Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

Kažkada anoj temoj gal net pradžioj minėjau, kad parodysiu tulpes ir pan. Bet kadangi taip ir neprodžiau tai nesvarbu.

Gal galit pasakyti kaip šita gražuolė vadinasi? Man ji tokia miela.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 10:36)
Kažkada anoj temoj gal net pradžioj minėjau, kad parodysiu tulpes ir pan. Bet kadangi taip ir neprodžiau tai nesvarbu.

nu kaip nesvarbu - tik rodyk bigsmile.gif mes dziaugiames kiekvienu ziedeliu user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 21, 07:31)
kai tik subujos tai tikrai bus galima dalintis, nes pasodinau apie 10 kupstelių

jetus 4u.gif thumbup.gif
tu stebek mane lotuliukas.gif , gal tau kas patiks... nes to siloko tai tikrai noresiu blush2.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 05 21, 08:44)
Manau ir mano kažkas panašaus kaip šios tulpės. Pasodinau prieš 3 metus. Pernai žydėjo negausiai o šiais metais jau va kiek žiedelių iš 10 svogūnėlių

user posted image

auginu, tai laukines daugiaziedes tulpes , tulipa tarde
tik per arti gvaizdziu pasodinau, uzgoze jas, pakeisiu vieta..

QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 09:36)
Gal galit pasakyti kaip šita gražuolė vadinasi? Man ji tokia miela.. 
user posted image

wub.gif wub.gif tikrai mielos...
Atsakyti
vakar buvau vilniuje, tai pagaliau prisiruosiau prasukti pro trakus ir uzvaziuoti i Soltra.
eina sau bigsmile.gif doh.gif noriu ten gyvent wub.gif kiek visko uzsimaniau unsure.gif
bet sirdis tai atsigavo nerealiai wub.gif
idomu is kur jie importuoja? kazkas atsimenu minejo, kad augalai tai tikrai geros kokybes, tik va kainos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 10:36)

Gal galit pasakyti kaip šita gražuolė vadinasi? Man ji tokia miela.. biggrin.gif
user posted image

Paukštpienė. Jei klystu, pataisykit smile.gif Man jos nelabai, išvirsta, o gal augint nemoku ar tinkamos vietos joms rasti g.gif O gal todėl, kad ne mano sodintos, o su namu nupirktos lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gerai parodysiu biggrin.gif

Taip žydėjo tulpės:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taip dabar žydi irisai:
user posted image

Rožė:
user posted image

Taip žydėjo hibridas agrastas x juodas serbentas:
user posted image

Migdolas:
user posted image
Beja jis pradėjo vesti vaisius biggrin.gif Ar realu?

Lyg ir viskas. Beja jau rododendras beveik išsiskleidė tai kai bus pilnai išsiskleidęs parodysiu 4u.gif
Atsakyti
As buvau Soltroj, jau visus savo "isgyvenimus" blink.gif tongue.gif bigsmile.gif thumbup.gif aprasiau anksciau. O kainos tai galiu palyginti su Zapyskiu. Tiesa buvau toje aiksteleje Viduno al. Kaune tai po Soltros schmoll.gif . Kainos irgi. Jeigu Trakuose uz nuostabu rododendra mokejau 59 lt. tai tenai toks ... nu labai labai ne koks kainavo 69 Lt. Siaip augaliukai Trakuose daug daug grazesni ir kokybiskesni nei Kaune. Nu reziume : Soltra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 21, 10:55)
jetus  4u.gif  thumbup.gif
tu stebek mane  lotuliukas.gif , gal tau kas patiks... nes to siloko tai tikrai noresiu blush2.gif

aš gi jau ir "nužiūrėjau" tavo glažutę, tik žirgų niekaip nepakinkau ta kryptim, bet žiūrėk neprabėgs nė penkmetis ir amžiaus mainai įvyks hihihi.gif
Atsakyti
[quote=JuzTea,2008 05 21, 12:15]

Taip žydėjo tulpės:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

As irgi noriu tokiu tulpiu. schmoll.gif gal kas turite pertekliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 05 21, 11:15)

Taip žydėjo hibridas agrastas x juodas serbentas:
user posted image

Aš galvočiau, kad čia auksuotasis serbentas žydi g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 21, 12:05)
Paukštpienė. Jei klystu, pataisykit smile.gif Man jos nelabai, išvirsta, o gal augint nemoku ar tinkamos vietos joms rasti g.gif  O gal todėl, kad ne mano sodintos, o su namu nupirktos lotuliukas.gif

Ačiū. Kolkas kas mano dar nevirsta ir net neatrodo, kad virs, nes vos 15cm nuo žemės. biggrin.gif Ir dabar pro langą pažiūriu taip gražiai žydi biggrin.gif Tokiu kauburėliu iš toli baltu 4u.gif

Beje, tulpių pertekliau neturiu, nes tik šiemet pirktos ax.gif
Atsakyti
JuzTea wub.gif thumbup.gif

busiu nekukli irgi pasigirsiu savo rozytemis didis.gif

user posted imageuser posted image

vijokline
user posted imageuser posted image
Atsakyti