Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Šilingė @ 2008 05 21, 12:26)
Aš galvočiau, kad čia auksuotasis serbentas žydi  g.gif  ax.gif

Jooo? blink.gif Nors.. gal ir gali būt. Nes pirkom ir auksuotą sebentą tuo pačiu metu. biggrin.gif Kažkaip įsivaizdavau, kad čia tas hibridas. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 21, 12:29)
JuzTea  wub.gif  thumbup.gif

busiu nekukli irgi pasigirsiu savo rozytemis  didis.gif

wub.gif wub.gif Gražu.

Einu siuvinėt į kiemą prie gėlyčių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 11:32)
Jooo? blink.gif Nors.. gal ir gali būt. Nes pirkom ir auksuotą sebentą tuo pačiu metu. biggrin.gif Kažkaip įsivaizdavau, kad čia tas hibridas. g.gif

Žinok, susimėčiau pati, nebepamenu, kaip turi žydėti jošta (tas hibridas)... Sako, geltonai irgi, smulkiais žiedžiukais blush2.gif
Atsakyti
merginos, o ka reiskia zymejimas etiketeje pvz . C12, C5 t.t. kazkada radau ir lyg prisimenu, kad tai vazono talpa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2008 05 21, 11:52)
nebepamenu, kaip turi žydėti jošta (tas hibridas)... Sako, geltonai irgi, smulkiais žiedžiukais  blush2.gif

jostos ziedas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 20, 23:04)
lotuliukas.gif  berzas, berzas....
jis jau seniai ten, tikrai nuo ''tarybu''...
forma tokia ''kreizi'', na panasiai, jei kubistas nutapytu svyranti medeli  g.gif
lapu yra, bet nuo eilines obels ju daugiau, tai ne probl...
zodziu jis ten kampe, kadangi paauges [subrendes] gerokai, tai isigrudes ten, nesiziuri normaliai...

nieko cia baisaus nenupasakojai..., reiskia noresiu ir toliau ax.gif. Isvada: netvarkingas - kaimynas, kad berza i kampa ikiso lotuliukas.gif ....

Atsakyti
Labas mamaitės.Turiu klausimėlį. blush2.gif Jei susodinčiau svyrančias begonijas į vazoną,kažin ar augs jos lauke?Kažkada per TV mačiau pas Brazo dukrą kieme,na labai gražiai atrodė. g.gif Šiaip jas antri metai auginu namie ant palangės,per žiemą jos numiršta,o pavasarį vėl suželia.O šiemet sugalvojau į lauką išnešti.Tik turbūt dar šaltoka joms būtų? g.gif
Atsakyti
paziurekit, kokiu graziu buna bergeniju:
http://www.mailorder..._winterglut.jpg

sitokia vis matau pro sali einant (dabar jau baigia nuzydeti):
http://bp1.blogger.c...a Beethoven.jpg

Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2008 05 21, 11:58)
Labas mamaitės.Turiu klausimėlį. blush2.gif Jei susodinčiau svyrančias begonijas į vazoną,kažin ar augs jos lauke?Kažkada per TV mačiau pas Brazo dukrą kieme,na labai gražiai atrodė. g.gif Šiaip jas antri metai auginu namie ant palangės,per žiemą jos numiršta,o pavasarį vėl suželia.O šiemet sugalvojau į lauką išnešti.Tik turbūt dar šaltoka joms būtų? g.gif

temoje "Viskas apie begonijas" daug info rastum... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 21 gegužės 2008 - 12:08
QUOTE(IngridaB @ 2008 05 21, 12:58)
Jei susodinčiau svyrančias begonijas į vazoną,kažin ar augs jos lauke?

zinoma,kad augs lauke...jos megsta labiau pavesi,nei saule mirksiukas.gif
mano siuometine svyranti begonija

user posted image

QUOTE(vida777 @ 2008 05 21, 13:02)
paziurekit, kokiu graziu buna bergeniju

ohmy.gif kokia grazi gelyte wub.gif noreciau tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 21, 13:07)
paziurekit, kokiu graziu buna bergeniju:
http://www.mailorder..._winterglut.jpg

sitokia vis matau pro sali einant (dabar jau baigia nuzydeti):
http://bp1.blogger.c...a Beethoven.jpg

bigsmile.gif bigsmile.gif kokia gražuolė wub.gif Kaip norėčiau ax.gif
Atsakyti
Jeigu iskilo klausimu kaip irengti veja, koki misini seti, kuo purksti, prasome klausti cia smile.gif . Jei tik galesiu padesiu.

Jeigu vien patarimu neuztenka gal sudomins si informacija:
Irenginejame vejas, uzsiimame jau irengtu veju prieziura. Pjauname zole, naikiname piktzoles, tresiame zolynus. galima pastovi prieziura. Dirbame greitai, labai tvarkingai.
irenginejame medines terasas is maumedzio ir pan.
Visi pasiulymai i AZ.
Atsakyti
na mergaites, pagaliau mano ieskojimai baigesi, pamenat, speliojom koks pas mane augaliukas, nei vaistutis, nei rudgrudele, nei kalnarute, ta "kalnu ruta"manoji, siandien enciklopedijoj info apie kita augala ieskojau ir netiketai suradau ja- tai hutcinzija http://images.google...q...sa=N&tab=wi

o dabar gal kas pasakysit ar kastonlape rodzersija saule megsta, ar visgi geriau pavesis, turguj moterele sake, kad ant saules lapai bus rudos spalvos, pavesy zali, tiesa tai?
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 20, 15:36)
drinks_cheers.gif pas mane tas pats-o kokia sekla naudojai? pas mane golfmaster,kur liko po ziemos,    atsejau ornamentali,  tikejausi stebuklo, verysad.gif vel sudygo kaip kam patiko-neapsikentus nusipirkau lietuviskos futbolistu vejos maiseli ir palaukus pora savaiteliu,sesiu ta-blogiau nei dabar tikrai nebus-o kad skirsis zole-man ne motais,svarbu zalia ,o ne plika butu cool.gif
merginos,kas nutiko mano melsvei-lenda nauji lapeliai tokia kaip apkramtyta ir susiraukslejusia virsunele? g.gif  g.gif  g.gif

mes sejom ornamental g.gif tai va sita mums sudygo sunkokai g.gif mes buvom pirke praeitais metais, tai parasyta galiojima sseklu iki 2007 12 31, bet laikiau jas sausai namie, tai siemet pasejom, cia mane merginos nuramino kad sekla bus gera. bet kazkaip nelabai sudygo, tai bandysik kazka atseti. skaitinejausi, kad yra spec vejos seklos atsejimui ty plikiems plotams atsodint. taiu va as galvoju sita pirkti g.gif
Atsakyti