Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 12:01)
Aš irgi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kai akmenukai šlapi vaizdas geresnis. bigsmile.gif
user posted image

Koks fainas fontanėlis!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O iš kur jis vandens gaunas tavo fontanėlis. Jis elektrinis? blush2.gif Aš prieš kokius 6 metus nusipirkau Gariūnuose elektrini. Tokio tipo įstatai į indą vandens ir jis kaip fontaniukas jį pumpuoja. Ar tavo panašaus tipo?
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 11:51)
Mane irgi domintų ta kambarinė azalija. g.gif  Dabar išnešiau su vazonu į lauką, o kaip toliau su ja elgtis? Žinau kad ji turi žiemoti rusį ar kur? doh.gif  g.gif  Gaila išmesti, taip gražiai žydėjo. wub.gif  bigsmile.gif

Taigis nereikia mesti. Mano kambarine azalija perzydejo ir , kad suzaliavo, nauju sakuciu priaugino. Tikiuosi pakartotinai zydes. galvoju, kad reiktu ja isnest i kiema kai jau bus gerokai virs 20 laipsniu ir bandyt palikines nakciai, o jeigu viskas gerai sodint i zeme ir jeigu ka pridengt kaip rododendrus ir rozes, kad nenusaltu. Man atrodo , kad siltnamy isauginta azalija per vasara turetu priprasti prie lauko salygu. Kaip manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 23, 12:02)
Koks fainas fontanėlis!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O iš kur jis vandens gaunas tavo fontanėlis. Jis elektrinis? blush2.gif  Aš prieš kokius 6 metus nusipirkau Gariūnuose elektrini. Tokio tipo įstatai į indą vandens ir jis kaip fontaniukas jį pumpuoja. Ar tavo panašaus tipo?

Taip įkastas plastikinis didelis indas. Taip teisingai mastai. bigsmile.gif Tik jei vėjas, reikia prižiūrėti, vis vandenį stebėti. rolleyes.gif Jei nepastebėsi kai vanduo baigsis........... reikės siurbliuką keisti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 23 gegužės 2008 - 11:23
QUOTE(rokoko @ 2008 05 23, 11:00)
O mano planai del Kojelaviciaus muges zlugo  verysad.gif  - vaikas apsirgo verysad.gif , kurgi ja ten tampysi tokiu oru....

einu paskaitinesiu paskutin ius musu 10 psl...

ir as nzn kaip man bus su muge... vidurinelei sloga+ausys, mazulei sloga prasidejo... verysad.gif Jei nelis ir maze nesukarsciuos bandysiu nulekt su ja... grynas oras tik i nauda...
Nu jau labai rupi tie Knifofijos irisai margalapiai... Siemet susirgau irisomanija blush2.gif Prisisodinau visokiu, bet panasu kad siemet nezydes dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 23, 12:17)
Taigis nereikia mesti. Mano kambarine azalija perzydejo ir , kad suzaliavo, nauju sakuciu priaugino. Tikiuosi pakartotinai zydes. galvoju, kad reiktu ja isnest i kiema kai jau bus gerokai virs 20 laipsniu ir bandyt palikines nakciai, o jeigu viskas gerai sodint i zeme ir jeigu ka pridengt kaip rododendrus ir rozes, kad nenusaltu. Man atrodo , kad siltnamy isauginta azalija per vasara turetu priprasti prie lauko salygu. Kaip manai? g.gif

Aš su šia gele neturėjau reikalų blush2.gif Kiek suprantu dabar į žemę, o kaip rudenį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 12:25)
Aš su šia gele neturėjau reikalų blush2.gif Kiek suprantu dabar į žemę, o kaip rudenį? g.gif

Man atrodo su ja viskas taip pat kaip su rododendrais. Kai atsals pridengt ir viskas. Dar zinau, kad skirtingai nei rododendrai azalijos megsta saule. Va tik neaisku ar pietinej pusej nebus tos saules per daug
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 23, 12:24)
ir as nzn kaip man bus su muge... vidurinelei sloga+ausys, mazulei sloga prasidejo...  verysad.gif Jei nelis ir maze nesukarsciuos bandysiu nulekt su ja... grynas oras tik i nauda...
Nu jau labai rupi tie Knifofijos irisai margalapiai... Siemet susirgau irisomanija  blush2.gif Prisisodinau visokiu, bet panasu kad siemet nezydes dar  verysad.gif

O aš jau pasveikau nuo irasomanijos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar tik džiaugiuosi žiedais kaip žydi. 4u.gif bigsmile.gif
Bet dar to margalopio tai reikės. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turbūt ta "liga", turi neryškių pasėkmių. blush2.gif
Atsakyti
Sidabrinekuoja-na as aisku ne azaliju profe ,bet tu juk Anglijoje-cia jos visus metus lauke buna ir tikrai niekas ju niekuo nekloja-as tame tarpe irgi-dar nebuvo tokio bajerio,kad issaltu-nors pas mane salciau nei Anglijoje mirksiukas.gif zydi,net pasisokinedama kiekvienais metais .
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 23, 12:33)
Man atrodo su ja viskas taip pat kaip su rododendrais. Kai atsals pridengt ir viskas. Dar zinau, kad skirtingai nei rododendrai azalijos megsta saule. Va tik neaisku ar pietinej pusej nebus tos saules per daug

Nu nežinau g.gif .........nežinau g.gif Man čia tipo kaip kambarinė gėlė, nelabai noriu tikėti kad per žiemoti lauke galėtų. schmoll.gif Tos lauke augančios kažkokios didesnės ir lapeliai kitokie. blink.gif

Gal ten kur tu gyveni tikrai daug šilčiau? Įš kur tu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 23 gegužės 2008 - 11:47
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 23, 12:33)

pernai visą vasarą ir iki šalnų kambarinė azalija lauke buvo. Išsiplėtė baisūlingai, o žiemą žydėjo. Dabar ir vėl keliaus į lauką kaip į sanatoriją jėgų kaupti sekančiai žiemai bigsmile.gif Prižiūrėjau kaip ir visus likusius rūgščiamėgius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 05 23, 12:39)
Sidabrinekuoja-na as aisku ne azaliju profe ,bet tu juk Anglijoje-cia jos visus metus lauke buna ir tikrai niekas ju niekuo nekloja-as tame tarpe irgi-dar nebuvo tokio bajerio,kad issaltu-nors pas mane salciau nei Anglijoje  mirksiukas.gif zydi,net pasisokinedama kiekvienais metais .

Taip taip , as neklosiu. Bet boruzele butinai turetu pridengt , nes ji LT. O tavo azalojos sodu centre pirktos buvo ar kambarines? Kokiu laiku jas sodinai kieme? Saviske galesiu i nuolatine vieta persodint tik rudeniop, nes dabar ten vienmetes geles zydi.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 12:43)
Nu nežinau g.gif .........nežinau g.gif Man čia tipo kaip kambarinė gėlė, nelabai noriu tikėti kad per žiemoti lauke galėtų. schmoll.gif Tos lauke augančios kažkokios didesnės ir lapeliai kitokie. blink.gif

japoninė azalija peržiemojo ir šiuo metu gausiai žydi, bet toji kambarinė... LT nerizikuočiau žiemai palikti lauke wink.gif
Atsakyti