Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)
Mano eglutė

user posted image

sorry, neradau pavadinimo - todėl klausiu, kaip vadinasi ši eglutė, gi aš tokios noriu, jau žinau kur sodinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 24, 09:25)
Va va. Ir mano gelyneli smaugia. Ir kas idomiausia tai, kad as ta vijokli is gelynelio raunu tikra ta zodzio prasme kiekviena diena. Tik israunu, o is po nakties jis vel prasikales buna. Auga reaktyviniu greiciu blink.gif

jo,as taip is savo braskynelio jas raviu,kartu su gebene prakeiktaja blush2.gif -kiekviena diena vis po ugli isleidzia,ir auga tooookiu greiciu,kad juopikmat,tas gebenes ir tuos vijoklius dry.gif niekdada nebuciau pagalvojus,kad us sita geri dar ir pinigus moka biggrin.gif blush2.gif (siaip grazu man,alia kai vietoj auga kur ir gyvenimo man ir mano mylimiems augaliukams negadina)

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 24, 09:30)
džiaugiuosi čia jums prasitarusi apie jį, tai tikrai nebandysiu "chaltūrinti", o darysiu kaip Knifofija rekomendavo - tupdysiu į kokį kibirą, nes kaip suprantu tie požeminiai ūgliai negiliai plinta

ne ne,nechalturink geriau,paskui maziau bedos turesi jeigu ka smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes gelyciu myletojos.Gal kuri gali papasakoti del zolytes svieziai uzsetos.Ar galima purksti nuo piktzoliu, ar butina israveti pirma karta?Sako kenkia, kol jauna?Otiek balandu pridygo ir zliuges doh.gif Reiktu pinceto, jei raveti.Va cia toki kamputi pasidariau, tik nera dar tvoros, tai vaizdelis nekoks.Ir zolyte cia dar nepaseta, pritrukau unsure.gif Ka cia dar pasodinus, kazko truksta?Patarkit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 18:19)
...nu turi tas medis ankštis blink.gif
gerai irnesakyk.gif aš žinosiu, kad čia žirnmedis, bet visiems sakysiu, kad akacija - dabar jau bijau atrodyti kvailai hihihi.gif tuo labiau sodinom su MB atminti mūsų vestuvių dešimtmetį, visiems gyrėmės ,legendos sklido- tai kaip dabar aš galiu pasakyti, kad čia žirnmedis. Arba sugalvojau:sakysiu-čia akacija, kitaip vadinama žirnmedžiu biggrin.gif

jo jo, ja dar ir pupmedziu vadina lotuliukas.gif ...

QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 19:16)
žiūrėkit - čia pas mane veigėlė , ania ax.gif aš turiu žalią veigėlę, bet ir šita man į ją panaši biggrin.gif
user posted image

cia veigele, o as siandien PC maciau veigele baltais ziedais - pirma karta gyvenime blink.gif !
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 05 24, 18:05)
Visada žirnmedžiu vadinom  ax.gif ir švilpynes vaikystėje darydavom iš ankščių
Caragana arborescens-geltonasis žirnmedis

Caragana arborescens - zirnmedis (zydi geltonai)
Laburnum - pupmedis (zydi geltonai nusvirusiomis kekemis)
Robinia - robinija /vikmedis (rozines ir purpurines sp. ziedai kekese)
Robinia pseudoacacia - baltaziede robinija (baltos sp. ziedai kekese)
robinijos liaudiskai vadinamos akacijomis.
Acacia - akacija (zydi geltonais pukuotais burbuliukais)

Visi jie priklauso pupiniu seimai thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 24, 23:35)
Caragana arborescens - zirnmedis (zydi geltonai)
Laburnum - pupmedis (zydi geltonai nusvirusiomis kekemis)
Robinia - robinija /vikmedis (rozines ir purpurines sp. ziedai kekese)
Robinia pseudoacacia - baltaziede robinija (baltos sp. ziedai kekese)
robinijos liaudiskai vadinamos akacijomis.
Acacia - akacija (zydi geltonais pukuotais burbuliukais)

Visi jie priklauso pupiniu seimai  thumbup.gif ...

blink.gif ...jo... hihihi.gif aiškiau ir būt negali irnesakyk.gif ...pradėkim viską iš pradžių -taigi, mano akacija-žirnmedis-pupmedis... biggrin.gif thumbup.gif , kaip pavadinsim, taip nesugadinsim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 gegužės 2008 - 23:13
QUOTE(Srove @ 2008 05 24, 20:39)
Gal kuri gali papasakoti del zolytes svieziai uzsetos.Ar galima purksti nuo piktzoliu, ar butina israveti pirma karta?Sako kenkia, kol jauna?Otiek balandu pridygo ir zliuges doh.gif

Balandos ir žliūgės išnyks pradėjus pjauti. Jos vienmetės. Jų ravėti ar purkšti nereikia. Sunkiau su kokiom kiaulpienėm ar asiūkliais ir panašiais. Va juos pamačius rauk kuo greičiau.

Gražiai pasidarei,na o tvora kada nors išdygs mirksiukas.gif
Atsakyti
sobieska, dėl eglutės rašau, turiu tokią, man labai patinka, bet žinok ji tik pavasarį geltona būna, kol nauji ūgliai formuojasi, o po to žalia kaip ir kitos. Čia dėl info, kad žinotum jei ką mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Wolke, ar dabar pas mus zydintys rododendrai skaitosi jau velyvieji, ar vidutiniai ?

daugiau aiskumo rododendru augintojoms:
http://www.supermama...?...2668&st=252
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 25, 08:58)
sobieska, dėl eglutės rašau, turiu tokią, man labai patinka, bet žinok ji tik pavasarį geltona būna, kol nauji ūgliai formuojasi, o po to žalia kaip ir kitos. Čia dėl info, kad žinotum jei ką mirksiukas.gif  4u.gif

jau žinau biggrin.gif .Šiandien iš ryto net neplanavusi nusipirkau , tik trigubai mažesnę už 30 lt.atidavė. Dar tokios žalumos, lygtais iš tos prasideda fi....ja vadinasi, nu tokie žali margi gražūs lapai, ir sidabražolės du keriukus prigriebiau. Geras oras, tai mausiu sodyban, sukišiu į žemę biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 25 gegužės 2008 - 10:05
QUOTE(Srove @ 2008 05 24, 21:39)
Gal kuri gali papasakoti del zolytes svieziai uzsetos.Ar galima purksti nuo piktzoliu, ar butina israveti pirma karta?Sako kenkia, kol jauna?Otiek balandu pridygo ir zliuges doh.gif Reiktu pinceto, jei raveti.

ir mane domina tas pats klausimas blush2.gif , issilyginom sklypa, saknis kiek imanoma pasistengsim isrankioti, o paskui ka daryt blush2.gif iskarto seti zole ar laukt kol piktzoles sudigs, tada nupurkst ir tik po to set zole? unsure.gif
ar galima set zole, o kai zole sudigs nupurkst nuo piktzoliu? patarkit ka daryt, o tai zalia situp klausimu, bet noriu grazios pieveles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 25 gegužės 2008 - 10:08
QUOTE(rds @ 2008 05 25, 10:03)
ir mane domina tas pats klausimas  blush2.gif , issilyginom sklypa, saknis kiek imanoma pasistengsim isrankioti, o paskui ka daryt  blush2.gif iskarto seti zole ar laukt kol piktzoles sudigs, tada nupurkst ir tik po to set zole?  unsure.gif
ar galima set zole, o kai zole sudigs nupurkst nuo piktzoliu? patarkit ka daryt, o tai zalia situp klausimu, bet noriu grazios pieveles  ax.gif

temoje "Aplinkos tvarkymas" paskutiniu metu apie tai tik ir kalbama - nueik, viska suzinosi 4u.gif .
Atsakyti