Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Laissve @ 2008 05 23, 16:07)
teisingai pasakyta - sužėlę  biggrin.gif

taigi taip ir turi būt - sužėlę. Kiti metų metus laukia, kol vaizdas tampa toks. Tiesa, aplinkos pagrindinis akcentas augalai ar mulčas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laissve @ 2008 05 23, 15:46)
labai grazu  thumbup.gif
nu cia  doh.gif  doh.gif cia is serijos- kas ka dave ta sukisau i zeme  doh.gif  be pykciu  4u.gif

O man grazu wub.gif wub.gif wub.gif . Ir as taip noriu
Atsakyti
labai grazu  thumbup.gif
nu cia  doh.gif  doh.gif cia is serijos- kas ka dave ta sukisau i zeme  doh.gif  be pykciu  4u.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 05 23, 16:14)
taigi taip ir turi būt - sužėlę. Kiti metų metus laukia, kol vaizdas tampa toks. Tiesa, aplinkos pagrindinis akcentas augalai ar mulčas?  g.gif

baikit merginos pyktis mirksiukas.gif vienoms grazu vienaip,kitoms kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 23, 16:14)
taigi taip ir turi būt - sužėlę. Kiti metų metus laukia, kol vaizdas tampa toks. Tiesa, aplinkos pagrindinis akcentas augalai ar mulčas?  g.gif

augalai augalai, nesinervuok biggrin.gif o nuo kada medis yra sintetika g.gif
Atsakyti
labai grazu  thumbup.gif

Vat ir ne tongue.gif Isiziurek..rausvi flioksai puikiai dera su salia prisiglaudusiomis gvaizdemis savo spalva. Konstrastuoja savo forma (gvaizdes tvarkinga apvali, fliokso- neaiski forma). Geles susodintos ne po viena, o grupelemis, susilieje i vientisa kilima, todel is karto atsiranda harmonija ir uzbaigtumas. Labai grazus kontrastas tarp 'zalumo'(augalu, kurie zydi neispudingai, bet auginami del ispudingu lapu). Eraicinas ( neizvelgiu ar ten tikrai jis) paderintas kartu su sodrios zalios spalvos viksvom. Taip pat sukuriamas kontratas ir tarp lajos- apvalus fliokso kupsteliai su staciaugiais zalumynais.(viksom ir eraicinais). Harmoningas perejimas tarp augalu auksciu. Melynos spalvos geles kaip akcentas gelyne siuo metu laiku. ( Tamsiai bordine butu dar geriau, nors sunkoka rasti taip zydincias daugiametes) Akmenukas! Vienas! gelyne sudaro 'pauze', kuri cia irgi labai harminingai atskiedzia zaluma. Vat tarp bergenijos lapu ir flioksu tai kiek per didelis suolis. (fliokso lapeliai smulkuciai smulkuciai, o bergenijos milzininski, ir kadangi jie salia tai per stiprus kontrastas mano akims.
Nu ka matau ta sakau. smile.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 05 23, 11:49]
Tokį grožį turėjai omeny...jis pas mane veši didis.gif aš labai juo didžiuojuosi, ypač tada kai žydi, na, o peržydėjus jis patampa niekuom neišsiskiriančiu žaliu krūmeliu. Tokios krūmų alėjos turėti nenorėčiau, bet dar vieną kokį įkiščiau į savo sklypo kitą galą biggrin.gif
user posted image

Va jė tikras grožis. Ir aš tokiu noriu.

[quote=Boružėlė,2008 05 23, 13:21]
Taip įkastas plastikinis didelis indas. Taip teisingai mastai. bigsmile.gif Tik jei vėjas, reikia prižiūrėti, vis vandenį stebėti. rolleyes.gif Jei nepastebėsi kai vanduo baigsis........... reikės siurbliuką keisti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Supratau reiks man kažką suregzti iš to fontanėlio o tai guli į kampą numestas be darbo. biggrin.gif

[quote=Alvydė,2008 05 23, 15:04]
PAsakykite, kada mugė bus Kojelavičiaus. ačiū. bigsmile.gif

Tai kad ji jau prasidėjo nuo šios dienos.

[quote]
tikra grozybe wub.gif
pamaniau perkunrope... pasizymejau, baisiai uzsinorejau...

Tai atvažiuok i Šiaulius nugnypsiu gabaliuką mirksiukas.gif

[quote]
pridesiu prie jolaxus: as tiesiog karpau sakelemis, ir kisu kas 5cm, puikiai prigyja, ir kilimas praktiskai iskart thumbup.gif

Reiks ir man taip pamėgint thumbup.gif kad greičiau plėstūsi

[quote]
pasigirsiu siumetiniu vaizdeliu
user posted image

Gali girtis tikrai fainas vaizdelis

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 14:39)
[color=blue][/color]

pasigirsiu siumetiniu vaizdeliu
user posted image

Man tai gražu, niekas nieko neužgožia, žaluma derinama su spalvomis, tikrai norėčiau panašaus kampelio. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 23, 16:38)
gal tu nepastebejai, kad cia eurai  blink.gif ...

Tikrai pastebėjau tai paversk litais ir ką gausi vistiek pigiau nei 12 Lt.

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 16:58)
šitą mugėj mačiau, ir Knifofija turėjo ir kitur buvo - vingiorykštė (Filipendula ulmaria "Variegata")
Papildyta:
o va man gražu rolleyes.gif matosi, kad viskas jau susisgyvenę, sužėlę, toks natūralia gyvybe, o ne sintetika dvelkiantis vaizdelis thumbup.gif

Va jė kaip tau smagu kad tu su Knifofija susitikai o aš bandau kaip nors iš jos tu margalapių vilkdalgių nusipirkti, o gyvenu Šiauliuose nėra kaip iki Vilniaus nusigauti. verysad.gif Gal neišpardavinės visų verysad.gif verysad.gif :very jsad:

O tie gėlynai iš operos "kask ką davė tą įkišo į žemę" pritarsiu ir man prie širdies todėl kad mano toks. ax.gif Nors man nelabai kas ko duoda aš perku bet man patinka kai daug gėlių o ne keli stiebeliai styro(čia žinoma skonio reikalas mirksiukas.gif ). Tik pas mane jau pradeda vien gėlė su kita draugaut teks jas išskirt daryti praretinimą.
Atsakyti

o man tai irgi tas vaizdelis su flioksais labai patiko wub.gif ir tikrai nepanasu i "kas ka..." schmoll.gif labai puikiai suderinta thumbup.gif man net pavydu, kiek uztruks, kol pas mane taip viskas SUZELS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 17:04)
[b][color=darkviolet]Va jė kaip tau smagu kad tu su Knifofija susitikai o aš bandau kaip nors iš jos tu margalapių vilkdalgių nusipirkti, o gyvenu Šiauliuose nėra kaip iki Vilniaus nusigauti. verysad.gif  Gal neišpardavinės visų  verysad.gif  verysad.gif  :very jsad:

Tai Knifofija iš Kuršėnų. lotuliukas.gif Nereik į tą Vilnių lėkti, viskas daug arčiau nei tau atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 23 gegužės 2008 - 17:06
Stai mano rododendras CALSAp, del kurio buvo tiek abejoniu blush2.gif [attachmentid=144065]

O cia zuikiakrumis zydi kaip pamises wub.gif
[attachmentid=144067]
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 05 23, 13:24)
, lauko juka auginu jau kokius 7 metus

Tavo juka superinė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 15:29)

Kai pamačiau nuotrauką šią, tai pirma mintis................. rolleyes.gif
Prisisėdėjau namie, einu pasivaikščioti.......... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif i
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 23, 18:06)
Stai mano rododendras CALSAp, del kurio buvo tiek abejoniu  blush2.gif
O cia zuikiakrumis zydi kaip pamises  wub.gif

Rododendras doh.gif thumbup.gif
O zuikiakrumis tikrai žydi kaip pamišęs. thumbup.gif Ar jis didelis, ar ilgai žydi, kur pirkai? g.gif Žinai, sugundei, tai dabar apibudink. bigsmile.gif
Atsakyti