[quote=Knifofija,2008 05 22, 07:58]
Matyt pražiūrėjau tavo klausimėlį, nes dabar tik prabėgom pasižiūriu, ir dabar lekiu tuoj krauti mašinas.
Ten toks lėtai augantis raugeriškis. gavau jį dovanų nuo draugės. Jį iš kažkur parvežė (labai toli) nepamenu iš kur Ryt paklausiu , nes bus parodoj.
[/quote]
O tai lauksiu ziniu
domina: ar imanoma ji isigyti [Vln apyl.], ar atsparus pas mus...
Jei as ji patupdyciau ant sliauziancios silinges arba citr. ciobreliu kilimo...
Ir likau as siand be tu dryzuotuju vilkdalgiu
[quote=Sraunius,2008 05 22, 10:54]
gavau palikimą jas ir buvo susodintos kaip salotos - dvi didžiausios lysvės tik bergenijų. Taigi, naikinau tą sraigių orgijų vietą.
[/quote]
oi nigaliu!..
[quote=sobieska,2008 05 22, 12:05]
Panos, ar labai kvailai atrodyčiau, jei šį savaitgalį išneščiau kanus į lauką, nu jau jie tokie pas mane "riebūs" - daug vietos užima
[/quote]
papratink prie laUKO REZIMO , kad paskui saulute nenudegintu baltom demem [kazkam cia buvo taip nutike].
maniskiai kokia 10 dienu dirvoj. [pries tai siltnamy beveik menesi]
[quote=pukučiai,2008 05 22, 14:52]
Gal kas žino kaip šita gėlė vadinasi. Treti metai ji auga pas mane anksčiau stovėjo vietoj nesiplėtė dabar jau pradėjo net žiedynus pradėjo krauti o aš net nežinojau kad ji žydi.
[/quote]
tikra grozybe
pamaniau perkunrope... pasizymejau, baisiai uzsinorejau...
[quote=damute31,2008 05 22, 16:11]
laukiu kritikos
[/quote]
kadangi susitareme nepykti viena ant kitos , tai resiu savo teisybe:
Klaikuma, visiskas kicas.
Mano argum: pas tave tiek daug natur akmenu... tas ''plastmasinis'' vaizdas su jais labai pjaunasi, geriau jau pievute buvo... o ja galejai pagyvint kiliminemis viszalemis ...
[quote=damute31,2008 05 22, 16:22]
o kai nuzydi flioksai,kaip jie atrodo
[/quote]
grazi puri zalia samana. [ziema tokia papilkeja, paruduoja, bet ne tragiskai... pavasari nuzydi, ir tada vel sviezia zaluma]
[quote=vvandene,2008 05 22, 16:30]
graziu buvo foto flioksu kaip kilimas. jus juos sejat, ar is daigeliu sodinat? ar jie daugiameciai?
[/quote]
[quote=jolaxus,2008 05 22, 16:46]
flioksai daugiamečiai, turguose būna pirkti daigelių. išsodini kupsteliais numatytoj teritorijoj ir palankiomis sąlygomis jau po metų gali būti kilimas
[/quote]
pridesiu prie jolaxus: as tiesiog karpau sakelemis, ir kisu kas 5cm, puikiai prigyja, ir kilimas praktiskai iskart
pasigirsiu siumetiniu vaizdeliu
[quote=rozamunda,2008 05 22, 19:07]
1.Sratai,nuodai-a t a
P.S Wolkei ir kitoms katineliu augintojoms-NESKAITYTI!
[/quote]
geras buvo postas
pridesiu, kad jei 3mm, tai tikrai ne A T A.
[quote=Sraunius,2008 05 22, 20:32]
žiemą iš po sniego patoma gyvybė ypatingai džiugina akis
[/quote]
Prisidedu prie tu nesenu gincu
[quote=vida777,2008 05 22, 22:28]
Bet pasakykit jus man atvirai, o is kur tas lietuviu skonis gali islavintas buti, jei viso labo tik keletas metu, kai zmones pradejo aplinka gelynais puosti... Anksciau gi bulves ir koks bijunas geriausiu atveju prie namu zydedavo... , o jei pas ka dar roziu budavo pasodinta - jau prabanga !
[/quote]
nu nesakyk
tikrai nemazai buvo puoselejanciu savo aplinka, pati is mazo miestelio esu, zinau...
[quote=Sraunius,2008 05 22, 22:47]
manrods tvarkingos moterytės ir tvarkingus darželius turėjo
[/quote]
vat as moteryte praktiskai, teoriskai, ir moraliskai ruosiuos pristatyti jums savo kaimiska darzeli
[quote=Boružėlė,2008 05 23, 10:01]
Kai akmenukai šlapi vaizdas geresnis.
[/quote]
labai grazus fontaniukas
[quote=Zaneta75,2008 05 23, 11:24]
Jei nelis ir maze nesukarsciuos bandysiu nulekt su ja... grynas oras tik i nauda...
Nu jau labai rupi tie Knifofijos irisai margalapiai...
[/quote]
as nerizikavau...
o tu dryzuotu irisu, jei 4 metus laukiau, tai dar nemirsiu
[quote=KRISTELA,2008 05 23, 12:24]
Ar priimsit i savo tarpa? :
O pernai seniausias kelmas parazydo
[/quote]
net klaust nereikia
labai
[quote=Alvydė,2008 05 23, 13:04]
PAsakykite, kada mugė bus Kojelavičiaus. ačiū.
[/quote]
siand, ryt, poryt
QUOTE(vida777 @ 2008 05 23, 15:07)
o cia diedas 1,8 uz vazoneli prase - pagalvojau, kad per daug ...
Geras!!! Еai iš kur tu toki pigų diendą radai aš prieš 3 metus iš babules pirkau už tokią kainą. Aišku Vilniuje Kaune Klaipėdoje didesnis pasirinkimas gėlių o pas mus tai retų mažai kas turi jei kokia įdomesnė tai kai užlaužia kaina tai šakės.
na va, pasiganiau po Kojelavičiau mugę. Spėjau dar prieš lietų, bet šiaip tai oras fui, nepavydžiu ypač tiems, kas ten prekiaus visas tas dienas. Pirkėjams tai kas - atlekiam, apsiprekinam ir namo, o jie ten mirks vargšai lietuj
Suradau ir kukliai praretinau Knifofijos atsargas - nusipirkau margąjį vilkdalgį ir dar kažkokį vijoklį, bet kol grįžau namo atmintis atsisakė dirbti Reikės kai Knifofija grįž prašyti, kad primintų kokį ten vijoklį man pardavė Šiaip margalapių vilkdalgių mačiau ir daugiau kas prekiavo. Dar nusipirkau pora kupstelių smulkialapių šilokų, vieną tą patį pikšvai violetinį gražuolį, kur pukučiai rodė Šiemet planuoju į kokį bliūdą derinuką sukišti, o kai prasiplės ieškosiu vietos gėlynuose. Va ir atsiskaičiau ką nuveikiau
va kokį vaizdelį kukliai mielą radau - lyg pabirę iš vazono šilokiukai gal reikia kažką panašaus su tais naujai pirktais sumintyti, indą juk galima bet kokį, nebūtinai vazoną panaudoti
Suradau ir kukliai praretinau Knifofijos atsargas - nusipirkau margąjį vilkdalgį ir dar kažkokį vijoklį, bet kol grįžau namo atmintis atsisakė dirbti Reikės kai Knifofija grįž prašyti, kad primintų kokį ten vijoklį man pardavė Šiaip margalapių vilkdalgių mačiau ir daugiau kas prekiavo. Dar nusipirkau pora kupstelių smulkialapių šilokų, vieną tą patį pikšvai violetinį gražuolį, kur pukučiai rodė Šiemet planuoju į kokį bliūdą derinuką sukišti, o kai prasiplės ieškosiu vietos gėlynuose. Va ir atsiskaičiau ką nuveikiau
va kokį vaizdelį kukliai mielą radau - lyg pabirę iš vazono šilokiukai gal reikia kažką panašaus su tais naujai pirktais sumintyti, indą juk galima bet kokį, nebūtinai vazoną panaudoti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 15:14)
Geras!!! Еai iš kur tu toki pigų diendą radai aš prieš 3 metus iš babules pirkau už tokią kainą. Aišku Vilniuje Kaune Klaipėdoje didesnis pasirinkimas gėlių o pas mus tai retų mažai kas turi jei kokia įdomesnė tai kai užlaužia kaina tai šakės.
O aš irgi tokį gražuolį turiu užsiveisus,tik mano labai mažytis dar Pernai pirkau kažkokį augaliuką,tai viena "rožytė" prikibus buvo prie to augalo šaknų.Įkišau į žemę ir žiūriu prigijo ir jau dauginasi po truputį
Papildyta:
Merginos,patarkit kaip daryt.Vakar iš sesers parsitysiau paukštapienę. Svogūnėliai mažiukai.Ką man su jais daryt dabar? ar nenublūs,jei į žemę įkišiu?
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 13:39)
nu nesakyk
tikrai nemazai buvo puoselejanciu savo aplinka, pati is mazo miestelio esu, zinau...
nu nesakau , tik labai metaforiskai parasiau - atkreipk demesi, kad DABAR visos kuriam BENDRA APLINKA, o ne tik keturkampi darzeli prie verandos...
Buciau naivi ir kvaila, jei tikeciaus pati susikurt nepriekaistinga aplinka - pavienius elementus gal ir taip, bet bendra visuma , tai gal tik is bedos...nebent is 20-to karto. Arba as labai savikritiska.
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 14:14)
gal tu nepastebejai, kad cia eurai ...
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 15:29)
Kaip gražu Patinka man tokie vaizdeliai O šilokus aplamai labai myliu O čia koks gražutis,tokio neturiu. Norėčiau
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 15:29)
<...>
jazus, kad man kas instaliuotų antiabžoriškumą augalams
Kažkur mačiau, ar tik ne Thomas Philips, tokių pagriuvusių molinių puodynių - turėtų labai gražu būti išbėgantys šilokai
QUOTE(nengamo @ 2008 05 23, 15:36)
Merginos,patarkit kaip daryt.Vakar iš sesers parsitysiau paukštapienę. Svogūnėliai mažiukai.Ką man su jais daryt dabar? ar nenublūs,jei į žemę įkišiu?
nius, jei jau amžiną nušienavimą atlaikė, mindžiojimą ir kalną žvyro, tai manyčiau jos yra pakankamai atsparios eksperimentams
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 23, 15:42)
čia reikia 25-tu kadru gydytis, kaip ir kitas priklausomybes
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 11:01)
labai grazu
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 14:39)
pasigirsiu siumetiniu vaizdeliu
nu cia cia is serijos- kas ka dave ta sukisau i zeme be pykciu
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 23, 15:42)
Kažkur mačiau, ar tik ne Thomas Philips, tokių pagriuvusių molinių puodynių - turėtų labai gražu būti išbėgantys šilokai
nius, jei jau amžiną nušienavimą atlaikė, mindžiojimą ir kalną žvyro, tai manyčiau jos yra pakankamai atsparios eksperimentams
Va va,ir man tas "anti" gerai būtų
Dėkui.kišiu į žemę tada
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 22, 11:52)
šitą mugėj mačiau, ir Knifofija turėjo ir kitur buvo - vingiorykštė (Filipendula ulmaria "Variegata")
Papildyta:
QUOTE(Laissve @ 2008 05 23, 15:46)
nu cia cia is serijos- kas ka dave ta sukisau i zeme be pykciu
o va man gražu matosi, kad viskas jau susisgyvenę, sužėlę, toks natūralia gyvybe, o ne sintetika dvelkiantis vaizdelis
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 15:58)
o va man gražu matosi, kad viskas jau susisgyvenę, sužėlę, toks natūralia gyvybe, o ne sintetika dvelkiantis vaizdelis
teisingai pasakyta - sužėlę