Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

Cia aisku jusu reikalas, bet gerai pagalvociau pries sodinant rutas. Jos tikrai labai alergizuoja, mane tai net purto pagalvojus, kiek laiko as demeta vaiksciojau po kontakto su jomis. Bukit atsargios!
Atsakyti
O mano planai del Kojelaviciaus muges zlugo verysad.gif - vaikas apsirgo verysad.gif , kurgi ja ten tampysi tokiu oru....

einu paskaitinesiu paskutin ius musu 10 psl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 23 gegužės 2008 - 10:01
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 10:49)
wub.gif  Boružėle, tai jau pajūrį siaubei biggrin.gif , aš tai kai nuvažiuoju į Karklę, be maišų akmenukų iš jos negryžtu biggrin.gif

Aš irgi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai akmenukai šlapi vaizdas geresnis. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
nespejau pamatyt Damutes nuotraukos sad.gifo siaip neimk i galva-jei tau grazu-va dar atsirado,kas sake ,kad joms irgi grazu-tai reiskia thumbup.gif o del tu gelyneliu-tikrai tai pagal sali priklauso-Anglu vienoki-tikrai atspetum,kad ju,Lietuviu su savo nacionaliniais biggrin.gif bruozais,Vokieciu ir skandinavu dar kitokie..ir visi man grazu,nors ir skirtingi smile.gif ,aj tiesa ne visi..Lietuviski daznai su savo akmenu gausumu ir nebezinojimu kur juos besukraut nelabai man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 11:01)
Aš irgi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kai akmenukai šlapi vaizdas geresnis. bigsmile.gif
user posted image

blink.gif oho tai po jais net ir fontaną paslėpai, thumbup.gif gerai atrodo...na ir kas pasakys, kad akmenys schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 gegužės 2008 - 10:24
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 08:01)
  Kai akmenukai šlapi vaizdas geresnis. bigsmile.gif
user posted image

wow kaip fainiai fontanelis 'ikonstruotas' biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 05 22, 17:41)
Laba diena.Gal kas nors galit apsviesti kokios kainos mulcio?(na tu spalvotu medzio drozliu) mirksiukas.gif ir kokiais kiekiais jis buna?

Nespalvotas apie 22lt, spalvotas - 28lt. 60 l.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 11:04)
blink.gif  oho tai po jai net ir fontaną paslėpai,  thumbup.gif  gerai atrodo...na ir kas pasakys, kad akmenys schmoll.gif

Ir aš taip sakau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Boružėle,labai fainas fontanėlis thumbup.gif Aš pirma norėjau klausti,ar tik ne fontanėlis matosi tarp tų akmenukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 23, 10:13)
azalija - 100%

Pritariu drinks_cheers.gif . Tikrai azalija.
Mergaites, kaip galvojat , jeigu kambary auginta azalija perkelciau i kiema? Ar gyventu? Galvoju, kad tam plotely kur prie tvoros sausmedis mirsta. galeciau pasodint du krumelius azaliju. noriu vienos oranzines, kaip toj nuotraukoj, o kita balta pasodinciau. O pakrascius apsodinciau tokiais kaip boruzeles flioksais arba aubretem.
Papildyta:
Tik ar augtu azalijos pietinej pusej, be menkiausio seselio? O gal roziu kruma ten ikelt ir balta azalija? Tokios buna svyrancios rozytes, krumas tankus ir labai gausiai apsipila ziedais. Net nezinau prie kuroms rozems tie krumeliai priskiriami. Gal kokios minetiurines g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 23, 11:44)
Pritariu drinks_cheers.gif . Tikrai azalija.
Mergaites, kaip galvojat , jeigu kambary auginta azalija perkelciau i kiema? Ar gyventu? Galvoju, kad tam plotely kur prie tvoros sausmedis mirsta. galeciau pasodint du krumelius azaliju. noriu vienos oranzines, kaip toj nuotraukoj, o kita balta pasodinciau. O pakrascius apsodinciau tokiais kaip boruzeles flioksais arba aubretem.

Mane irgi domintų ta kambarinė azalija. g.gif Dabar išnešiau su vazonu į lauką, o kaip toliau su ja elgtis? Žinau kad ji turi žiemoti rusį ar kur? doh.gif g.gif Gaila išmesti, taip gražiai žydėjo. wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ilindau tik db i sia tema, tai gal kam busiu naudinga. thumbup.gif Esu zeldiniu dizainere, galiu jus pakonsultuoti irenginejant ir kuriant si grozi, o gal net jei kam reikia ir parengti projekteli. Pavasaris- pokyciu metas. Tik gaila, kad pas mane internetas buna retai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 10:49)
jis pas mane veši didis.gif aš labai juo didžiuojuosi, ypač tada kai žydi
user posted image

O kiek šitam metų g.gif

Labai gražus flioksų kilimas thumbup.gif
Atsakyti