Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(vida777 @ 2008 05 25, 11:35)
temoje "Aplinkos tvarkymas" paskutiniu metu apie tai tik ir kalbama - nueik, viska suzinosi  4u.gif .

dekui aciuks.gif begu skaityt 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, vakar apsilankem botanikos sode, prisiziurejom medeliu, augalu, geliu, dusia atsigavo, o sesuras ir seklu ant vieno krumo rado, dabar pats zydejimas, tai tikrai grazu http://images.google...da serratifolia ,pasisejau seklytes, gal sudygs. o gal kas nors is jusu augina toki krumeli?

ir savo ieskotu lanksvu radau, kazi, 15 lt cia daug ar ne uz nedideli krumeli?
Jega, dekui uz nuoroda kur pirkai, pasidomesiu ir prie jysko.
Sobieska, o kaip tavo lanksva vadinasi? nudziuginai, kad keturmetis krumas toks didelis smile.gif
Atsakyti
Čia kalbėjot apie močiučių darželius tongue.gif Tai man labai gražūs erškėčių krūmai rolleyes.gif ir kvepia labai... wub.gif ax.gif

Už lanksvą ir aš 15 lt mokėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 25 gegužės 2008 - 12:26
QUOTE(agnita @ 2008 05 25, 08:58)
sobieska, dėl eglutės rašau, turiu tokią, man labai patinka, bet žinok ji tik pavasarį geltona būna, kol nauji ūgliai formuojasi, o po to žalia kaip ir kitos. Čia dėl info, kad žinotum jei ką mirksiukas.gif  4u.gif

Na va...ir mano eglutė biggrin.gif Knifofija ar matai mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(jot.ka @ 2008 05 25, 12:40)
.
Sobieska, o kaip tavo lanksva vadinasi? nudziuginai, kad keturmetis krumas toks didelis  smile.gif

Maniškio pavadinimas PILKOJI LANKSVA thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai prisižadėjau įkelti foto, kaip mums sekėsi susodinti skirtingus krūmus į vieną eilę. Iš karto pasakysiu - nėra taip lengva, kaip iš pradžių atrodo. Prieš tris metus pirkom mažus ūgliukus mūgėje: pinigų buvo trūkumas, tai ieškojom, kad pigiau, tiesiog patikėjom žodinėm rekomendacijom, klausdami "kas gražiai žydi" bigsmile.gif
Taigi, po kelių metų tie krūmai kol kas visiškai skirtingo dydžio: du nemaži, o du dar visai nupiepę. Beje, visi krūmai praeitais metais buvo pasigavę kažkokią ligą, lapai susisuko, tai galvojau, kad visai numirs.... apipurškėm, išgyveno.
Iš kairės į dešinę: rausva veigelė (jau pradeda žydėti), geltona fortisija (žydi anksti pavasarį), baltas dekoratyvinis jazminas (žydės gal po mėnesio), ir tamsi veigelė (dabar žydi pilnu tempu).
Beje, paskutinį krūmelį pirmais metais MB netyčia nušienavo su žoliapjove blink.gif Bet ataugo, dabar vejasi kitus draugelius biggrin.gif
Žiūrėsiu, kaip bus toliau - jeigu netiks ar nepatis, teks daryti "perestrojkes".
Atsakyti
Ir dar kartą noriu viešai išgirti vėdryną - mano šių metų atradimas biggrin.gif Žydi nesustodamas jau antrą mėnesį ir vis dar pumpurus krauna. O nužydėję žiedai irgi savotiškai gražiai atrodo. Mano švogerka kai pamatė, pagalvojo, kad kieme plastmasines gėles pasistačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2008 05 23, 21:08)
Oi su nekantrumu lauksiu nuotraukyciu bigsmile.gif ,sekmadieni lyg MB zada kompa i darba issivest, tai tik pirmadieni prisijungsiu. Ir tada jau tikiuosi ka rast savo AZ drinks_cheers.gif

Klausimukas tinka visoms, bet subalansuotas Nefer...gi kaip sakiau reikia pratestuoti biggrin.gif
Kad būtų aiškiau truputi paantrinsiu: dievinu akmenis, alpstu dėl spygliuočių, labai patinka daugiamečiai augalai, tame tarpe yvairūs lapiniai krūmai, ...turiu ir vieną kitą vienmetį augalą rolleyes.gif
Siūlykit, pasistengsiu labiausiai priimtiną variantą igyvendint. Taigi, man reikia šitą plotelį kuom nors pagyvinti...labiausiai norėčiau kampą užpildyt (kur arčiau tvoros, netoli obels), nes toliau prasideda daržo plantacija biggrin.gif Skiriamąją juostą atstoja kanai cool.gif
user posted image

čia tas spygliuotis iš arčiau, nžn pavadinimo, kas do per monstras auga ax.gif
user posted image

lauksiu variantų bigsmile.gif

Ir dar prašau konsultacijos...ką man daryt su tuo augalu, ar jis atsigaus, o gal jau jam AUT unsure.gif Pernai rudenį jis man pradėjo nykti, o šiemet dar neatsigavo, nors viena pusė tai gyva,bet kita...kuom galiu jam padėti ir išvis kas jam yra, kokia zaraza jį užpuolė
user posted image

Ir kas idomiausia, jis buvo vos ne pats gražiausias spygliuotukas, viena moteriškė pagyrė, kad labai gražus, kad žiemas perneša ir ant tų žodžių, pradėjo nykt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 25 gegužės 2008 - 17:22
Neturėjau šiandien noro važiuoti į augalų mugę, užtat kapitaliai sutvarkiau savo "rūtų darželį": ne tik išravėjau, bet ir perkilnojau augalus, kas man nepatiko. Šita mano mišrainė yra amžinai gyva: augalai keliauja tol, kol suranda sau geriausią vietą. Kelias rūšis visai "nužudžiau", nes blogai elgėsi, pvz.: mėgdavo išgriūti į visas puses.
Kur lieka laisvo ploto, tai bandau iš sėklų išauginti daugiametes - šiuo metu sudygo lubinai, bet žydės tik kitais metais.
Ankstyvosios gėlės jau nužydėjo (raktažolės, hortenzija), dabar tokia pertrauka be žiedų, bet paskui kai pasipila, tai iki vėlyvo rudens kas nors žydi.
Gaila, vilkdagiai nesiruošia labai džiuginti, turbūt, lietaus per daug buvo....
Atsakyti
o pas mus jau lelijos vandenyje lapus isleido smile.gif smile.gif smile.gif dabar laukiam ziedu smile.gif smile.gif smile.gif

[url=http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1D2OE9][img]http://www.postimage.org
/Pq1D2OE9.jpg[/img][/url]

o cia dar musu augaliukai smile.gif smile.gif smile.gif keletas foto

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 25 gegužės 2008 - 18:03
Pasakykit koks grazuolis medis siuo metu zydi tankiai aplipes tokiais bordo ziedukais. Parodau ziedelius.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 25, 16:27)
Maniškio pavadinimas PILKOJI LANKSVA thumbup.gif

drinks_cheers.gif nu zinok ir as ja issirinkau, manau sia savaite ir nusipirksiu thumbup.gif , jega, o gal ir tavoji tokia pat?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 25, 17:06)
Ir dar prašau konsultacijos...ką man daryt su tuo augalu, ar jis atsigaus, o gal jau jam AUT unsure.gif
user posted image

ATSIGAUS 4u.gif KANTRYBĖS , PAS MUS ATSIGAVO

QUOTE(Tina* @ 2008 05 25, 17:59)
Pasakykit koks grazuolis medis siuo metu zydi tankiai aplipes tokiais bordo ziedukais. Parodau ziedelius.

Manau, kad gudobelė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytukas04: 25 gegužės 2008 - 18:29