Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Wolke @ 2008 05 22, 12:44)
man panasu i arunka  g.gif ar dar nezydejo ji pas tave.... topsecret.gif Knifofija turi laaabai grazu arunka  wub.gif  wub.gif nu labai grazu  mirksiukas.gif
o noriu  irnesakyk.gif

Pas mane irgi tokie lapai žaliuoja ir jeigu nemaišau tai žydi tokios ale smilgos biggrin.gif

Panos, ar labai kvailai atrodyčiau, jei šį savaitgalį išneščiau kanus į lauką, nu jau jie tokie pas mane "riebūs" - daug vietos užima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 gegužės 2008 - 12:08
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 22, 10:32)
Tas hibridas, tai  fear.gif  fear.gif  fear.gif
Tikra piktžolė, šaknys po visą daržą ir pas kaimynus pilna. cool.gif

eik jau bigsmile.gif , tai gal to darzo 1x1 m lotuliukas.gif ? Ojei rimtai - saknys pavirsines? Kaimyne turi (pas ja a teip a teip dziungles) , bet jau uogu skanumelis!
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 22, 13:05)
Panos, ar labai kvailai atrodyčiau, jei šį savaitgalį išneščiau kanus į lauką, nu jau jie tokie pas mane "riebūs" - daug vietos užima

aš jau išsodinau vakar nebeapsikentusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 22, 11:44)
o dabar jau ir rudgrudeles ir bergenios uzsimaniau...ech kiek dar visko noriu  irnesakyk.gif

norek norek...tau prie vandenu ir akmenu .... thumbup.gif !

O as jau raudonos pilnavidures gudobeles nebenoriu schmoll.gif . Kai suzydo prie namu visos gatves jom apsodintos, tai savo kieme tokios jau nebereikia doh.gif .
Atsakyti
o as lanksvu uzsimaniau, dabar daug kur zydi, tai tos nuo ziedu linkstancios sakos... wub.gif , noriu sklypo zonu atskyrimui panaudoti.gal kas auginat, kokie atsiliepimai, kokie pliusai, kokie minusai?
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 22, 10:52)

as vakar toki pat is bobutes turguj pirkau, gal veisles pavadinima zinai?
Atsakyti
O šita KAS g.gif aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
na merginos temele tai jusu liuks thumbup.gif
o pas mane tai tik zolyte kalasi augaliuku dar neturiu blush2.gif , bet gavau dovanu magnolija ir niekaip nesugalvoju kur ja pasodinti kad grazu butu... wub.gif nesinori bet kur kisti schmoll.gif
Atsakyti
[QUOTE]nieko nežinau, tačiau pabandžiau ir matyt "atspėjau" lotynišką pavadinimą - ceanothus, bandyk googlintis [QUOTE]Jolaxus

Tu visiškai teisi. Pagooglinau pasirodo Ceanotas yra7-10 zonos augalas. g.gif tai kam išviso veža pas mus, tokius augalus. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, gėlyčių mylėtojos 4u.gif Vis skaitau skaitau, noriu pasitarti su jumis smile.gif Turim nemažą metražą tinklinės tvoros, skiriančios mus nuo kaimynų. Norėčiau bent šiek tiek pasislėpti nuo jų biggrin.gif Bet tujų gyvatvorės nenoriu. Kažin, kaip atrodytų, jei pasodinčiau įvairių krūmų - žaliais, salotiniais, raudonais lapais. Vieni būtų aukštesni, kiti žemesni, žydėtų skirtingu metu. Kaip manot, ar toks margumynas būtų be ryšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste @ 2008 05 22, 14:09)
Sveikos, gėlyčių mylėtojos 4u.gif Vis skaitau skaitau, noriu pasitarti su jumis smile.gif  Turim nemažą metražą tinklinės tvoros, skiriančios mus nuo kaimynų. Norėčiau bent šiek tiek pasislėpti nuo jų biggrin.gif Bet tujų gyvatvorės nenoriu. Kažin, kaip atrodytų, jei pasodinčiau įvairių krūmų - žaliais, salotiniais, raudonais lapais. Vieni būtų aukštesni, kiti žemesni, žydėtų skirtingu metu. Kaip manot, ar toks margumynas būtų be ryšio g.gif

Pas mane taip palei tvorą prirankiota: keturi skirtingi krūmai, skirtingų spalvų ir žydi skirtingu metu. Kai atgausiu fotiką, padarysiu nuotrauką - dabar vienas žydi, kitas ruošiasi... Ištobulintos estetikos mėgėjams gal ir nepatinka, bet mane žavi: vis kažkas keičiasi, nenuobodu stebėti. Ir vietos gaila, kad būtų galima tik vienarūšius sodinti. Esu itališkų kiemelių ir angliškų sodelių gerbėja - ten tokia graži makalynė wub.gif O lietuviai šiais laikais pripažįsta tik kelis dalykus: teletabių pievelę, rododendrus ir akmenynus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 05 22, 15:51)

user posted image

"

Aš tokią turiu tik rūžavais žiedeliais. Balta man neišgyveno nes babūlė pardavė su išdraskytomis šaknimis o aš kvaiša nepažiūrėjau doh.gif . Jos būna man rodos kelių rūšių. Aš turiu 2. Šiemet labai gražiai įsikerojo ryškiais žiedais jos ir ta žaluma labai graži tokia ryški. Dabar tokia didžiulė vieni žiedai biggrin.gif šakelių net nesimato o pernai pirkau 3 kartus mažesnę. O kitą šviesiasneis žiedeliais pasisėjau iš sėklų bet kažko tokia nupiepus. Didelė bet nelabai išvaizdi. Man gėda blush2.gif blush2.gif blush2.gif pavadinimo tai nežinau, bet smagu pasidžiaugti žiedais (ir be pavadinimo) mirksiukas.gif .

Ir vėl gėda o kas čia kaip vadinasi.

user posted image

Aš niekaip neprisimenu gėlų pavadinimų doh.gif tai reiks jau užsirašinės. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 22, 14:17)
o as lanksvu uzsimaniau, dabar daug kur zydi, tai tos nuo ziedu linkstancios sakos... wub.gif , noriu sklypo zonu atskyrimui panaudoti.gal kas auginat, kokie atsiliepimai, kokie pliusai, kokie minusai?

drinks_cheers.gif man labai patinka lanksvos wub.gif , turiu geltonlapių žemaūgių "Golden princess" ir "Goldflame", ir taip pat svaigstu dėl tų išlinkstančiom šakelėm, tikrai kada nors rasiu joms vietos pas save. Bandžiau domėtis kurios linkstančios dailiausios, tai man lažbiausiai "prilipo" Spiraea "Snowmound"

QUOTE(jėga @ 2008 05 22, 14:51)

user posted image

ylalapis flioksas 4u.gif
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 22, 15:22)
Ir vėl gėda o kas čia kaip vadinasi.

user posted image

greičiausiai žiemė
Atsakyti