Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(sobieska @ 2008 05 26, 09:48)
nu patogiausia tai ravėt nuo vandens pusės priplaukus valtele... biggrin.gif
Papildyta:

cia mintis super lotuliukas.gif

as turiu melsvu melsviu( hosta),siemet tik pasisodinau,tai pasidalint galeciau tik kitais metais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adra @ 2008 05 26, 10:40)
del ravejimo nieko baisaus vienas pusdienis ir nuraveta is pat pradziu buvo sunkiau t.y daugiau ravejimo kai augaliukai mazi buvo o dabar issikerojo tai jau lengviau  smile.gif  smile.gif  smile.gif
musu sklypas beveik 30 aru (29.7 kazkur).prudo gylis virs 3metru mazdaug.apzuvintas .daug karpiu prileista ir kitokiu zuvu  4u.gif
dar keletas nuotrauku: smile.gif  smile.gif  smile.gif

vajezau kaip grazu-ar pati augaliukus derinai?
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 26, 00:18)
O cia praeitos vasaros vaizdelis su lelijomis blush2.gif
user posted image

nu ir vel naktis be miego,besvajojant ,kad ir pas mane taip butu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 26, 13:58)
aciuks.gif  už pavadinimus. Jau dabar aš  smartass.gif
Tai kad pas mane palaidų šunų schmoll.gif , rotveileris tai voljere g.gif ...nu geras, viskas - uošvių dvornius-lenciūginis daugiau į mano kiemą  gun_bandana.gif ...jeigu tai šuo ax.gif  tai vsio - neatsigaus ar kaip

pas drauge -ta pati beda su eglutem,is vieno sono visos nurudo,bet nei sunu nei kaciu ten-ne kvapo schmoll.gif
sako,kad erkute griauzia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 26 gegužės 2008 - 15:52
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 26, 16:04)
[
Sobieska, turiu nuvilti, ten tik vienas žydintis krūmiukas atsidaro prie Konikos ir pora šliaužiančių kadagių. Tikrai nieko blatno  lotuliukas.gif Va vyrai žolę nupjaus, kad nors kas nors matytųsi, ir nupaparacinsiu...

nu ...bet...tačiau.... vistiek lauksiu nupaparacink mirksiukas.gif , o gal kuri nors turit tokį žalumyną
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 26, 16:47)
pas drauge -ta pati beda su eglutem,bet nei sunu nei kaciu ten-ne kvapo schmoll.gif
sako,kad erkute griauzia verysad.gif

apsistoju ties erkute - eisim ieškoti zarazai nuodų, šiaip ar taip pati geruoju matomai neišsinešdins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 26 gegužės 2008 - 15:52
O čia ne fitonija, bent jau labai panaši, tik ji kambarinė.

Papildyta:
http://images.google...p...ficial&sa=N
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 26, 10:45)
Knifofija jau minejo,kad japoninis klevelis Lietuvoj neziemoja  mirksiukas.gif

va-je-zau doh.gif O jau naktimis nemiegu ir visaip kaip planuoju tokį klevelį pasisodint. Tik, hmm... Floros simfonijos prekybos vietoj, tik įėjus gal kokie trys raudonlapiai kleveliai auga, nejau juos žiemai neša "namo" g.gif

Nepamenu visų nick'ų, bet norėčiau pagirdi mergaites, parodžiusias savąsias aplinkas - širdis atsigavo bežiūrint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2008 05 26, 15:55)
Nusipirkau viendieniu ir jurginų gumbelių, tik po to pagalvojau ar ne per vėlai jiems. Gali šiais metais ir nežydėti, bet, kad bent prigytų ir sužaliuotų. Kaip jūs manot?

prieš kelis metus jurginus sodinau gal birželio vidury ar tai pabaigoj - žydėjo mirksiukas.gif Pati tik prieš kelias dienas pirkausi Kortaderijos "guziuką" ir Knifofijos šaknų gniužulėlį - tikiuosi viskas bus akei ir su jais wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 26 gegužės 2008 - 17:22
MANO GRAŽUOLĖ ŠIEMET

user posted image

BALTAŽIEDĖ VEIGĖLA

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 26 gegužės 2008 - 17:28
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 26, 18:27)
MANO GRAŽUOLĖ ŠIEMET
user posted image
                   BALTAŽIEDĖ VEIGĖLA
user posted image

Labai grazu wub.gif Koks augaliukas tas morkviniai ziedais?

Mergaites, kaip man savo sklypa graziai apsisodinti, minciu daug. Nezinau, baisu kazkaip, kad be reikalo vejos neiskapstineciau. Tikrai, pirmiausia pasidarysiu plana, o tada augalus pirksiu.. Palinkekit sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 26 gegužės 2008 - 19:02
QUOTE(zujka @ 2008 05 26, 17:29)
O čia ne fitonija, bent jau labai panaši, tik ji kambarinė.

Papildyta:
http://images.google...p...ficial&sa=N

aha, fitonija...parduodant panašų sąskambį girdėjau, bet pavadinimo neįsikaliau galvon ax.gif Ji sakė, kad tai daugiametė laukinė gėlė (daug jų turėjo pardavime) tinka ir kapams želdint ir šiaip kliomboms biggrin.gif . Ačiū, užfiksuoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2008 05 26, 21:01)
Labai grazu  wub.gif Koks augaliukas tas morkviniai ziedais?

Mergaites, kaip man savo sklypa graziai apsisodinti, minciu daug. Nezinau, baisu kazkaip, kad be reikalo vejos neiskapstineciau. Tikrai, pirmiausia pasidarysiu plana, o tada augalus pirksiu.. Palinkekit sekmes  4u.gif

NA LABAI JAU GRAZUS AUGALAI. Tuoj ir as sita liga uzsikresiu, nes lyg siolej tik skaitydavau. Dabar galvoju reiks keleta foto padaryti. Kaip suprantu cia forume daug patyrusiu sioje srityje. Kazkada klausiau, bet niekas neatsake. Gal kas auginat lauko jukas. siemet pasisodinau, bet nelabai zinau kaip jas priziureti reikia, kaip ziema issaugoti, kuo tresti ir kt. Ir dar ........ Turiu du rododendrus, siuo metu zydi smile.gif labai grazus nuostabus ziedai, bet..... Irgi prisiklausiau visokiu kalbu apie juos, tipo ligas nesioja kazkokias. Kaip rododendrus ziemai dengiat jus?
Atsakyti
mano mylimiausias irisiukas... sprindžio ūgio...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 26 gegužės 2008 - 19:54
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 26, 18:27)
MANO GRAŽUOLĖ ŠIEMET
user posted image
                  BALTAŽIEDĖ VEIGĖLA
user posted image

wub.gif noriu eglės ant koto, noriu veigėlės, noriu tos raudonais žiedais, noriu...jeigu noriu, reiškiasi gyvenu. cool.gif
Knifofija parodyk kurie pas tave negražūs augalai ax.gif itariu, kad neišpildysi manp prašymo biggrin.gif NES PAS TAVE VISI GRAŽŪS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2008 05 26, 20:01)
Koks augaliukas tas morkviniai ziedais?

Taigis, jau pernai Knifofija rodė saviškį gražuolį vasaržalį rododendrą wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2008 05 26, 20:44)

3-4 psl atgal ( ar čiut čiut daugiau) vida777 buvo įdėjus rododendrų auginimo rekomendacijas - nieko ypatingo ax.gif

Kasiopėja, gražus irisiukas wub.gif

Uh, turiu šiuo metu 4 rūšių veigelas, bet baltos neturiu cray.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 26 gegužės 2008 - 19:58