QUOTE(jolaxus @ 2008 05 23, 06:14)
Esu mačiusi tokią žemutę kaip gyvatvorę iš rūtų, labai dailiai atrodo,
galvoju, kad galima net pasireniruoti ant rūtų formuoti kokius a'la bonsus, nes lengvai ir greitai atželia ir ne taip gaila nuskriausti nei kokį lėtai augantį spygliuotį ar buksmedį.
esu turejus zema rutu gyvatvore palei tvarteli
- labai grazu ir lietuviska.... Bet man rutos jokiu neigiamu emociju nesukelia, nes as joms visai nealergiska, o ir dukra maza buvo - nieko...
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 08:36)
Šiauliuose aš ją pirkau prieš 3 metus bet ji buvo tokia mažutė vos keli daigeliai ir nulupo už ją 12 lt.
(nes tik viena babūlė turėjo,o nei pernai nei šiemet nematau kad kas jomis prekiautu aš apie Šiaulių turgelį) Kai pernai ji man taip mažai buvo užaugusi pradėjau gailėtis kam aš ją pirkau
.
o cia diedas 1,8 uz vazoneli prase - pagalvojau, kad per daug
...
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 09:36)
as irgi mulcio fane
, bet tas dirbtinas margumas, tai ne
! Pas tave ne taip aki rezia, ir del to ziurisi kitaip... Kartais visai nedaug reikia, kad gera reikala sugadintum - vos ka ne vietoj ikisai, ar kiek per daug - ir sh.... gaunasi
.
Isaugom is spalvotu plastmasiu, isaugsim manau ir is kitu dirbtinumu..., o kico kiekvienoj shaly yra ir bus, niekur nuo jo nepabegsi.
QUOTE(Nefer @ 2008 05 23, 10:56)
Sveikutes. Ilindau tik db i sia tema, tai gal kam busiu naudinga.
Esu zeldiniu dizainere, galiu jus pakonsultuoti irenginejant ir kuriant si grozi, o gal net jei kam reikia ir parengti projekteli. Pavasaris- pokyciu metas. Tik gaila, kad pas mane internetas buna retai
nu tai kur jau cia ... netgi labai busi naudinga
, mums tokios - pacios reikalingiausios, o tai nutveriam kokia viena ir mucijam...
!
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 23, 12:22)
Kretinga, Mažučių kaimas. Apžiūrėti bus galima tik kitais metais, jei gerai nugirdau
va tau, japonai ir kaima pagal save pasirinko
...