Kasiopeja, Jolaxus aciu uz zodeli del oleandro Zinau kad tai ne lauko augalas - vasara laikiau terasoj, ziema matyt be reikalo buvau as vargsa tamsiai uzdariusi
Turiu dar viena klausima: vienam patvory siek tiek norejom mest seseli nuo kaimynu virtuves lango, tai isodinom serbine egle, pora kadagiu; tevai is mano seneliu ukio atveze tikrojo putino (zydi baltais "obuoliukais") atzala, prieky (greta ivaziavimo i kiema) pora kalniniu pusu.
Mano pradine mintis buvo suformuot kokia vingiuota juosta ir ten nuemus velena tarp augalu uzpilt mulco. MB atkalbejo... nu bet vakar ziurejau kaip jis su zoliapjove raitosi aplink tuos augalus o ir kazkokio pagrindo man tiems augalams truksta Plius pavasari isivaizduoju tarp ju zydint tulpes
Na vat is vieno kampo vaizdelis toks:
Cia tarp kitko: ta diena mano gyvenimo vyrai (tevas, mano vaiku tevas ir svogeris) ilgai prisimins :
Akmenukas
QUOTE(TaGre @ 2008 05 15, 15:57)
Tiesiog prie tvoros auga bijūnas, kurį baigia šunys ištrypti, nes kai tik eina žmonės, jie puola prie tvoros. Visus kitus augalus jau sunaikino, tad dabar norėčiau pasodinti kažką tokio, kas durtų ir jie tą vietą apeitų
raugerskis - ivairiu spalvu, ivairiu auksciu, yra ir viszalis - baisiai dygliuotas...
QUOTE(Melodi @ 2008 05 15, 16:25)
Ir kas cia per rudgrudeles gali but
as ja labai myliu (ta balta) - viszale :
QUOTE(rokoko @ 2008 05 15, 23:13)
as kai mulcio nepripazystu, tai sitaip isryskinau spygliuocius...
nu mergos nevarykit ant zieves mulcio - man kaip jis patinka, net saldu - arba zieve, arba akmenys ...
rokoko, vis pamirstu pasakyti, kad tavo namas lb grazus - kai tik parodai koki kampa, tai vis nuziuriu, kad graziai prie aplinkos dera ...
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 08:56)
Turiu labai skubu klausima, parasykit kokius zinot gerus tuju pardavejus Kaune ir aplink. Ir kokia dabar vakariniu, paprastu, tvorai formuoti, vidutine tuju kaina? Kad nepermoket. Ryt planuoju pirkt.
o tuju temoj buvai, gal ten rasi ka naudingo ?
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 10:35)
Akmenukas
O kaip as juos erzinau prasydama sypsotis nuotraukai paklausytumet kaip jie dabar didziuojasi... As metus laiko i siuos akmenis per langa praspoksojau: gulejo vos uz 10 metru nuo tvoros (ten dar laukai)... narado budu partempti... tai pasamdziau ekskavatoriu - ikele i kiema (kainavo 20 Lt) ir vsio Beliko TIK NURIDENTI, aisq issiderejo i kita vieta - kur arciau
QUOTE(rokoko @ 2008 05 15, 23:13)
O jeigu ozeksni?
ozeksnis - gera mintis...cia kalba eina apie artejanti brisiaus (sausmedzio) gala , jeigu ka... Ozeksniu yra ir lipanciu - lapai kaimynui nebyres, ziema vasara zaliuos...
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 09:30)
kazko man tiems augalams truksta Plius pavasari isivaizduoju tarp ju zydint tulpes
joo, reiketu medelius isryskint...
bet jau antra foto, tai topu topas - gali remint ir kabint ant sienos . Sita nuotrauka - kiekvienam vyrui kaip pavyzdys bus (nusikopijuojam......) !
Beje, gal kas zinot kur galima butu (prie Vln) isigyti nedideli kieki rulonines vejos? Kazin kiek kainuotu Vidury kiemo istryptas vaiku ir sunu plotas neatzelia - ten ir zemiau kazkaip yra, seklom atset beprasmis darbas - nuo sunu vidury kiemo neattitversi O su rulonine dar ir sukelt, pamaniau, ta vieta galima Ar as klystu...
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 16, 04:51)
Va toks vaizdelis dabar. Tiesa, gyvai atrodo dar baisiau
Pas mane kambaryje auga ir žydi.
Pas mane kambaryje auga ir žydi.
* normaliai vaizdzeelis -siaip paprastai visada prie fotkiu buna uzrasas ''tikrovej graziau atrodo'' pas tave si karta ''baisiau''
**graaazuss nebuvau tokio macius dar
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 07:30)
Cia tarp kitko: ta diena mano gyvenimo vyrai (tevas, mano vaiku tevas ir svogeris) ilgai prisimins
tos moterys su savo ishmislais
QUOTE(vida777 @ 2008 05 16, 07:41)
nu mergos nevarykit ant zieves mulcio - man kaip jis patinka, net saldu - arba zieve, arba akmenys
nu va-nors viena ,a tai as savo 'rutu'' darzeli apmulciavau(psio neberodysiu )-cia skaitineju ir vis iseinu paziuret i ji..stoviu stoviu ir nebeusprantu ar grazu ar ne
ne,man grazu-aisku kiekvieno skoniai skirtingi,alia man visai grazu,svarbiausiai saikas
Papildyta:
Cia mano ''rutu darzelis'' -dbr apmulciuotas-nors sioj fotkej siaip ar taip nesimatytu.
cia kaimyno Kamelija-realiai-2 metru dydzio-cia kur sakiau,kad ziauriai nepriziurima,o kaip vargse stengias dziugint sav ziedais-cia velgi,jau i zydejimo pabaiga-ziedu gausiau buvo.
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 16, 10:14)
tos moterys su savo ishmislais
bet tu nesakyk - moterys daug gali.... pasiekt .
As savo ismyslus kai isdestau, tai MB ir uz galvos, ir uz sirdies griebias (cia taip su akmenim buvo), o po kiek laiko ziurek ir nurimsta, o dabar jau pats akmenis be zodziu lupa ...
QUOTE(vida777 @ 2008 05 16, 11:23)
bet tu nesakyk - moterys daug gali.... pasiekt .
As savo ismyslus kai isdestau, tai MB ir uz galvos, ir uz sirdies griebias (cia taip su akmenim buvo), o po kiek laiko ziurek ir nurimsta, o dabar jau pats akmenis be zodziu lupa ...
Svarbiausia zinot uz katros virveles truktelet ir reikalai pajudes
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 10:30)
Cia tarp kitko: ta diena mano gyvenimo vyrai (tevas, mano vaiku tevas ir svogeris) ilgai prisimins :
Pas mane kieme stovi gal keturis kart didesnis. Kaip manot kaip jis pas mane atkeliavo? Šiandien skubu, tik susiradau kur jus esat, įmesiu vėliau savo fotkę.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 05 16, 10:41)
raugerskis - ivairiu spalvu, ivairiu auksciu, yra ir viszalis - baisiai dygliuotas...
O iš ko čia ta sienelė bordinė padaryta? Gražiai žiūrisi.
QUOTE(Tina* @ 2008 05 16, 06:56)
[Turiu labai skubu klausima, parasykit kokius zinot gerus tuju pardavejus Kaune ir aplink. Ir kokia dabar vakariniu, paprastu, tvorai formuoti, vidutine tuju kaina? Kad nepermoket. Ryt planuoju pirkt.
Būtum Vilniuj, už ačiū galėčiau pakasėti Pas tėvus patvory nuo kaimynų prisisėjęs Tiesa, pas kaimynus koloninės, bet sėjinukai tai ne koloniniai gavosi Gal kam iš vilniečių reikia? Man bobutė baigia smegenis išdūzginti, kada pasiimsiu pas save, o man jų šimtas metų nereikia
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 16, 07:30)
Mano pradine mintis buvo suformuot kokia vingiuota juosta ir ten nuemus velena tarp augalu uzpilt mulco. MB atkalbejo... nu bet vakar ziurejau kaip jis su zoliapjove raitosi aplink tuos augalus
o man kaip tik priešingai uždraudė tujas ir krūmus taip išryškini, nes nepatogu su žoliapjove pjauti palei aiškiai nurėžtą ribą, reikia su trimeriu apeidinėti. Sakė, labiausiai ta plastmasė tarp mulčo ir žolės trukdo
O aš turiu prašymą vilnietėms ir kaunietėms:
labai labai labai ieškau magnolijos "Rustica Rubra". Jei kas užmatysit pardavimo aikštelėse, duokit žinoti....
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 16, 11:48)
O iš ko čia ta sienelė bordinė padaryta? Gražiai žiūrisi.
as ne Vida,bet kisu trigrasi manau ,kad is tokiu kiauru akmenu-puodu (ar kaip ten juos pavadinti) padaryta,i juos gali augaliuku prisodint