Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 10:36)
Gal galit pasakyti kaip šita gražuolė vadinasi? Man ji tokia miela.. biggrin.gif
user posted image

šiandien tokią pačią kieme atradau, atvarė vyras su burzgykle ir... nušienavo doh.gif Dar kokius 5 metus turbūt rasiu siurprizų bigsmile.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 05 21, 13:07)
paziurekit, kokiu graziu buna bergeniju:
http://www.mailorder..._winterglut.jpg

fuj, net negera pasidarė - šitiek pernai vargau kol tas bjaurybes ištremiau miškan. Negundyk ir dėl šitos tipo gėlės keist nuomonę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 21 gegužės 2008 - 20:18
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 21, 20:17)
Negundyk ir dėl šitos tipo gėlės keist nuomonę  bigsmile.gif

ana ismetei, o dabar isitaisyk sitos biggrin.gif - anos gal kiek pabodusios, bet jei kelmai jauni grazus, tai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 21, 21:30)
...bet jei kelmai jauni grazus, tai  thumbup.gif .

drinks_cheers.gif rudenį šuo nutrypė vieną kelmą gana stipriai, pergyvenau, kad prastai atrodys, bet kadangi ir atrodyti nelabai buvo kas belikę, tai tiesiog išpjoviau tuos apdraskytus lapus ir tokie gražūs jauni atžėlė thumbup.gif gal reikia taip dažniau nusenusias bergenijas atjauninti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man atsitiko nelaimė verysad.gif apdeginau savo žolytę su salietra verysad.gif keliose vietose.. ką daryti? unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 10:15)
Nu gerai parodysiu
Taip žydėjo tulpės:
Taip dabar žydi irisai:
Rožė:
Taip žydėjo hibridas agrastas x juodas serbentas:
Migdolas:
rododendras beveik išsiskleidė tai kai bus pilnai išsiskleidęs parodysiu

saunuole, taip ir reikia 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2008 05 21, 10:16)
As buvau Soltroj,
Trakuose daug daug grazesni ir kokybiskesni nei Kaune. Nu  reziume : Soltra  thumbup.gif

pritariu, ir man tik 3km iki ten ax.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 21, 10:21)
aš gi jau ir "nužiūrėjau" tavo glažutę, tik žirgų niekaip nepakinkau ta kryptim, bet žiūrėk neprabėgs nė penkmetis ir amžiaus mainai įvyks hihihi.gif

taip graziai pasakei 4u.gif taigi tikrai prisimenu! [manaiu, jau tu pamirsai...]
ta Kryzmine glazute db kaip tik suzydo, ir man tai nelabai patinka blush2.gif , nors ir grazu tie ziedeliai, bet baisiai ji tada issiplecia, ypac citrininiams ciobreliams salia nepatinka, kurie lieciasi... jau mastau sukeisti vietomis tuos ciobrus su sliauzianciaja silinge - siai tai patinka ''palisti'' po kuo nors, nepyksta..
va kai glazute nuzydes, tada as ja nupjaunu ir apmazinu - pats laikas dalintis bus [deja preke bus be isvaizdos, bet suzelia labai greit thumbup.gif ]

QUOTE(Wolke @ 2008 05 21, 10:29)
busiu nekukli irgi pasigirsiu savo rozytemis 
vijokline

wub.gif
cia ne vieta kuklintis schmoll.gif
cia ir turi but kuo daugiau iliustraciju thumbup.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 05 21, 11:27)
Isvada: netvarkingas - kaimynas, kad berza i kampa ikiso

lotuliukas.gif turbut jau...

QUOTE(IngridaB @ 2008 05 21, 11:58)
Jei susodinčiau svyrančias begonijas į vazoną,kažin ar augs jos lauke?Kažkada per TV mačiau pas Brazo dukrą kieme,na labai gražiai atrodė. Šiaip jas antri metai auginu namie ant palangės,per žiemą jos numiršta,o pavasarį vėl suželia.O šiemet sugalvojau į lauką išnešti.Tik turbūt dar šaltoka joms būtų?

nesk 4u.gif
tresk kas 2sav zydinciu trasom [sliukstelk i laistytuva], rudeni po salnu iskask gumba, laikyk vesiai, vasari kisk i vazona, ir taip kasmet...

QUOTE(vida777 @ 2008 05 21, 12:07)
paziurekit, kokiu graziu buna bergeniju:
http://www.mailorder..._winterglut.jpg

myliu si augala ir auginu, bet man bergeniju ziedai niekada nebuvo reiksmingi... bet sita tikrai wub.gif
tik manau, cia tik mums, ''nusimanancioms'', del kitokios spalvos ir veisles grazu...

QUOTE(jėga @ 2008 05 21, 14:47)
Nusipirkau tokį kvietkelį ir pamiršau pavadinimą huh.gif Gal galit padėt
user posted image

pagal mano knygos iliustracija, DAUGIAZIEDE KARPAZOLE [euphorbia polychroma]
[visas augalas labai nuodingas]

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 21, 18:28)
Vilkdalgių turėsiu parodoje Kojelavičiuj, turėsiu ir baltai margų.

ar penktadieni dirbs muge?

QUOTE(jolaxus @ 2008 05 21, 20:45)
rudenį šuo nutrypė vieną kelmą gana stipriai, pergyvenau, kad prastai atrodys, bet kadangi ir atrodyti nelabai buvo kas belikę, tai tiesiog išpjoviau tuos apdraskytus lapus ir tokie gražūs jauni atžėlė  gal reikia taip dažniau nusenusias bergenijas atjauninti

viena rudeni MB ''pasidarbavo'' kieme, galvojo gera darba daro - kartu su kitu augalu stagarais nupjove visus bergenijos lapus, ragane... doh.gif
viskas kuo puikiausiai atzele pavasari thumbup.gif
bet jam tas darbas nuo to laiko uzdraustas schmoll.gif
Papildyta:

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 18:47)
Mano eglutė

user posted image

Knifofija, pasikartosiu blush2.gif 4u.gif

kas tas Bordinis augalas virsuje per viduri?
spygliuotis?
visus metus tokios spalvos?
ar greit auga?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 21, 20:28)
tavo tulpė vadinasi "Tarda"
Vilkdalgių turėsiu parodoje Kojelavičiuj, turėsiu ir baltai margų.

KnifofijaO kur ir kada ji būna ta paroda blush2.gif ? Nes aš nesu buvus blush2.gif visi čia apie ją šneka o aš nieko nežinau doh.gif doh.gif doh.gif

O pagooglinau ir radau. Tik nežinau kada ji vyks blush2.gif . Ar ji vyks gegužės 25-27 g.gif dienomis jei taip tai būtų puiku biggrin.gif . Planuoju 27 dieną vykti i Kauną tai gal pavyks nusigauti iki parodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 21 gegužės 2008 - 22:38
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 21, 23:31)
KnifofijaO kur ir kada ji būna ta paroda blush2.gif ? Nes aš nesu buvus  blush2.gif visi čia apie ją šneka o aš nieko nežinau doh.gif  doh.gif  doh.gif

va čia visa tiesa apie tą parodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 22, 00:33)

Ačiū už informacija. Gaila kad ne tos dienos kai aš važiuosiu į Kauną bet gal prikalbinsiu saviški nuvažiuoti. doh.gif
Atsakyti
Ikisau nosi sekundei, mano rododendras pasirodo toks -koks turejo buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 21, 22:33)

dekui, vadinasi penktadieni bus thumbup.gif

O Knifofija su savo vilkdalgiais prie kazkokiu dideliu siltnamiu... g.gif berod

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 21, 22:40)
Ačiū už informacija. Gaila kad ne tos dienos kai aš važiuosiu į Kauną bet gal prikalbinsiu saviški nuvažiuoti. doh.gif

doh.gif
VILNIUJE! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 21, 23:02)
Ikisau nosi sekundei, mano rododendras pasirodo toks -koks turejo buti  biggrin.gif

TAI VALIO!
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 21, 23:14)
saunuole, taip ir reikia  4u.gif
pritariu, ir man tik 3km iki ten ax.gif
taip graziai pasakei 4u.gif taigi tikrai prisimenu! [manaiu, jau tu pamirsai...]
ta Kryzmine glazute db kaip tik suzydo, ir man tai nelabai patinka  blush2.gif , nors ir grazu tie ziedeliai, bet baisiai ji tada issiplecia, ypac citrininiams ciobreliams salia nepatinka, kurie lieciasi... jau mastau sukeisti vietomis tuos ciobrus  su sliauzianciaja silinge - siai tai patinka ''palisti'' po kuo nors, nepyksta..
va kai glazute nuzydes, tada as ja nupjaunu ir apmazinu - pats laikas dalintis bus [deja preke bus be isvaizdos, bet suzelia labai greit  thumbup.gif ]
wub.gif 
cia ne vieta kuklintis  schmoll.gif
cia ir turi but kuo daugiau iliustraciju thumbup.gif
lotuliukas.gif turbut jau...
nesk 4u.gif
tresk kas 2sav zydinciu trasom [sliukstelk i laistytuva], rudeni po salnu iskask gumba, laikyk vesiai, vasari kisk i vazona, ir taip kasmet...
myliu si augala ir auginu, bet man bergeniju ziedai niekada nebuvo reiksmingi... bet sita tikrai  wub.gif
tik manau, cia tik mums, ''nusimanancioms'', del kitokios spalvos ir veisles grazu...
pagal mano knygos iliustracija, DAUGIAZIEDE KARPAZOLE [euphorbia polychroma]
[visas augalas labai nuodingas]

ar penktadieni dirbs muge?
viena rudeni MB ''pasidarbavo'' kieme,  galvojo gera darba daro - kartu su kitu augalu stagarais nupjove visus bergenijos lapus, ragane...  doh.gif
viskas kuo puikiausiai atzele pavasari  thumbup.gif
bet jam tas darbas nuo to laiko uzdraustas  schmoll.gif
Papildyta:
Knifofija, pasikartosiu  blush2.gif  4u.gif

kas tas Bordinis augalas virsuje per viduri?
spygliuotis?
visus metus tokios spalvos?
ar greit auga?

Matyt pražiūrėjau tavo klausimėlį, nes dabar tik prabėgom pasižiūriu, ir dabar lekiu tuoj krauti mašinas.
Ten toks lėtai augantis raugeriškis. gavau jį dovanų nuo draugės. Jį iš kažkur parvežė (labai toli) nepamenu iš kur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ryt paklausiu , nes bus parodoj.
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 21, 23:40)

Taigi Knifofija kuršėnietė mirksiukas.gif Kam tau trenktis į tą parodą lotuliukas.gif
Atsakyti