Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Tina* @ 2008 05 25, 18:59)
Pasakykit koks grazuolis medis siuo metu zydi tankiai aplipes tokiais bordo ziedukais. Parodau ziedelius.

gudobeles -crataegus laevigata Paul Scarlet ziedeliai atrodo taip
user posted image

gal cia ir tie patys ziedeliai kaip tavo nuotraukoj...jau buvau rasius,kad mano svajoniu medelis wub.gif
Atsakyti
Gudobele, mat kaip. Nebuciau pagalvoju, dekui 4u.gif
Papildyta:
Man irgi labai grazu, bet paskaiciau, kad vaismedzius gali uzkresti deglige unsure.gif o cia tai baisu unsure.gif
Atsakyti
Labuka mergytes 4u.gif
As cia biski ne i tema KLINK KLINK... blush2.gif (nu bet prie temos kaip ir tinka gal ax.gif ) Gal kas turit pripuciama ar karkasini baseina kur dabar visur pilna (daugiausia INTEX firmos). Idomu kaip jie praziemoja ir ar atlaiko bent pora sezonu g.gif

Nu vat apie tokius cia as...
user posted image

Pripuciamo siaip bijau, nes sunes sudraskys bo abi del vandens isproteje blink.gif vaikams vasara nespejam pirkti doh.gif
Atsakyti
Oho koks idomus, taip ir matau save ten mirkstancia smile.gif Tik va sulinio resursu nepakaktu doh.gif
Atsakyti
19000 litru blink.gif
nu bet taaaip norisi doh.gif Seniuose 2600 Lt... jei vienam sezonui tai brangu... jei dviem - puse velnio, na o jei trim tai gal ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 25, 15:06)
Ir dar prašau konsultacijos...ką man daryt su tuo augalu, ar jis atsigaus, o gal jau jam AUT unsure.gif Pernai rudenį jis man pradėjo nykti, o šiemet dar neatsigavo, nors viena pusė tai gyva,bet kita...kuom galiu jam padėti ir išvis kas jam yra, kokia zaraza jį užpuolė
user posted image

Ką daryti, nžn, bet ryt galėsiu įmesti foto, kaip pas mane panaši problema "apsiželdino"..
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 25, 21:01)
Ką daryti, nžn, bet ryt galėsiu įmesti foto, kaip pas mane panaši problema "apsiželdino"..

... thumbup.gif jau kaip laukiu rytojaus bigsmile.gif
Atsakyti
Mažuliai bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 25, 22:11)
Mažuliai  bigsmile.gif
user posted image

raudoni man patys paciausi wub.gif
mano nedidukas pernai 6 ziedynus turejo, o siemt tik viena... sunes rupuzes aplauze verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 25, 22:11)
Mažuliai  bigsmile.gif
user posted image

ir aš turiu iš tos serijos didis.gif
user posted image
ir kita spalvytė ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(adra @ 2008 05 25, 18:53)
o cia dar musu  augaliukai  smile.gif  smile.gif  smile.gif  keletas foto

user posted image
user posted image

vau, kaip gražuuuu..ypač kai nuotraukytės pasidina thumbup.gif šauniai apželdinta ir sakyčiau daugiau nei 3 metai, ar aš teisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 25, 19:05)
drinks_cheers.gif nu zinok ir as ja issirinkau, manau sia savaite ir nusipirksiu thumbup.gif , jega, o gal ir tavoji tokia pat?

Parašyta - Smailialapė lanksva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2008 05 25, 15:53)
o pas mus jau lelijos vandenyje lapus isleido  smile.gif  smile.gif  smile.gif dabar laukiam ziedu  smile.gif  smile.gif  smile.gif

o cia dar musu  augaliukai  smile.gif  smile.gif  smile.gif  keletas foto

nerealiai graziai susitvarket.laaaabai grazu wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 25, 17:04)
Labuka mergytes  4u.gif
As cia biski ne i tema KLINK KLINK... blush2.gif  (nu bet prie temos kaip ir tinka gal  ax.gif ) Gal kas turit pripuciama ar karkasini baseina kur dabar visur pilna (daugiausia INTEX firmos). Idomu kaip jie praziemoja ir ar atlaiko bent pora sezonu  g.gif

Nu vat apie tokius cia as...
user posted image

Pripuciamo siaip bijau, nes sunes sudraskys bo abi del vandens isproteje  blink.gif vaikams vasara nespejam pirkti  doh.gif

turim,bet dar nebandem unsure.gif -nu as tai noreciau manyt,kad daugiau nei viena sezona atlaiko mastau.gif ypac,kai pas jus ne bananu respublikoj tokia kaina to gerio doh.gif
Atsakyti