Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Reklamiste @ 2008 05 22, 12:14)
Pas mane taip palei tvorą prirankiota: keturi skirtingi krūmai, skirtingų spalvų ir žydi skirtingu metu. Kai atgausiu fotiką, padarysiu nuotrauką - dabar vienas žydi, kitas ruošiasi... Ištobulintos estetikos mėgėjams gal ir nepatinka, bet mane žavi: vis kažkas keičiasi, nenuobodu stebėti. Ir vietos gaila, kad būtų galima tik vienarūšius sodinti. Esu itališkų kiemelių ir angliškų sodelių gerbėja - ten tokia graži makalynė wub.gif O lietuviai šiais laikais pripažįsta tik kelis dalykus: teletabių pievelę, rododendrus ir akmenynus lotuliukas.gif

Man irgi patinka ta makalynė, bet nežinau, ar mokėsiu ją gražiai padaryti biggrin.gif Jei galėsi, tai įmesk nuotraukytę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 05 22, 16:14)
Pas mane taip palei tvorą prirankiota: keturi skirtingi krūmai, skirtingų spalvų ir žydi skirtingu metu. Kai atgausiu fotiką, padarysiu nuotrauką - dabar vienas žydi, kitas ruošiasi... Ištobulintos estetikos mėgėjams gal ir nepatinka, bet mane žavi: vis kažkas keičiasi, nenuobodu stebėti. Ir vietos gaila, kad būtų galima tik vienarūšius sodinti. Esu itališkų kiemelių ir angliškų sodelių gerbėja - ten tokia graži makalynė wub.gif O lietuviai šiais laikais pripažįsta tik kelis dalykus: teletabių pievelę, rododendrus ir akmenynus lotuliukas.gif

Tu teisi visi tokia vos ne sterilią aplinką bando padaryti. Aš savo kieme irgi bandau daryti tvarkingą makalynę. Aišku nelabai dar išeina . O dėl pasikavojimo nuo kaimynės tu gerą minti pamėtėjai thumbup.gif . Aš norėjau sodinti tujas bet išsigandau paskaičiavus kiek jų man reikės doh.gif doh.gif doh.gif (apie 100 ). Tai gal reikės mėginti pasislėpti už krūmų. Jei nesunku įmesk foto būtų įdomu pažiūrėti kaip atrodo.
Papildyta:
Kokia aš šiandien įkyri blush2.gif blush2.gif

Gal kas žino kaip šita gėlė vadinasi. Treti metai ji auga pas mane anksčiau stovėjo vietoj nesiplėtė dabar jau pradėjo net žiedynus pradėjo krauti o aš net nežinojau kad ji žydi.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 22, 16:52)
Tu teisi visi tokia vos ne sterilią aplinką bando padaryti. Aš savo kieme irgi bandau daryti tvarkingą makalynę. Aišku nelabai dar išeina . O dėl pasikavojimo nuo kaimynės tu gerą minti pamėtėjai thumbup.gif . Aš norėjau sodinti tujas bet išsigandau paskaičiavus kiek jų man reikės doh.gif  doh.gif  doh.gif  (apie 100 ). Tai gal reikės mėginti pasislėpti už krūmų.  Jei nesunku įmesk foto būtų įdomu pažiūrėti kaip atrodo.
Papildyta:
Kokia aš šiandien įkyri  blush2.gif  blush2.gif

Gal kas žino kaip šita gėlė vadinasi. Treti metai ji auga pas mane anksčiau stovėjo vietoj nesiplėtė dabar jau pradėjo net žiedynus pradėjo krauti o aš net nežinojau kad ji žydi.

user posted image

KOKAI GRAZI , NORECIAU IR 4u.gif smile.gif AS
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 22, 15:52)

user posted image

pagal mano gudrią paveikslėlių knygą rolleyes.gif tai čia vienas iš plačios šilokų giminės arba Sedum pluricaule arba Sedum cauticola
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 22, 15:22)
Aš tokią  turiu tik rūžavais žiedeliais. pavadinimo tai nežinau, bet smagu pasidžiaugti žiedais (ir be pavadinimo) mirksiukas.gif .

user posted image

Tai džiaukimės tongue.gif

Gal Ožekšnis g.gif Pas mane toks ax.gif
user posted image

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 22, 15:33)

aciuks.gif

Lanksvą tik neseniai įsigijau. Jaunutė, gležnutė... wub.gif ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 22, 13:29)
eik jau  bigsmile.gif , tai gal to darzo 1x1 m lotuliukas.gif ? Ojei rimtai - saknys pavirsines? Kaimyne turi (pas ja a teip a teip dziungles) , bet jau uogu skanumelis!

Uogos tikrai skanios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu bet šaknys schmoll.gif schmoll.gif giluminės, neimanoma išnaikinti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 05 22, 13:05)
Panos, ar labai kvailai atrodyčiau, jei šį savaitgalį išneščiau kanus į lauką, nu jau jie tokie pas mane "riebūs" - daug vietos užima

Aš jau seniai išnešusi. doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2008 05 22, 14:51)
O šita KAS g.gif aciuks.gif

Flioksas mano ir akmenėlis doh.gif bigsmile.gif
Net krano reikėjo. thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Vėliau ant to akmens pridedu vazonuose įsodintų gėlių. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 22 gegužės 2008 - 16:07
QUOTE(Reklamiste @ 2008 05 22, 15:14)

Kas ten del krumu klause- idomus variantas, tik jei daug tos tvoros, tai po keleta tos pacios rusies reiktu, o ne visus skirtingus smile.gif smile.gif TAda siulyciau sodinti ne i viena linija, o atsizvelgiant i krumu laja vienus arciau tvoros, kitus toliau. Ir jei kurti marguma salia tvoros, tada kieme nebedaryt margo gelyno.
Italiskus kiemelius ir angliskus sodus ir as megstu. Tik ten jei pastebejote tvarka vistiek yra, o ne bilekokia maisalyne;) As aisku kalbu apie tuos 'pavyzdinius', kuriuos deda i zurnalus, knygas.
O del lietuviu tai..NU KAIP PIRSTU I AKI:) pamirsai tujas prie tvoros..
Atsakyti
pasirodau ka psidariau siandien ax.gif laukiu kritikos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 05 22, 14:06)
Kas ten del krumu klause- idomus variantas, tik jei daug tos tvoros, tai po keleta tos pacios rusies reiktu, o ne visus skirtingus smile.gif  smile.gif TAda siulyciau sodinti ne i viena linija, o atsizvelgiant i krumu laja vienus arciau tvoros, kitus toliau. Ir jei kurti marguma salia tvoros, tada kieme nebedaryt margo gelyno.
Italiskus kiemelius ir angliskus sodus ir as megstu. Tik ten jei pastebejote tvarka vistiek yra, o ne bilekokia maisalyne;) As aisku kalbu apie tuos 'pavyzdinius', kuriuos deda i zurnalus, knygas.
O del lietuviu tai..NU KAIP PIRSTU I AKI:) pamirsai tujas prie tvoros..

Taip ir žadu - sodinti krūmelius grupelėmis, vienus arčiau, kitus toliau tvoros. Tik norisi juos gražiai suderinti. O dėl gėlyno tai nežinau g.gif Gėlyčių irgi noriu, bet reiks kažkaip saikingai sodinti.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 22, 17:04)

Flioksas mano ir akmenėlis  doh.gif  bigsmile.gif
Net krano reikėjo. thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Vėliau ant to akmens pridedu vazonuose įsodintų gėlių.  wub.gif

thumbup.gif wub.gif grazu thumbup.gif o kai nuzydi flioksai,kaip jie atrodo g.gif
Atsakyti
O kuo jau cia prastas tas lietuviu skonis, o jau anglu kokiu geras? Cia man atrodo kazkokie uzgauti principai islenda ax.gif Beje parasiau ne del to, kad kaip lietuve, turiu pasisodinus rododendra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 22, 17:23)
O kuo jau cia prastas tas lietuviu skonis, o jau anglu kokiu geras? Cia man atrodo kazkokie uzgauti principai islenda  ax.gif Beje parasiau ne del to, kad kaip lietuve, turiu pasisodinus rododendra  mirksiukas.gif

O aš sakyčiau, kad skonis yra ne tautinis, o asmeninis bruožas. Kas vienam prie dūšios kitam gali būti visai atgrasu. Tačiau tai yra normalu, antraip visų mūsų gėlynėliai būtų vienodi ir įvairovės neliktų smile.gif
Atsakyti