QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 25, 23:01)
mergikes, kodel jus Bijunus nurasot i kaimo gelynus
Nu man tai super gele, aisq mociute mano irgi augindavo, bet kiek zinau prancuzai savo elegantiskuose gelynuose juos labai megsta
kaip ir hortenzijas
jie visai nenurasyti, ar kokie kaimietiski, tai tik senovine gele kaip ir kitos, pvz. senovines rozes - ir mes jas vel is naujo megstam..., o prancuzai turbut visa laika mego
.
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 25, 23:18)
O cia praeitos vasaros vaizdelis su lelijomis
nu pasiutes grazumas
, man kaip ir kitoms pirma mintis buvo - va kaip dolomitas su rieduliais draugauja
. Ir pas
rena japoniskam sode man visai tas dolomitas "a la laipteliai" tiko - cia manau tik apzeldinimo klausimas...
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 25, 23:33)
Liabai grazu
Vat ir dolomitiniai akmenys man cia patinka (siaip as ju visiskai nemegstu, nes dauzniausiai ju buna per daug ir, mano manymu, ne vietoj
) o cia pagrindas naturalus lietuviski akmenukai
o pas mus (D) visi shlaitai, tvoreles - vien dolomitas arba smiltainis, bet man patinka tie skaldyti luitai
....
QUOTE(fashion @ 2008 05 26, 07:52)
Sitam kampe jau padariau vieta gelynui, migdolas ir magnolija kazkur kitus turetu keliauti (tik dar nesumastau kur juos pasodinti)
man tai liudniausia, kai medelius ar krumus reikia po kelis kartus persodineti
, kaip susitrukdo ju augimas... As vis galvoju - pradesiu nuo medziu ar krumu, kad savo vieta kuo greiciau rastu, o su tom zolem - bala nemate, kaip bus, taip...
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 26, 10:56)
Ar taip art taip kiemelis mazas todel nusprendziau apsodint rozem taip , kad jom gerai butu ir mane kava geriancia dziugintu. Vis tiek tam mano kieme nei baseino nei pavesines nepasistatysi, nes reiks aplinkui vaiksciot, taigi-karaliaus rozes.
rozes grazu
, bet kelia nemazai rupesciu... Manau, kad reikia isikalt i galva, kada ir kuom jas purkst, daryti tai sistemingai, ir vargo nebus (viltis durniu motina, bet reikia pamegint)...
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 26, 12:29)
Kai atvažiuosi šią vasarą pas mane (juk žadėjai) gausi daigelį
atvaziuosiu, kagi neatvaziuosiu, bet kad pas mane sodybu tustejimo metas
- visas gelynas i vazonus susodintas..., tai reiks tau dar iki kitu metu "mano fonda" kaupt
.
Kazi ko geltonuoja dvokianciojo eleboro apatiniai lapai - jis juos meta nuo apacios, ane?
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 25, 09:44)
Wolke, ar dabar pas mus zydintys rododendrai skaitosi jau velyvieji, ar vidutiniai ?
Wolke ???????????