Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 17:51)
nu gi ir aš norėjau būtent šią nuotrauką užakcentuot, nu labai tie akmenys ir žaluma

QUOTE(nengamo @ 2008 05 23, 17:52)
šitas ir man  wub.gif

zinokit, vyras su uosviu, kai ta kalniuka formavau, juokesi, nes as ir su plaktuku akmenis i vieta kaliau, sake as kaip murininkas plytas... lotuliukas.gif

QUOTE(mamytukas04 @ 2008 05 23, 18:14)
Sveikos gėlininkės! Padarėt "bobų " turgų iš tokios malonios temos
Kaip bebūtų kičas ne kičas visų pirma reikia džiaugtis, kad žmonės kažką kuria,

Na o dabar apie bobutiškus darželius,...Jei turit patirties pasidalinkit 

na man visiskai nekliuna musu gincai 4u.gif - pykcio nematau, o nuomoniu ivairove - azartui thumbup.gif

siokia tokia turiu blush2.gif - gal kita savaite prisiruosiu parodyti savo kaimiskaji gelyna ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 18:46)
pradėk nuo bijūnų, dadėk piliarožių, dar gerai būtų baltų ramunių, neužmiršk ir neužmirštuolių, dar paskui tokių geltonai žydinčių panašIų į astrus tik aukštų (užkrito pavadinimas), tiesa, koks darželis būtų be jurginų, gal kokiam kamputy ir rūtos žiupsnelį įkišk...ir patartina kuom glaudžiau...na čia iš močiutės patirties...
teisingai  dar ir nasturtų bei astrų būtina... na ir svarainis ant galo

turiu viska biggrin.gif , ir daugiau lotuliukas.gif , isskyrus rutas ir nasturtas... ai! pastarosios irgi yra - kaimynes per mano tvora perlipo wub.gif i saulute...

QUOTE(rozamunda @ 2008 05 23, 19:14)
rokoko,kas ten toks usorius zalias virsuje tavo akmenu-ir man tokio reikia
''vaikeliu medelis''-akacija skiepyta lygtai

sitas? - tai kazkokia tuja blink.gif [ reik knifofijos klaust]. pirkau ''soltroj'' pries 2-3metus, tik 20 lt thumbup.gif

tikrai ne akacija schmoll.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 19:39)
man reikėjo daaaaug akmenų
user posted image

blink.gif
ir Damutei turbut panasiai....

QUOTE(Sraunius @ 2008 05 23, 21:06)
Nesu garantuota, bet ir Rokoko mergaitės medelis panašus į skiepytą raipstą-zuikiakrūmį.

g.gif

QUOTE(Aishaaa @ 2008 05 23, 21:26)
Rokoko,tavo medelis turbūt Zirnmedis,tokį šiemet pirkau medelyne-man taip jį
pavadino,beje turiu ir krūmą.Šiuo metu zydi abu.

Bingo! thumbup.gif paskui anksteles ziedeliu vietoje kabo...
tik va tikslesnio pavadinimo reiketu... g.gif
aciu! uzvedet ant kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 22:54)
Bingo!  thumbup.gif paskui anksteles ziedeliu vietoje kabo...
tik va tikslesnio pavadinimo reiketu... g.gif

taigi ir pagal žirnmedis rasi nenuilstančioj googlėj - "Caragana arborescens"
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 22:54)

sitas? - tai kazkokia tuja  blink.gif [ reik knifofijos klaust]. pirkau ''soltroj'' pries 2-3metus, tik 20 lt  thumbup.gif

tikrai ne akacija  schmoll.gif
blink.gif

tuja drinks_cheers.gif , ir aš tokią turiu, akacija į pupmedį panaši 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 17:39)

buvo kalba apie musu ''vaikeliu medelius''. manosios dukrytes dabar zydi, gal kas pasakysit pavadinima?
user posted image

Šis medelis- pupmedis. Labai tokio norėjau nes žydi fantastiškai wub.gif , bet jis nuodingas, tad pabijojau dėl savo vaikiukų smalsiukų.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 21:59)
taigi ir pagal žirnmedis rasi nenuilstančioj googlėj - "Caragana arborescens"

QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 22:02)
tuja  drinks_cheers.gif , ir aš tokią turiu, akacija į pupmedį panaši 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2008 05 23, 22:02)
Šis medelis- pupmedis. Labai tokio norėjau nes žydi fantastiškai  wub.gif , bet jis nuodingas, tad pabijojau dėl savo vaikiukų smalsiukų.

nu dekui dekui 4u.gif dabar jau tikrai issiaiskinsiu biggrin.gif
beje lapu forma kaip sermuksnio.

Maniske aciu D. jau beveik trimete, nebekisa visko is eiles i burna... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 05 23, 23:02)
Šis medelis- pupmedis. Labai tokio norėjau nes žydi fantastiškai  wub.gif , bet jis nuodingas, tad pabijojau dėl savo vaikiukų smalsiukų.

nu čia tai skiepyta akacija lotuliukas.gif , tokią irgi turiu, panaši į pupmedį, bet pupmedžio žiedynai kekės, kaip alyvos svyra, o akacijos pavienės
Atsakyti
atkasiau kokį vijoklį iš Knifofijos pirkau - kalistegiją (Calystegia) Tik vaizdeliuose duoda pilnavidurę ir tuščiavidurę, pas Knifofiją lyg buvo pilnavidurės foto pridėta prie augaliukų, lauksim kas gausis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 23:13)
nu čia tai skiepyta akacija lotuliukas.gif , tokią irgi turiu, panaši į pupmedį, bet pupmedžio žiedynai kekės, kaip alyvos svyra, o akacijos pavienės

na o kad dar daugiau sumaišties įpilti hihihi.gif, tai parašysiu, kad mūsų kraštuose augančios vadinamosios akacijos iš tiesų yra ne akacijos, o robinijos.
Rokoko nuo variantų įvairovės turbūt smūgį gaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 21:34)
Matai, aš tą grožį kuriu po truputį ir pati, očia pas tave profai. thumbup.gif Juk tokių grožių kaip pas tave moteris man atrodo nesukurtų, o gal aš klystu? g.gif
Važiuoju tik anksti pavasarį kol žolė akmenų nepakavoja. Paskui dėlioju kuriu ir kuriu............ doh.gif
[

Tai, kad ir aš pati ax.gif išskyrus elektrinę dalį, visokius siurblius, filtrus ir fontanus, sunkesnius akmenis į tam tikras vietas nuneša "talka".Aš irgi akmenis renku vos tik sniegui nutirpus, jau kai žolė suželia, vsio,akmenų nerasta, nebent karjeruose, suverstose iš seniau užsilikusiuose statybvietėse...nu va išdaviau geras vietas biggrin.gif Taip, kad vienam sezonui prisigrabaliojusi, juos realizuoju, tad žiemoti lieka tik akmenys, tinkantys tūnoti žemėje:rolleyes:
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2008 05 23, 23:02)

Nu čia tai man akis praplovėte blink.gif , pas mane trečius metus auga ir buvau ryškiai įsitikinusi, kad auginu akaciją. Dėl visa ko po savaitgalio įkelsiu nuotraukytę...o gal tie medeliai panašūs savo išvaizda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 23:18)
atkasiau kokį vijoklį iš Knifofijos pirkau - kalistegiją (Calystegia) Tik vaizdeliuose duoda pilnavidurę ir tuščiavidurę, pas Knifofiją lyg buvo pilnavidurės foto pridėta prie augaliukų, lauksim kas gausis rolleyes.gif
Papildyta:

na o kad dar daugiau sumaišties įpilti hihihi.gif, tai parašysiu, kad mūsų kraštuose augančios vadinamosios akacijos iš tiesų yra ne akacijos, o robinijos.

Man kilo itarimas,kad as ta kalistegija turiu,bent jau lapai tai tikrai tokie. Pries menesi,kad eme is zemes lyst. Dabar jo pilna visur. Apsivijo ersketi ,lipa tvorom, kalasi is po zemiu mano gelyne. Nu jau tiek daug blink.gif , kur pazvelgsi visur jis. Bet leidziu lipt, tegul lipa. Tik is gelyno vis raunu neisraunu. Sakau gal kas grazaus is jo gausis. Matysim kai suzydes.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 23:13)

thumbup.gif lotuliukas.gif geras -pirma parašiau, o paskui iki tamstos posto dasikapščiau. Taigi - atsakingai pareiškiu, aš auginu skiepytą akaciją karsta.gif bet nuotrauką vistiek įkelsiu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 23:18)

blink.gif ne tik ji, bet ir aš... blink.gif blink.gif nu bet tai vistiek akacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 23, 22:13)
nu čia tai skiepyta akacija , tokią irgi turiu, panaši į pupmedį, bet pupmedžio žiedynai kekės, kaip alyvos svyra, o akacijos pavienės

ikelsiu dar karta nuotr is arti
user posted image
lyg ir pavieniui ziedeliai.. g.gif

zinot, pamenu visai neseniai cia mergytes baidesi to pupmedzio - tipo koookio jis dydzio isauga doh.gif
as savo medelio neskiepyta forma esu maciusi tik krumo pavidalo, musu soduose, toks paprasciausias krumas...

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 22:18)
atkasiau kokį vijoklį iš Knifofijos pirkau - kalistegiją (Calystegia)

ne akacijos, o robinijos.
Rokoko nuo variantų įvairovės turbūt smūgį gaus

ka cia merginos rase baisaus apie tavo vijoklio pletimasi.... toks nekaltas zolinis vijokliukas atrodo, kaip kokia ragane... ax.gif

tikrai, balamutas isejo... blink.gif
uosvis ta medeli anukei pirko ir sodino - jo ir paklausiu, siaip sake [pries 2,5metu], bet nepamenu... blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 22:46)
bet nuotrauką vistiek įkelsiu...

butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 05 23, 15:38)
Nu ka matau ta sakau. smile.gif

aciu uz profesionalias mintis - tiesiog malonu skaityti 4u.gif .

QUOTE(Tina* @ 2008 05 23, 17:06)
Stai mano rododendras CALSAp, del kurio buvo tiek abejoniu  blush2.gif

grazuolis wub.gif ...

QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 17:18)
ir dabar, ''pieva'':

gera buvo pas tave pabut thumbup.gif !

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 22:18)

teisingai drinks_cheers.gif !
Atsakyti