QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 14:29)
na va, pasiganiau po Kojelavičiau mugę.
va kokį vaizdelį kukliai mielą radau - lyg pabirę iš vazono šilokiukai
va kokį vaizdelį kukliai mielą radau - lyg pabirę iš vazono šilokiukai
baltas pavydas: del kojelaviciaus, del knifofijos, ir del silokiuku
QUOTE(vida777 @ 2008 05 23, 14:38)
Buciau naivi ir kvaila, jei tikeciaus pati susikurt nepriekaistinga aplinka - pavienius elementus gal ir taip, bet bendra visuma , tai gal tik is bedos...nebent is 20-to karto. Arba as labai savikritiska.
dalinai sutinku. paciam ISKART neimanoma,
bet pats procesas... tegul ir metu metai....
mano skonis, zinios ir sugebejimai ir tt. kasmet keiciasi... tikuos, i geraja puse
QUOTE(Laissve @ 2008 05 23, 14:46)
nu cia cia is serijos- kas ka dave ta sukisau i zeme be pykciu
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 14:58)
o va man gražu matosi, kad viskas jau susisgyvenę, sužėlę, toks natūralia gyvybe, o ne sintetika dvelkiantis vaizdelis
acu, ir visoms kitoms, pareiskusioms nuomone necituosiu visu..
Mielosios, esu labai pamaloninta tokio demesio
zinokit ta kampa siemet iki rudens palikau likimo valiai, nes salia vyks statybos...
Cia yra mano jaunasis spygliuociu sodelis [yra ir ''senasis'' ], jis viszalis, ir pavasari apskritai labiau panasus i zydincia pieva nei i spygliuotyna , vasara kuklesnis, o va po salnu,kai nusispalvina kilimo zaluma, man cia graziausia .
Priminsiu ziemos vaizda sausi:
ir dabar, ''pieva''
rudeni cia bus permainu: kazka reikia vietoj gracilis nana, sliauziancia silinge sukeisiu su citr. ciobreliu, vietoj akmenu bus takas i naujaja pavesine ir tt.
beje ''kilimui'' po persodinejimo 2 metai, svarbiausia kai sodini - kruopstumas, skaiidyti augalelius, ir kas kelis cm kaisioti po mazyte sakele, po sezono - vesluma
tiesa, neseniai cia dar buvo kitu tulpiu, narcizu...
visai neplanuotas prisistatymas, juk ruosiausi kita, ''kaimiskaji'' gelyna rodyti
veliau
pukuciai, siauliai nuo traku baisiai toli.... del silokiuko...