Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 14:29)
na va, pasiganiau po Kojelavičiau mugę.
va kokį vaizdelį kukliai mielą radau - lyg pabirę iš vazono šilokiukai

baltas pavydas: del kojelaviciaus, del knifofijos, ir del silokiuku 4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 05 23, 14:38)
Buciau naivi ir kvaila, jei tikeciaus pati susikurt nepriekaistinga aplinka - pavienius elementus gal ir taip, bet bendra visuma  , tai gal tik is bedos...nebent is 20-to karto.  Arba as labai savikritiska.

dalinai sutinku. paciam ISKART neimanoma,
bet pats procesas... wub.gif tegul ir metu metai....
mano skonis, zinios ir sugebejimai ir tt. kasmet keiciasi... tikuos, i geraja puse blush2.gif

QUOTE(Laissve @ 2008 05 23, 14:46)
nu cia  cia is serijos- kas ka dave ta sukisau i zeme  be pykciu 

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 14:58)
o va man gražu rolleyes.gif matosi, kad viskas jau susisgyvenę, sužėlę, toks natūralia gyvybe, o ne sintetika dvelkiantis vaizdelis

acu, ir visoms kitoms, pareiskusioms nuomone 4u.gif necituosiu visu..
Mielosios, esu labai pamaloninta tokio demesio 4u.gif wub.gif
zinokit ta kampa siemet iki rudens palikau likimo valiai, nes salia vyks statybos...
Cia yra mano jaunasis spygliuociu sodelis [yra ir ''senasis'' lotuliukas.gif ], jis viszalis, ir pavasari apskritai labiau panasus i zydincia pieva nei i spygliuotyna lotuliukas.gif , vasara kuklesnis, o va po salnu,kai nusispalvina kilimo zaluma, man cia graziausia ax.gif .
Priminsiu ziemos vaizda sausi:
user posted image

ir dabar, ''pieva''
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rudeni cia bus permainu: kazka reikia vietoj gracilis nana, sliauziancia silinge sukeisiu su citr. ciobreliu, vietoj akmenu bus takas i naujaja pavesine ir tt.
beje ''kilimui'' po persodinejimo 2 metai, svarbiausia kai sodini - kruopstumas, skaiidyti augalelius, ir kas kelis cm kaisioti po mazyte sakele, po sezono - vesluma thumbup.gif
tiesa, neseniai cia dar buvo kitu tulpiu, narcizu...

visai neplanuotas prisistatymas, juk ruosiausi kita, ''kaimiskaji'' gelyna rodyti blush2.gif
veliau 4u.gif

pukuciai, siauliai nuo traku baisiai toli.... del silokiuko... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 18:18)

Man tie akmenys, tie augalai šliaužiantys, tai thumbup.gif
Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 18:15)
O zuikiakrumis tikrai žydi kaip pamišęs. thumbup.gif Ar jis didelis, ar ilgai žydi, kur pirkai? g.gif Žinai, sugundei, tai dabar apibudink. bigsmile.gif

Is misko blush2.gif
Pirma pavasari taip zydi, bus jau kelios savaites, dabar zydejimo pikas. Siaip nereiklu. Arba jam vieta iskart atitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 23 gegužės 2008 - 17:37
QUOTE(smth1 @ 2008 05 23, 15:38)
Vat ir ne tongue.gif Isiziurek..rausvi flioksai puikiai dera su salia prisiglaudusiomis gvaizdemis savo spalva. Konstrastuoja savo forma ...

nu sirdis dziaugesi kai skaiciau 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 23, 17:06)
O cia zuikiakrumis zydi kaip pamises 
[attachmentid=144067]

grazuolis wub.gif

medeliu pas mane vos vos...
ka norit ta sakykit, bet as kaifuoju kai zydi sis kaimietukas
user posted image

buvo kalba apie musu ''vaikeliu medelius''. manosios dukrytes dabar zydi, gal kas pasakysit pavadinima?
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 17:30)
Man tie akmenys, tie augalai šliaužiantys, tai  thumbup.gif
Labai labai thumbup.gif

aciu 4u.gif
as irgi patenkinta siuo kampuciu,
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 18:30)
Labai labai thumbup.gif

nu gi ir aš norėjau būtent šią nuotrauką užakcentuot, nu labai tie akmenys ir žaluma thumbup.gif
Boružėle itariu, kad ir tu akmenligę pasigavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 15:58)
o va man gražu rolleyes.gif matosi, kad viskas jau susisgyvenę, sužėlę, toks natūralia gyvybe, o ne sintetika dvelkiantis vaizdelis

drinks_cheers.gif pritariu,man irgi gražu wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 05 23, 18:06)
O cia zuikiakrumis zydi kaip pamises  wub.gif
[attachmentid=144067]

Nu jau koks grožis wub.gif Taip ir vadinasi - zuikiakrūmis?
ir dabar, ''pieva''

puikumėlis thumbup.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 18:30)
Labai labai

šitas ir man wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 05 23, 14:18)
gal kas žino, kur tiksliau tas sodas, per tv mačiau, norėčiau gyvai pamatyt ax.gif
kokie augalai atsparūs vėjams... nuolatiniams?

Na ziurint kokius ir kur tuos augalus norite sodinti. Kokio aukscio pageidaujat, ar spygliuociu ar lapuociu. Na o is atsparesniu augalu yra laikomi Kalnine pusis. Kalnine pusis 'Humpy'- si maza ir gan grazi. Karpotasis berzas- gal per didelis jei ne i kokia sodyba ruosiates sodinti. Sis daug siauresnes lajos karpotasis berzas 'Fastigiata'. Baltoji sedula ir gan nejautri dirvai ir aplinkai yra egle serbine 'Nana'. Tu augalu yra palyginus nemazai. Galetumet atsiusti nuotraukele kurioje vietoje norite sodinti, gal ka ir pritaikysime.
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 05 22, 22:38)
,man taip pat nepatinka bobutiski darzeliai  ax.gif

Sveikos gėlininkės! Padarėt "bobų " turgų iš tokios malonios temos tongue.gif beveik nuo pat pirmos temos skaičiau ir buvo malonu, o paskutiniu metu.... blink.gif
Kaip bebūtų kičas ne kičas visų pirma reikia džiaugtis, kad žmonės kažką kuria, sodina, tvarkosi, kad nebraido iki pažastų piktžolėse, "š.....", šiukšlėse...
Na o dabar apie bobutiškus darželius, aš norėčiau kur nors pamatyti autentiško, senovinio darželio pavyzduką ( jau net sugalvojau i Rumšiškes nuvažiuoti ), kadangi norėčiau prie pirtelės kažką "bobutiško" padaryti...Jei turit patirties pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2008 05 23, 19:14)
kadangi norėčiau prie pirtelės kažką "bobutiško" padaryti...Jei turit patirties pasidalinkit  4u.gif

pradėk nuo bijūnų, dadėk piliarožių, dar gerai būtų baltų ramunių, neužmiršk ir neužmirštuolių, dar paskui tokių geltonai žydinčių panašIų į astrus tik aukštų (užkrito pavadinimas), tiesa, koks darželis būtų be jurginų, gal kokiam kamputy ir rūtos žiupsnelį įkišk...ir patartina kuom glaudžiau...na čia iš močiutės patirties...SLABO mirksiukas.gif
teisingai doh.gif dar ir nasturtų bei astrų būtina... na ir svarainis ant galo biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 gegužės 2008 - 18:56
Sveikos gėlininkės! Padarėt "bobų " turgų iš tokios malonios temos tongue.gif  beveik nuo pat pirmos temos skaičiau ir buvo malonu, o paskutiniu metu.... blink.gif
Kaip bebūtų kičas ne kičas visų pirma reikia džiaugtis, kad žmonės kažką kuria, sodina, tvarkosi, kad nebraido iki pažastų piktžolėse, "š.....", šiukšlėse...
Na o dabar apie bobutiškus darželius, aš norėčiau kur nors pamatyti autentiško, senovinio darželio pavyzduką ( jau net sugalvojau i Rumšiškes nuvažiuoti ), kadangi norėčiau prie pirtelės kažką "bobutiško" padaryti...Jei turit patirties pasidalinkit  4u.gif

patirties neturiu, bet man toks darzelis asocijuojasi su serenciais, nasturtom, medetkom, flioksais. Sitas geles is vaikystes prisimenu. O senose nuotraukose is mamos gimtines dominuoja bijunai ir jurginai beveik zmogaus uguio labai dideliais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2008 05 23, 11:56)
Sveikutes. Ilindau tik db i sia tema, tai gal kam busiu naudinga. thumbup.gif  Esu zeldiniu dizainere, galiu jus pakonsultuoti irenginejant ir kuriant si grozi, o gal net jei kam reikia ir parengti projekteli. Pavasaris- pokyciu metas. Tik gaila, kad pas mane internetas buna retai doh.gif

Kad jau taip Nefer tai laikykis biggrin.gif ...savaitgaly būsiu sodyboj, oi paruošiu tau darbelio, skant pratestuosiu tave mirksiukas.gif Gal patarsi koks man augalas derės tam tikroje vietoje, lauk nuotraukų biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
ir dabar, ''pieva''
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
rudeni cia bus permainu: kazka reikia vietoj gracilis nana, sliauziancia silinge sukeisiu su citr. ciobreliu, vietoj akmenu bus takas i naujaja pavesine ir tt.
beje ''kilimui'' po persodinejimo 2 metai, svarbiausia kai sodini - kruopstumas,  skaiidyti augalelius, ir kas kelis cm kaisioti po mazyte sakele, po sezono - vesluma thumbup.gif
tiesa, neseniai cia dar buvo kitu tulpiu, narcizu...

visai neplanuotas prisistatymas, juk ruosiausi kita, ''kaimiskaji'' gelyna rodyti  blush2.gif
veliau 4u.gif
[

niu liabai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Na o dabar apie bobutiškus darželius, aš norėčiau kur nors pamatyti autentiško, senovinio darželio pavyzduką ( jau net sugalvojau i Rumšiškes nuvažiuoti ), kadangi norėčiau prie pirtelės kažką "bobutiško" padaryti...Jei turit patirties pasidalinkit  4u.gif

piliarozes tiesiog butinos bigsmile.gif,dar jurginai ,rutos,bijunai ,ramunes,is krumu-putinas,tiesiog pabandyk mintyse paniuniuot laiudiskas daineles-pasufleruos 4u.gif
dar prisiminiau,kad prie tautiniu krumu-jazminas ir alyva-ne geles ,bet labai skaniai kvepia mirksiukas.gif

rokoko,kas ten toks usorius zalias virsuje tavo akmenu-ir man tokio reikia rolleyes.gif''vaikeliu medelis''-akacija skiepyta lygtai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 23 gegužės 2008 - 19:34