Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

Kasiopeja, Jolaxus aciu uz zodeli del oleandro 4u.gif Zinau kad tai ne lauko augalas - vasara laikiau terasoj, ziema matyt be reikalo buvau as vargsa tamsiai uzdariusi g.gif

Turiu dar viena klausima: vienam patvory siek tiek norejom mest seseli nuo kaimynu virtuves lango, tai isodinom serbine egle, pora kadagiu; tevai is mano seneliu ukio atveze tikrojo putino (zydi baltais "obuoliukais") atzala, prieky (greta ivaziavimo i kiema) pora kalniniu pusu.
Mano pradine mintis buvo suformuot kokia vingiuota juosta ir ten nuemus velena tarp augalu uzpilt mulco. MB atkalbejo... nu bet vakar ziurejau kaip jis su zoliapjove raitosi aplink tuos augalus doh.gif o ir kazkokio pagrindo man tiems augalams truksta g.gif Plius pavasari isivaizduoju tarp ju zydint tulpes ax.gif
Na vat is vieno kampo vaizdelis toks:
user posted image

Cia tarp kitko: ta diena mano gyvenimo vyrai (tevas, mano vaiku tevas ir svogeris) ilgai prisimins biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
Akmenukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 05 15, 15:57)
Tiesiog prie tvoros auga bijūnas, kurį baigia šunys ištrypti, nes kai tik eina žmonės, jie puola prie tvoros. Visus kitus augalus jau sunaikino, tad dabar norėčiau pasodinti kažką tokio, kas durtų ir jie tą vietą apeitų

raugerskis - ivairiu spalvu, ivairiu auksciu, yra ir viszalis - baisiai dygliuotas...

QUOTE(Melodi @ 2008 05 15, 16:25)
Ir kas cia per rudgrudeles gali but blush2.gif

as ja labai myliu (ta balta) - viszale wub.gif :

user posted image

QUOTE(rokoko @ 2008 05 15, 23:13)
as kai mulcio nepripazystu, tai sitaip isryskinau spygliuocius...

nu mergos nevarykit ant zieves mulcio lotuliukas.gif - man kaip jis patinka, net saldu - arba zieve, arba akmenys ax.gif ...

rokoko, vis pamirstu pasakyti, kad tavo namas lb grazus - kai tik parodai koki kampa, tai vis nuziuriu, kad graziai prie aplinkos dera ax.gif ...
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 08:56)
Turiu labai skubu klausima, parasykit kokius zinot gerus tuju pardavejus Kaune ir aplink. Ir kokia dabar vakariniu, paprastu, tvorai formuoti, vidutine tuju kaina? Kad nepermoket. Ryt planuoju pirkt.

o tuju temoj buvai, gal ten rasi ka naudingo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 gegužės 2008 - 09:59
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 10:35)
Akmenukas  smile.gif

biggrin.gif
O kaip as juos erzinau prasydama sypsotis nuotraukai lotuliukas.gif paklausytumet kaip jie dabar didziuojasi... As metus laiko i siuos akmenis per langa praspoksojau: gulejo vos uz 10 metru nuo tvoros (ten dar laukai)... narado budu partempti... tai pasamdziau ekskavatoriu - ikele i kiema (kainavo 20 Lt) ir vsio thumbup.gif Beliko TIK NURIDENTI, aisq issiderejo i kita vieta - kur arciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 15, 23:13)
O jeigu ozeksni?

ozeksnis - gera mintis...cia kalba eina apie artejanti brisiaus (sausmedzio) gala verysad.gif, jeigu ka... Ozeksniu yra ir lipanciu - lapai kaimynui nebyres, ziema vasara zaliuos...

Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 09:30)
kazko man tiems augalams truksta  g.gif Plius pavasari isivaizduoju tarp ju zydint tulpes  ax.gif
Na vat is vieno kampo vaizdelis toks:
user posted image

joo, reiketu medelius isryskint...

bet jau antra foto, tai topu topas - gali remint ir kabint ant sienos biggrin.gif . Sita nuotrauka - kiekvienam vyrui kaip pavyzdys bus (nusikopijuojam......) !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 gegužės 2008 - 09:55
Beje, gal kas zinot kur galima butu (prie Vln) isigyti nedideli kieki rulonines vejos? Kazin kiek kainuotu g.gif Vidury kiemo istryptas vaiku ir sunu plotas neatzelia - ten ir zemiau kazkaip yra, seklom atset beprasmis darbas - nuo sunu vidury kiemo neattitversi doh.gif O su rulonine dar ir sukelt, pamaniau, ta vieta galima g.gif Ar as klystu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 16, 04:51)
Va toks vaizdelis dabar. Tiesa, gyvai atrodo dar baisiau  doh.gif

Pas mane kambaryje auga ir žydi.

* biggrin.gif normaliai vaizdzeelis biggrin.gif -siaip paprastai visada prie fotkiu buna uzrasas ''tikrovej graziau atrodo'' pas tave si karta ''baisiau'' biggrin.gif thumbup.gif
**graaazuss bigsmile.gif wub.gif nebuvau tokio macius dar mastau.gif blush2.gif
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 07:30)
Cia tarp kitko: ta diena mano gyvenimo vyrai (tevas, mano vaiku tevas ir svogeris) ilgai prisimins 
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tos moterys su savo ishmislais lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(vida777 @ 2008 05 16, 07:41)
nu mergos nevarykit ant zieves mulcio  lotuliukas.gif  - man kaip jis patinka, net saldu - arba zieve, arba akmenys 

nu va-nors viena drinks_cheers.gif ,a tai as savo 'rutu'' darzeli apmulciavau(psio neberodysiu biggrin.gif )-cia skaitineju ir vis iseinu paziuret i ji..stoviu stoviu ir nebeusprantu ar grazu ar ne lotuliukas.gif doh.gif
ne,man grazu-aisku kiekvieno skoniai skirtingi,alia man visai grazu,svarbiausiai saikas smile.gif
Papildyta:
user posted image
Cia mano ''rutu darzelis'' -dbr apmulciuotas-nors sioj fotkej siaip ar taip nesimatytu.

cia kaimyno Kamelija-realiai-2 metru dydzio-cia kur sakiau,kad ziauriai nepriziurima,o kaip vargse stengias dziugint sav ziedais-cia velgi,jau i zydejimo pabaiga-ziedu gausiau buvo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss X.Y.: 16 gegužės 2008 - 10:16
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 16, 10:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tos moterys su savo ishmislais  lotuliukas.gif  thumbup.gif

bet tu nesakyk - moterys daug gali.... pasiekt lotuliukas.gif .
As savo ismyslus kai isdestau, tai MB ir uz galvos, ir uz sirdies griebias (cia taip su akmenim buvo), o po kiek laiko ziurek ir nurimsta, o dabar jau pats akmenis be zodziu lupa thumbup.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 gegužės 2008 - 10:24
QUOTE(vida777 @ 2008 05 16, 11:23)
bet tu nesakyk - moterys daug gali.... pasiekt  lotuliukas.gif  .
As savo ismyslus kai isdestau, tai MB ir uz galvos, ir uz sirdies griebias (cia taip su akmenim buvo), o po kiek laiko ziurek ir nurimsta, o dabar jau pats akmenis be zodziu lupa  thumbup.gif  ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia zinot uz katros virveles truktelet biggrin.gif ir reikalai pajudes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 10:30)

Cia tarp kitko: ta diena mano gyvenimo vyrai (tevas, mano vaiku tevas ir svogeris) ilgai prisimins  biggrin.gif :

Pas mane kieme stovi gal keturis kart didesnis. thumbup.gif Kaip manot kaip jis pas mane atkeliavo? Šiandien skubu, tik susiradau kur jus esat, įmesiu vėliau savo fotkę. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 16, 10:41)
raugerskis - ivairiu spalvu, ivairiu auksciu, yra ir viszalis - baisiai dygliuotas...
as ja labai myliu (ta balta) - viszale  wub.gif :

O iš ko čia ta sienelė bordinė padaryta? g.gif Gražiai žiūrisi. lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 06:56)
[Turiu labai skubu klausima, parasykit kokius zinot gerus tuju pardavejus Kaune ir aplink. Ir kokia dabar vakariniu, paprastu, tvorai formuoti, vidutine tuju kaina? Kad nepermoket. Ryt planuoju pirkt.

Būtum Vilniuj, už ačiū galėčiau pakasėti rolleyes.gif Pas tėvus patvory nuo kaimynų prisisėjęs doh.gif Tiesa, pas kaimynus koloninės, bet sėjinukai tai ne koloniniai gavosi rolleyes.gif Gal kam iš vilniečių reikia? Man bobutė baigia smegenis išdūzginti, kada pasiimsiu pas save, o man jų šimtas metų nereikia lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 07:30)
Mano pradine mintis buvo suformuot kokia vingiuota juosta ir ten nuemus velena tarp augalu uzpilt mulco. MB atkalbejo... nu bet vakar ziurejau kaip jis su zoliapjove raitosi aplink tuos augalus  doh.gif

o man kaip tik priešingai uždraudė tujas ir krūmus taip išryškini, nes nepatogu su žoliapjove pjauti palei aiškiai nurėžtą ribą, reikia su trimeriu apeidinėti. Sakė, labiausiai ta plastmasė tarp mulčo ir žolės trukdo blink.gif

O aš turiu prašymą vilnietėms ir kaunietėms:
labai labai labai ieškau magnolijos "Rustica Rubra". Jei kas užmatysit pardavimo aikštelėse, duokit žinoti.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 gegužės 2008 - 11:06
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 16, 11:48)
O iš ko čia ta sienelė bordinė padaryta? g.gif  Gražiai žiūrisi. lotuliukas.gif  bigsmile.gif

as ne Vida,bet kisu trigrasi ax.gif manau ,kad is tokiu kiauru akmenu-puodu (ar kaip ten juos pavadinti) padaryta,i juos gali augaliuku prisodint mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti