rasakila, tai tikra pievose randamų rasakilų kopija, nors labai panaši į tavo nuotrauką, bet aš jai tiek vietos nedaviau, tai kad žiedynai neišgultų aš juos apjuosiu ax.gif
o manydama, kad bus kažkokia kitokia, kultūrinė, taigi pirkau, pinigus mokėjau, ne turguj iš bobutės, o kažkokioj augalų aikštelėj. Gal mane išdūrė doh.gif
kai įsitikinau, kad nesikiria nuo laukinės, nusprendžiau, kad pievose jos nebūna tokios vešlios, nes niekas joms žemės nepurena, kur užsisėja, kur įsikabina, ten ir želia, o gėlyne kai gauna erdvės, gero dirvožemio ir dar trąšų, tai ir išbujoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 16, 19:46)
Tik negalvok nieko blogo. lotuliukas.gif Jaučiu, kad negausiu ir jau baltas vavydas iš karto paėmė. lotuliukas.gif  bigsmile.gif

nesinarvuok, tikrai gausi, maciau savo gimtam mieste prie ligonines ir dar kazkur tokiu - geliu prisodinta buvo. Gal kokiuos senukuos yra, pas mus tai prie sodo prekiu - trinkeliu, borteliu ir t.t. pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 08:56)
amadina, o tavo roze ant koto perziemojo lauke?

Aha, peržiemojo - vyras padarė tokį namelį jai - aptvėrė su vielinės tvoros gabalu ir pridengė... Na ir dabar dar žaidžiam - kai tik praneša šaltuką, tai su agroplėvelę apvyniojam savo gražuolę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2008 05 16, 12:32)
siandie po 2.99 lt maximoj nukainota. du pabandymui keriukus nupirkau. smile.gif

Nejau šitos ant koto tiek kainuoja? bigsmile.gif
Įdomu, ar Vilniuje nukainavo g.gif
Jei tokia kaina, tai apsimoka ir į Kauną pašokt biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes gal kas patars del gyvatvores? rolleyes.gif man reikia, kad butu kokio 70 cm ar 1m aukscio ir uzsodint 5m eilute nuo kaimyno vielines tvoros, bet vakare saulute is tos puses sviecia, tai nenoriu kad aklinai uzstotu -butu neauksta, man patiktu tokie kaip buksmedziai, raugerskiai ar kaip ten jie, bet as nezinau kokia rusi ziuret, ir kiek krumeliu sodinuku man reiketu tokiai eilutei,kas kiek sodint kad tarpu nebutu doh.gif ? kai buvau mugej megos tai parode gal kokiu 15cm aukscio buksmedi ir sako: cia mazasis jam 8 metai tai mes tik susizvalgem ir nesupratom, unsure.gif siandien maksimoj maciau po tris litus su kapeikom buciau prigriebus bet nieko neparasyta kokia rusis ir isvis nieko neaprasyta tai pabijojau pirkt o ir kiekio nezinau mastau.gif
as dar zalia tai sakant sitoj srity blush2.gif ar sunku tas gyvatvores karpyt? seip atsimenu pas mano seneli buvo tokia nediduke ir visada priziureta ,man tai labai grazu kampuotos tokios wub.gif

Va o del tu roziu ant kotuko tai jei istikro aleksote tokia kaina tai ir as palekciau nepatingeciau bigsmile.gif as siandien akropoli ziurejau ziurejau bet labai gaila buvo 35Lt moket ,bet gi negali skirtis kaina tiek g.gif man jos kiokios grazios wub.gif , as kaip amadina lauksiu birzelio ispardavimo nes noriu tai ne vienos doh.gif lotuliukas.gif

o jei apie rozes snekant, as nusipirkau dvi lipancias "santanas" man taip sake,irgi mugej . pas mane jos auga bet labai letai arba man tik taip atodo, gal kas turit tokiu per kiek laiko man jos isibujos ir zydet prades? ax.gif

nu ir prirasiau cia as doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapesnapee: 17 gegužės 2008 - 00:57
QUOTE(TaGre @ 2008 05 16, 17:46)
Nelabai įsivaizduoju tą augalą, bet tikiuosi kad nelįs tie mano nenaudėliai kai įdurs į šiknas gerai

į šiknas tai durs, bet lygiai taip pat durs ir kitur. Kai man kiaurai batus kelintą kartą pradūrė, nusprendžiau, kad gana (iki tol dar vis abejodavau, gal palikti). Savo dar kaip savo, bet vaikų kojyčių gaila unsure.gif
Atsakyti
gal auginat kuri raudonziede gudobele Crataegus laevigata "Paul Scarlet" g.gif labai graziai jos siuo metu zydi wub.gif galvojam pirkt,bet ne taip lengva rast,o ir kainos kandziojasi rolleyes.gif kokios patirties turit del sio medelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2008 05 17, 01:27)

Va o del tu roziu ant kotuko tai jei istikro aleksote tokia kaina tai ir as palekciau nepatingeciau bigsmile.gif as siandien akropoli ziurejau ziurejau bet labai gaila buvo 35Lt moket ,bet gi negali skirtis kaina tiek  g.gif  man jos kiokios grazios :

Manau, kad ten buvo kalbama apie paprastas rozes nukainuotas. Ant koto tikrai nekainuos 2.99.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 17, 08:10)
gal auginat kuri raudonziede gudobele Crataegus laevigata "Paul Scarlet"  g.gif labai graziai jos siuo metu zydi  wub.gif galvojam pirkt, bet ne taip lengva rast, o ir kainos kandziojasi  rolleyes.gif kokios patirties turit del sio medelio  mirksiukas.gif

Pas kaimynus auga, turėtų tuoj žydėt. Pati laukiu, nes nesu dar tokios mačius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 16, 19:38)
turbūt jų daug atmainų yra, bet pas mane irgi auga rasakila, tai tikra pievose randamų rasakilų kopija,

Pas mano mamą dekoratyvinės auga. Ryt vyras važiuos, gaus spec. užduotį nufotkinti. Tikrai skiriasi nuo laukinių. Kupstas kompaktiškesnis, lapai gal kažkiek didesni ir ant trumpesnių kotų, ir žiedai ne taip išstypę. Bent jau kiek mano atmintis "neša" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 17 gegužės 2008 - 11:21
QUOTE(Wolke @ 2008 05 17, 10:10)
gal auginat kuri raudonziede gudobele Crataegus laevigata "Paul Scarlet"  g.gif labai graziai jos siuo metu zydi  wub.gif galvojam pirkt,bet ne taip lengva rast,o ir kainos kandziojasi  rolleyes.gif kokios patirties turit del sio medelio  mirksiukas.gif

grazi sita, as irgi esu isitraukusi i pageidajamu augalu sarasa ax.gif , bet kad pas mus sklypelis tik 10 aru, tai bijau ir galvot daug apie medzius - bet jau kaip svyruoklio berzo noriu....., tai nera didesnes svajones siuo metu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Melynake:) @ 2008 05 16, 21:56)
kai nusipirkau ir parsiveziau pastaciau terasoj daigelius (tik rytine saule), stovejo gal savaite kol galejau susodint i lovelius ir pakabint, o kai susodinau gal trecia diena pradejo tie lapukai pabalt, sauset ir susisukt. Taip daugiausia ju - kur daugiausia saules.
tai gal dar nepurkst, gal tikrai cia saule? O jei saule tai nieko daryt nereik? Atsigaus jos?
Nu dar palauksiu kelias dienas

Greičiausiai, kad čia saulytės darbas, nuo saulės lapelis tarsi išplonėja ir pabala.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 16, 20:37)
Labai gerai, kad kišiesi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip aš tokių noooooooooooriu. thumbup.gif
Kaži ar lietuvoj yra kur nors? Jau gimė naujų idėjų. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir kokia jų kaina? g.gif 

Ziurek cia www.tvora.com kazkur dar turejau info imones su kainom lygiai tokius “vazonus” gaminancios… nerandu… matyt saugiai pasidejau blush2.gif Googlink pagal kriteriju “betono gaminiai” ; beje, siaip tai seniuose 100% esu tokiu maciusi pries pora metu g.gif (ieskojau 'indu' gelynu prie daugiabucio kuriam gyvenom darymui)

As tai vat noreciau tokio fontano priesais valomojo langa user posted image
(Jis pasmane iki zemes, kazkur 4 m plocio…) O aplink rozyna suformuoti su levandu ‘remeliu’ Bet tai dar kitu metu planuose… i vandens telkiniu daryma dar neisikirtau ax.gif teks uzsiimti mokymusi per ziema biggrin.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 16, 20:41)
O čia dar vienas vaizdelis akims paganyti.
user posted image
IRIS PALLIDA „VARIEGATA“  margumas visą vasarą.

swoon.gif
Noriu… Kojelaviciaus mugej prisistatysiu ax.gif Telefona jauciu jau praganiau, tai jei nesunku i az blush2.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 17, 12:20)
Pas mano mamą dekoratyvinės auga. Ryt vyras važiuos, gaus spec. užduotį nufotkinti. Tikrai skiriasi nuo laukinių. Kupstas kompaktiškesnis, lapai gal kažkiek didesni ir ant trumpesnių kotų, ir žiedai ne taip išstypę. Bent jau kiek mano atmintis "neša"  g.gif

As pirkau pernai viena rasakila is bobutes turguj, kita senukuose, dydziu siek tiek skiriasi - senuku rasakila didesne (gal del to kad gauna daugiau pavesio g.gif ); siandie numacius fotosesija lauke, tai vakare bandysiu imesti nuotraukele
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 17, 12:15)
Manau, kad ten buvo kalbama apie paprastas rozes nukainuotas. Ant koto tikrai nekainuos 2.99.

ne ant koto. paprastos krumines ir vijoklines buvo.
Atsakyti