Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(rokoko @ 2008 05 24, 00:52)
jau zydi ramune pas mane  ax.gif
user posted image
tikslaiu, jurginas  lotuliukas.gif

bigsmile.gif ir pas mane zydi ramunes tongue.gif
user posted image

kaip tau pavyko taip anksti prazydint jurgina g.gif as atrodo ir siltnamy daiginau,bet vistiek jie pas mane dar maziukai unsure.gif

as ant terasos auginu toki abutilona -malve,kaip jis lietuviskai vadinas g.gif net nepasakysiu,ta va siryt sokas - aplipes visas amarais,perziemojo jis vesiam kambary,dabar atrodo taip graziai atsigavo ir se tau...nupurskiau su tuo senu actaros skiediniu,kaip manot ar jis dar veiksmingas,MB sako, kad nieko gero,jis veiksmingas tik tam kartui unsure.gif na ziuresim

Papildyta:
taip atrodo tas mano abutilonas-malve ,gal kuri zinot kaip lietuviskai vadinas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 24, 12:34)
taip atrodo tas mano abutilonas-malve ,gal kuri zinot kaip lietuviskai vadinas
user posted image

Tai Hibridiniai galeniai ( Abutilon hybrida sin. Abutilon x hybridum Hort.) pas mus dažnai vadinami kambariniais klevais ar kleveliais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 24, 01:52)
na pries miega dar pasirodysiu prazydusius siauralapius bijunus  blush2.gif

aukstasis tusciaviduris
user posted image

user posted image
zemasis pilnaviduris,  na kuo ne roze  lotuliukas.gif  wub.gif
user posted image

user posted image
situo ypatingai dziaugiuosi
Vida777, aciu uz grazu komplimenta  4u.gif
jau zydi ramune pas mane  ax.gif
user posted image
tikslaiu, jurginas  lotuliukas.gif  [pamenu isidemejai mano aistra 4u.gif ]

koki grazus tie siauralapiai. pirma karta tokiu matau kur ju gauti. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 23:46)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  geras -pirma parašiau, o paskui iki tamstos posto dasikapščiau. Taigi - atsakingai pareiškiu, aš auginu skiepytą akaciją karsta.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

rokoko
, faini bijūnai thumbup.gif

merginos nepamenu kuri buvot įdėjusios nuotrauką su didžiuliu rododendru prie plytinio namo, ogi prieš valandą važiavau Romainiuose ir žūriu tas pats namas ir rododendras, bet dabar prie jo jau azalijos pražydę, irgi tokio pat dydžio, apakus buvau nuo maštabų blink.gif , įdomu per kiek metų užaugo, bet įtariu per kokį 30, nes maždaug prieš tiek metų namo statyba buvo.
Atsakyti
Tęsiu diskutuotiną"akacijos"temą. Kaip ir žadėjau rodau, kokią akaciją auginu aš, nu labai tikiuosi, kad čia akacija biggrin.gif
user posted image

, kad būtų dar aiškiau truputi iš arčiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 16:20)
Tęsiu diskutuotiną"akacijos"temą. Kaip ir žadėjau rodau, kokią akaciją auginu aš, nu labai tikiuosi, kad čia akacija biggrin.gif

Visada žirnmedžiu vadinom ax.gif ir švilpynes vaikystėje darydavom iš ankščių
Caragana arborescens-geltonasis žirnmedis

arba karagana dar pasirodo vadina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 24 gegužės 2008 - 18:13
QUOTE(crocus @ 2008 05 24, 19:05)
Visada žirnmedžiu vadinom  ax.gif ir švilpynes vaikystėje darydavom iš ankščių

...nu turi tas medis ankštis blink.gif
gerai irnesakyk.gif aš žinosiu, kad čia žirnmedis, bet visiems sakysiu, kad akacija - dabar jau bijau atrodyti kvailai hihihi.gif tuo labiau sodinom su MB atminti mūsų vestuvių dešimtmetį, visiems gyrėmės ,legendos sklido- tai kaip dabar aš galiu pasakyti, kad čia žirnmedis. Arba sugalvojau:sakysiu-čia akacija, kitaip vadinama žirnmedžiu biggrin.gif

Na o dabar noriu tokią niūrią dieną inešti truputėli šviesos biggrin.gif , beje-kas tai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 24 gegužės 2008 - 18:21
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 18:19)
Arba sugalvojau:sakysiu-čia akacija, kitaip vadinama žirnmedžiu biggrin.gif

thumbup.gif tongue.gif
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 18:19)
Na o dabar noriu tokią niūrią dieną inešti truputėli šviesos biggrin.gif , beje-kas tai ax.gif
user posted image

Šiandien turguje kažką panašaus žiūrėjau-sakė puikūnas

Atsakyti
Uj kokia pikta esu. Pirkau praėjusiais metais rudenį mugėje bordo spalvos vilkdalgį( pavadinimas sode pasiliko), o paėmė ir pražydo mėlynas. Tokių jau ir taip turiu, o čia dar vienas. Dar ir nemažai tada mokėjau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 19:19)
Na o dabar noriu tokią niūrią dieną inešti truputėli šviesos biggrin.gif

...pas ka niuri,pas ka ir ne tongue.gif kita savaite mums zada 31 silumos biggrin.gif va jums ir bananu respublika smile.gif
o gelytes tai wub.gif
Atsakyti
žiūrėkit - čia pas mane veigėlė , ania ax.gif aš turiu žalią veigėlę, bet ir šita man į ją panaši biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 19:19)
...nu turi tas medis ankštis blink.gif
gerai irnesakyk.gif aš žinosiu, kad čia žirnmedis, bet visiems sakysiu, kad akacija - dabar jau bijau atrodyti kvailai hihihi.gif tuo labiau sodinom su MB atminti mūsų vestuvių dešimtmetį, visiems gyrėmės ,legendos sklido- tai kaip dabar aš galiu pasakyti, kad čia žirnmedis. Arba sugalvojau:sakysiu-čia akacija, kitaip vadinama žirnmedžiu biggrin.gif

user posted image

lotyniskai mimulus ar mimulas.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 24, 20:16)
žiūrėkit - čia pas mane veigėlė , ania ax.gif aš turiu žalią veigėlę, bet ir šita man į ją panaši biggrin.gif
user posted image

Tikrai taip - veigele.
Atsakyti