Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 26, 14:26)
Labai ačiū už informacija manau teks saviškį judint. Nu labai jau gražu negaliu atsidžiaugti. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Judink biggrin.gif Maniskis irgi ilgai raukesi vos tik pradedavau zirzti kad noriu - neva ir taip darbu prie namo netruksta, ner kada vaiku zaidimais uzsiimt doh.gif O dabar daugiau uz mane megsta dziaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
as sestadieni pirkau irisa `Stepping out` labai uzsinorejau irisu,pamaciusi Knifofijos dryzuota blush2.gif ,o atlekt iki muges jokiu sansu unsure.gif pirkau toki koki gavau ax.gif idomu ar kitais metais jis jau zydes...kiek mazdaug turi praeit metu iki pradeda zydet g.gif
taip atrodo `Stepping out`
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 26, 13:34)
ax.gif sakyciau vidutiniai  mirksiukas.gif nes dar yra veisliu,kurios turetu zydet birzeli...turetu...siemet tokiu keturis pirkom,norejom velyvu...o zydi jau visi dabar  doh.gif na pirma meta gal cia jiems ir susimaiso protas,bet kita meta tai tikimes, kad prazys tik birzeli  bigsmile.gif
ankstyvuju veisliu tai jau balandi zydi  4u.gif
Papildyta:
as ir norec vasara pas Knifofija i svecius  wink.gif

aisku... tai tie svieziai pirkti, jie gi ne visai naturaliai auga, tai ir prazydo anksciau...

nu jo - mes pas Knifofija vasara, ji pas mus - ziema lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 26, 15:25)
ten gvazdileliai kazkokie - nezinau  pavadinimo blush2.gif  buna ju ivairiu spalvu, dazniausiai ivairaus tamsumo roziniai, pas mane jie tokie burokeliu spalvos - gal kiek reciau sutinkami.

Dėkui, dėkui, jau įsivaizduoju kaip jie atrodo.Laaabai graži spalva.reikės bėgti į turgelį pas bobutes biggrin.gif .Jie daugiamečiai berods??
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 26, 15:30)
Judink biggrin.gif Maniskis irgi ilgai raukesi vos tik pradedavau zirzti kad noriu - neva ir taip darbu prie namo netruksta, ner kada vaiku zaidimais uzsiimt doh.gif  O dabar daugiau uz mane megsta dziaugiasi thumbup.gif

Tikrai labai skoningai viskas atrodo thumbup.gif šaunuoliai ir dar taip greit "sumeistravote"
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2008 05 26, 14:38)
Dėkui, dėkui, jau įsivaizduoju kaip jie atrodo.Laaabai graži spalva.reikės bėgti į turgelį pas bobutes biggrin.gif .Jie daugiamečiai berods??

Daugiameciai mirksiukas.gif Ir labai vislus - tik seklu nenukarpyt reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 26, 14:25)
jie visai nenurasyti, ar kokie kaimietiski, tai tik senovine gele kaip ir kitos, pvz. senovines rozes - ir mes jas vel is naujo megstam..., o prancuzai turbut visa laika mego biggrin.gif .
nu pasiutes grazumas  bigsmile.gif , man kaip ir kitoms pirma mintis buvo - va kaip dolomitas su rieduliais draugauja  wub.gif. Ir pas rena japoniskam sode man visai tas dolomitas "a la laipteliai" tiko - cia manau tik apzeldinimo klausimas...
o pas mus (D) visi shlaitai, tvoreles - vien dolomitas arba smiltainis, bet man patinka tie skaldyti luitai  wub.gif ....
man tai liudniausia, kai medelius ar krumus reikia po kelis kartus persodineti  verysad.gif , kaip susitrukdo ju augimas... As vis galvoju - pradesiu nuo medziu ar krumu, kad savo vieta kuo greiciau rastu, o su tom zolem - bala nemate, kaip bus, taip...
rozes grazu  wub.gif , bet kelia nemazai rupesciu... Manau, kad reikia isikalt i galva, kada ir kuom jas purkst, daryti tai sistemingai, ir vargo nebus (viltis durniu motina, bet reikia pamegint)...
atvaziuosiu, kagi neatvaziuosiu, bet kad pas mane sodybu tustejimo metas  verysad.gif - visas gelynas i vazonus susodintas..., tai reiks tau dar iki kitu metu "mano fonda" kaupt  lotuliukas.gif .

Kazi ko geltonuoja dvokianciojo eleboro apatiniai lapai - jis juos meta nuo apacios, ane?
Papildyta:

Wolke ???????????

Taip, apatiniai lapeliai padžiūsta.
Atsakyti
jei dar kuri nezino:

- marguciu dauginimas -
"perzydejusias margutes iskaskite, isskirstykite ir tuojau vel sodinkite, nes svogunai
greitai perdziuva..."

- aubretes is karto po zydejimo reikia stipriai nugeneti !
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 26, 14:34)
ax.gif sakyciau vidutiniai  mirksiukas.gif nes dar yra veisliu,kurios turetu zydet birzeli...turetu...siemet tokiu keturis pirkom,norejom velyvu...o zydi jau visi dabar  doh.gif na pirma meta gal cia jiems ir susimaiso protas,bet kita meta tai tikimes, kad prazys tik birzeli  bigsmile.gif
ankstyvuju veisliu tai jau balandi zydi  4u.gif
Papildyta:
as ir norec vasara pas Knifofija i svecius  wink.gif

Labai prašom.
Atsakyti
Nusipirkau viendieniu ir jurginų gumbelių, tik po to pagalvojau ar ne per vėlai jiems. Gali šiais metais ir nežydėti, bet, kad bent prigytų ir sužaliuotų. Kaip jūs manot?
Atsakyti
sveikos, dievinu jusu temele...Skaitau ir skaitau...
Mano laikasi mokyklos patvaoriai pilni irisu buvo, mes mokiniai ravet turedavom doh.gif tai vis galvodavau kad siu geliu pas save i teritorija neisileisiu...O dabar jau noriu ax.gif
Atsakyti
Zaneta75, laiku pasirodei, likuti ketinau jau mesti šiom dienom (rankos priejo iki tos vietos, kur jos auga... Šią savaitę tinka, tik ne ketvirtadienį - vyriausojo "diplomų teikimas" ir išleistuvės iš pradinės mokyklos doh.gif
o kitom dienom visada prašom...

Beje, o apželdintojai tie patys nėra labai blogai. Pas mus iš dviejų pusių kaimynams tie patys darė apželdinimą, toks pat stilius, augaliukai (aišku, ne identiškai, bet panašiai). Todėl mes irgi galvojam panašiai reljefą formuoti (nuokalnė nemaža), kad būtų bendra visuma. Tik va prie augalų neduosiu dizainerei nagų kišti. Priekį padarė, valio, pasodinsiu, ką ji suplanavo (tuos klasikinius šiuolaikiškus augaliukus, tipo lanksva, veigelė, kadagiai... bet jau vidinis kiemas bus "mano" biggrin.gif Bus bobutės darželis, kad prie namo dvasios, kuris nėra naujos statybos, derintųsi lotuliukas.gif

Sobieska, turiu nuvilti, ten tik vienas žydintis krūmiukas atsidaro prie Konikos ir pora šliaužiančių kadagių. Tikrai nieko blatno lotuliukas.gif Va vyrai žolę nupjaus, kad nors kas nors matytųsi, ir nupaparacinsiu...

Atsakyti
Dovanų gavome eglutę „Picea glauca Conika“. Ar prieš sodinima reikalinga paruošti kokią spec. žemę.
Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti