O mano planai del Kojelaviciaus muges zlugo - vaikas apsirgo , kurgi ja ten tampysi tokiu oru....
einu paskaitinesiu paskutin ius musu 10 psl...
einu paskaitinesiu paskutin ius musu 10 psl...
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 10:49)
Boružėle, tai jau pajūrį siaubei , aš tai kai nuvažiuoju į Karklę, be maišų akmenukų iš jos negryžtu
Aš irgi. Kai akmenukai šlapi vaizdas geresnis.
nespejau pamatyt Damutes nuotraukos o siaip neimk i galva-jei tau grazu-va dar atsirado,kas sake ,kad joms irgi grazu-tai reiskia o del tu gelyneliu-tikrai tai pagal sali priklauso-Anglu vienoki-tikrai atspetum,kad ju,Lietuviu su savo nacionaliniais bruozais,Vokieciu ir skandinavu dar kitokie..ir visi man grazu,nors ir skirtingi ,aj tiesa ne visi..Lietuviski daznai su savo akmenu gausumu ir nebezinojimu kur juos besukraut nelabai man
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 11:01)
oho tai po jais net ir fontaną paslėpai, gerai atrodo...na ir kas pasakys, kad akmenys
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 23, 08:01)
wow kaip fainiai fontanelis 'ikonstruotas'
QUOTE(DOMINUKE @ 2008 05 22, 17:41)
Laba diena.Gal kas nors galit apsviesti kokios kainos mulcio?(na tu spalvotu medzio drozliu) ir kokiais kiekiais jis buna?
Nespalvotas apie 22lt, spalvotas - 28lt. 60 l.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 11:04)
oho tai po jai net ir fontaną paslėpai, gerai atrodo...na ir kas pasakys, kad akmenys
Ir aš taip sakau.
Boružėle,labai fainas fontanėlis Aš pirma norėjau klausti,ar tik ne fontanėlis matosi tarp tų akmenukų
QUOTE(Wolke @ 2008 05 23, 10:13)
azalija - 100%
Pritariu . Tikrai azalija.
Mergaites, kaip galvojat , jeigu kambary auginta azalija perkelciau i kiema? Ar gyventu? Galvoju, kad tam plotely kur prie tvoros sausmedis mirsta. galeciau pasodint du krumelius azaliju. noriu vienos oranzines, kaip toj nuotraukoj, o kita balta pasodinciau. O pakrascius apsodinciau tokiais kaip boruzeles flioksais arba aubretem.
Papildyta:
Tik ar augtu azalijos pietinej pusej, be menkiausio seselio? O gal roziu kruma ten ikelt ir balta azalija? Tokios buna svyrancios rozytes, krumas tankus ir labai gausiai apsipila ziedais. Net nezinau prie kuroms rozems tie krumeliai priskiriami. Gal kokios minetiurines
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 23, 11:44)
Pritariu . Tikrai azalija.
Mergaites, kaip galvojat , jeigu kambary auginta azalija perkelciau i kiema? Ar gyventu? Galvoju, kad tam plotely kur prie tvoros sausmedis mirsta. galeciau pasodint du krumelius azaliju. noriu vienos oranzines, kaip toj nuotraukoj, o kita balta pasodinciau. O pakrascius apsodinciau tokiais kaip boruzeles flioksais arba aubretem.
Mane irgi domintų ta kambarinė azalija. Dabar išnešiau su vazonu į lauką, o kaip toliau su ja elgtis? Žinau kad ji turi žiemoti rusį ar kur? Gaila išmesti, taip gražiai žydėjo.
Sveikutes. Ilindau tik db i sia tema, tai gal kam busiu naudinga. Esu zeldiniu dizainere, galiu jus pakonsultuoti irenginejant ir kuriant si grozi, o gal net jei kam reikia ir parengti projekteli. Pavasaris- pokyciu metas. Tik gaila, kad pas mane internetas buna retai
QUOTE(sobieska @ 2008 05 23, 10:49)
O kiek šitam metų
Labai gražus flioksų kilimas