QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 21, 15:35)
mes sejom ornamental tai va sita mums sudygo sunkokai mes buvom pirke praeitais metais, tai parasyta galiojima sseklu iki 2007 12 31, bet laikiau jas sausai namie, tai siemet pasejom, cia mane merginos nuramino kad sekla bus gera. bet kazkaip nelabai sudygo, tai bandysik kazka atseti. skaitinejausi, kad yra spec vejos seklos atsejimui ty plikiems plotams atsodint. taiu va as galvoju sita pirkti
Blogai dygsta dazniausiai del blogai paruostos zemes ar oro salygu, o ne del blogu seklu. Jokiu spec. atsejimui neirkit, pakutenkit pavirsiu su grebliku pabarsytkit, dar pagrebliuokit, pavoluokit(pamindykit) ir digs. Ornamental siaip elementarus misinys ne super dekoratyvus. O ten kur sejo Golfmaster, atsejo ornamental ir paskui dar kazkokio neaiskaus, nesamoningo misinio(jauciu sudetis ziauri) pabarste tai aplamai nesamone turejo gautis. jei sejote kazka tai ir atsekite tuo paciu, jei nedygsta laistykite ir kita karta viska darykite gerai tada sudigs be problemu. jei kas domina klauskite.
Aš noriu paklausti: pas mus toks plotelis mažas yra,ruošiames jame veją sodinti,bet problema tame ,kad ten auga dvi labai jaunos obelaitės,ar galima roundapu purkšti,ar nenukentės obelys,ar yra dar kokia lengva išeitis?
Galite purksti, veikia tik per zalia dali per sumedejusi kamiena neveikia. Geriausia, kad purskiant salia kas nors padetu, paimtu koki skyda ar pleveles gabala ir palaikytu salia obelaites, arba apriskit. Atsarga gedos nedaro
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 21, 15:34)
na mergaites, pagaliau mano ieskojimai baigesi, pamenat, speliojom koks pas mane augaliukas, nei vaistutis, nei rudgrudele, nei kalnarute, ta "kalnu ruta"manoji, siandien enciklopedijoj info apie kita augala ieskojau ir netiketai suradau ja- tai hutcinzija http://images.google...q...sa=N&tab=wi
bingo, ir pas mane tokios neseniai atsirado, ir aš būsiu gudri kai buvai paskelbus savo paiešką pamaniau, kad apie tą pačia kalbi, bet kadangi irgi pavadinimo nežinojau tai ir nesikišau
QUOTE(jėga @ 2008 05 21, 15:47)
kažkokia iš karpažolių, jų devynios galybės yra tiek kambarinių tiek laukinių, Gali pasigooglinti vaizdeliuose pagal lotynišką euphorbia, gal atrasi kokia būtent yra ši
QUOTE(rokoko @ 2008 05 21, 00:04)
gal lendant daigeliams pamindet ta vieta gerokai?
pas mane tas pat su viena melsve, ir butent del sios priezasties, nes pavasari salia kriause kirtom, paskui hortenzija sodinom, paskui aplink tvarkemes, zodziu uzminde vyrai
panasiai jei dygstant tulpems uzminsi - irgi lapeliai tokiom virsunelem lieka...
pas mane tas pat su viena melsve, ir butent del sios priezasties, nes pavasari salia kriause kirtom, paskui hortenzija sodinom, paskui aplink tvarkemes, zodziu uzminde vyrai
panasiai jei dygstant tulpems uzminsi - irgi lapeliai tokiom virsunelem lieka...
nu tu saunuole ,mindyt nemindem,gal kas slapta man nematant,bet veziausi daigelius dezeje is mamos darzelio,tai jos buvo ant pacio dugno,matyt kitos darzelio koleges jas nuspaude
QUOTE(pukučiai @ 2008 05 21, 09:44)
Manau ir mano kažkas panašaus kaip šios tulpės. Pasodinau prieš 3 metus. Pernai žydėjo negausiai o šiais metais jau va kiek žiedelių iš 10 svogūnėlių
Papildyta:
Kiemo vaizdas labai tvarkingas ir taip viskas dera vienas augalas prie kito . LAAABAAI gražu
Papildyta:
Kiemo vaizdas labai tvarkingas ir taip viskas dera vienas augalas prie kito . LAAABAAI gražu
tavo tulpė vadinasi "Tarda"
Vilkdalgių turėsiu parodoje Kojelavičiuj, turėsiu ir baltai margų.
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 21, 11:16)
As buvau Soltroj, jau visus savo "isgyvenimus" aprasiau anksciau. O kainos tai galiu palyginti su Zapyskiu. Tiesa buvau toje aiksteleje Viduno al. Kaune tai po Soltros . Kainos irgi. Jeigu Trakuose uz nuostabu rododendra mokejau 59 lt. tai tenai toks ... nu labai labai ne koks kainavo 69 Lt. Siaip augaliukai Trakuose daug daug grazesni ir kokybiskesni nei Kaune. Nu reziume : Soltra
belieka pritarti-pirkau pas juos hortenzijas-atsigrozet negaliu,o viena papildymui nusipirkau virziuose- ne tas saknys jau vazoneli skelia ,trasom gyva,o ir kaina aukstesne,pasigailejau,ziuresiu,gal prigis,kika flora tai is viso kainas uzsiraite
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 10:36)
Kažkada anoj temoj gal net pradžioj minėjau, kad parodysiu tulpes ir pan. Bet kadangi taip ir neprodžiau tai nesvarbu.
Gal galit pasakyti kaip šita gražuolė vadinasi? Man ji tokia miela..
Gal galit pasakyti kaip šita gražuolė vadinasi? Man ji tokia miela..
Paukštapienė
QUOTE(Vyckaju @ 2008 05 21, 16:29)
O ten kur sejo Golfmaster, atsejo ornamental ir paskui dar kazkokio neaiskaus, nesamoningo misinio,pabarste (jauciu sudetis ziauri) tai aplamai nesamone turejo gautis
cia apie mane,tskant.... nu kam sitaip...golfmasterio apzeldintojai nepaliko,o ornamentalis pas drauge zelia,kaip kilimas liuksusinis atrodo,nors kita vertus,pas ja ir zeme labai skani-tokia juoda ir riebi, kiek zinau,tai sios dvi rusys to paties gamintojo,tik sudetinis procentas skiriasi.O tos kitos ,kur " (jauciu sudetis ziauri)" ,dar nebarsciau,tik gasdinu dar,jei kas-uz tvoros bus panaudota
jei matysiu,kad rodos negaunu-tikrai pagalbos paprasysiu
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 21, 14:34)
o dabar gal kas pasakysit ar kastonlape rodzersija saule megsta, ar visgi geriau pavesis, turguj moterele sake, kad ant saules lapai bus rudos spalvos, pavesy zali, tiesa tai?
rodzersija - pavesio augalas, ir lapai pavesy buna ryskiau zali, nei saulej (rudumas rudumui nelygu, galima visokia ruda isivaizduoti ).