Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 15, 18:10)
Taip, jau dėžėse gyvena.

oi, valio! clap.gif
o kurioj vietoj jūs būsite???? jau esat numatę?
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 05 15, 17:25)
as pirkau Kojalaviciaus gatvej, mokejau po 60 lt, bet grazios labai, pilnas kupolas lapuku wub.gif

As is mociutes parsiveziau daigeliu, sake verbenos, bet zemos g.gif Ir kazkokiu, kur jinai pavadinimo neatsimine bet kazkas panasaus i rudgrudeles, jei tokios yra g.gif  Nesusidurus esu nei su tom nei su tom, verbenos kiek google vaizdu paziurejau tai tokios gan aukstos, buna ju zemu veisliu? blush2.gif Ir kur jos geriausiai atrodo, loveliuose, vazonuose ar gelyne? g.gif  Ir kas cia per rudgrudeles gali but blush2.gif

As tris verbenas turiu. Tikrai neaukstos. Gal koks 20 cm bus. Tos a le rugegeles tikriausiai bus Cornflowers (lot.centaureja jeigu neklystu. ) Siemet as ju pasisejau ir daigelius kieme patvoriuose prie lubinu ir pentiniu susodinau. Jos gan aukstos. Ant pakiuko buvo parasyta 90cm aukstis ir 30 cm kerelio plotis, bet namnau, kad jos tiek istys. Isivsk nete pavadinima angliska tai ismes vaizdu ir paziuresi kas per kvietkos.
Atsakyti
Patarkit ka blush2.gif ? Kokie aukstesni augaliukai galetu visa diena kepti pietineje puseje?. Reikia , kad butu veslus, stambiais lapais, nes reikia ta bjaurybe tinkline tvora paslept. Jau sia vasara saukstai po pietu (jau padariau misraine unsure.gif ), bet gal rudeniop ka galeciau ikist. Daug vienmeciu yra tai jas ismesciau lauk ir galeciau viska sukeist vietom. Sausmedis kaip suprantu tvoros nedengs, nes kaimynas jam ant jos augt neleis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 05 15, 16:58)
gal augini? kada karpai ją? skaičiau, kad siūlo anksti pavasarį arba vidurvasarį. kada tas ankstyvas pavasaris? jau per vėlu dabar? kovą reikėjo?

augina mano mama, tai ją geni ne kartą per metus, kad ji nelepi visai thumbup.gif bet kaip aš sakau, tai gyvatvorę, pro kurią nei šuo, nei piktas žmogus nepraeis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 15, 19:18)
o kurią valandą mugės pradžia?  ax.gif

Nuo 10val, bet mes būnam nuo 8val.
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2008 05 15, 19:20)
oi, valio!  clap.gif
o kurioj vietoj jūs būsite???? jau esat numatę?

Turėčiau stovėti prie didelių šiltnamių.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 15, 21:00)
Patarkit ka blush2.gif ? Kokie aukstesni augaliukai galetu visa diena kepti pietineje puseje?. Reikia , kad butu veslus, stambiais lapais, nes reikia ta bjaurybe tinkline tvora paslept. Jau sia vasara saukstai po pietu (jau padariau misraine unsure.gif ), bet gal rudeniop ka galeciau ikist. Daug vienmeciu yra tai jas ismesciau lauk ir galeciau viska sukeist vietom. Sausmedis kaip suprantu tvoros nedengs, nes kaimynas jam ant jos augt neleis.  schmoll.gif

Jei nori, kad visus metus tau ja sleptu, tai reik galvot apie viszalius. Jei siltu metu- krumus. Su gelem man rodos cia neissisuksi. O pietine saule, manau ne taip mazai augalu megsta/pakencia. Yra gyvatvores variantas. Ivardink reikalavimus, tada galvosim konkreciau 4u.gif
Atsakyti
Sidabrinekuoja, aciu 4u.gif

Dar vienas klausimukas, gal kas susiduret. Nzn ar cia kokia liga musu medeli uzpuole, ar koks kenkejas? Pernai buvo, purskem fungicidu, nepadejo, siemet ziuriu dar labiau isplito ir ant visai jaunu lapeliu doh.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 05 15, 22:03)
Jei nori, kad visus metus tau ja sleptu, tai reik galvot apie viszalius. Jei siltu metu- krumus. Su gelem man rodos cia neissisuksi. O pietine saule, manau ne taip mazai augalu megsta/pakencia. Yra gyvatvores variantas. Ivardink reikalavimus, tada galvosim konkreciau 4u.gif

user posted image
nu va idedu nuotrauka. Is to sausmedzio tai tik kelios sakeles like. Tam ploteli liks tik 4 snapuciai, dvi silageles (matosi kairiam kampe) ir trys krumeliai laumakiu (tos baltais ziedukais). Visos kitos geles vienmetes tik sitoj nuotraukoj ju nera. Ai dar tas krumelis ruzavais ziedeliais desineje. Jis iskeliaus i pavesi, blogai jauciasi visa diena kepinamas. Jis daugemiatis, viszalis. Del krumu tai net nezinau, bijau, kad vietos mazai. Noreciau, kad ta tvora kazkokie augalai bent jau didesne metu dali sleptu ir nuzemetu iki snapuciu. Blogiausiu atveju snapucius galeciau perkelt kitur. Prie raganiu, kad sudarytu ju saknims pavesi.
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2008 05 15, 22:05)
Sidabrinekuoja, aciu 4u.gif

Oi kaip nusisnekejau doh.gif . Vietoj rutgrudele perskaiciau rugegele ir visai apie kitas kvietkas parasiau doh.gif blush2.gif Rutgrudele tai tikrai 90 cm nesiekia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 05 15, 18:09)
augina mano mama, tai ją geni ne kartą per metus, kad ji nelepi visai  thumbup.gif bet kaip aš sakau, tai gyvatvorę, pro kurią nei šuo, nei piktas žmogus nepraeis  schmoll.gif

Šuo šuniui nelygu. Mano didieji protingi - nelenda. O mažiukai, žiopleliai, landžioja pirmyn atgal doh.gif Apie nuostolius jau rašiau...
Atsakyti
O jus man patarkit, ka su kaimyno vistom daryt? g.gif Kai paleidzia, tai visiems viska isknisa, ka sukisu zemen - tas suniokota. MB sake gaudysim ir valgysim essen.gif ziuriu visi nuo ko nors kencia...
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2008 05 15, 09:19)
na va dar klausiu. Prisiziurejau tokiu groziu ir as noriu rozes ant koto kur virsuje ir geles ir lapai. Maximoje  yra bet labai jau slabnos o ir kaina 36 lt. neverta moketi uz tokia schmoll.gif . kur dar galima rasti vilniuje ju?
Papildyta:
Zinoma kad jie turi tvarkyti ir dar jusu atsiprasyti.  drinks_cheers.gif

Sveikos 4u.gif
Aš skaitau jau ne pirmą jūsų temą, bet nerašau... Daug gerų patarimų sau čia radau..
Dar noriu pagirti - visos nuotraukos labai gražios thumbup.gif

Noriu pasakyt dėl Maximinių rožių - praeitais metais pirkau įvairių, prigijo, žydėjo, neblogai žiemą atlaikė...
O dėl šitos ant koto irgi labai abejojau, tai nupirkau kažkur birželio pradžioj, kai jau buvo nukainota iki 9,99.. Ir žydėjo, gal kokie 7 ar 8 žiedai buvo, dabar auga, leidžia naujus lapelius thumbup.gif
Tai dabar mąstau - ar pirkt dar vieną už 36 lt, ar palaukt, gal vėl išpardavinės g.gif
Bet kad pirksiu - tai faktas biggrin.gif
Atsakyti
Labukai,
o gal kas esat bande auginti Oleandra? Kai dar bute gyvenom, buvau nusipirkusi (Patio Plant), tai augo gan greit, zydejo graziai, bet nesugebejau as jo per ziema net rusi islaikyti (ten gal per silta buvo g.gif )...
Nu dabar vel neatsilaikiau... Bandysiu dar syki g.gif
Atsakyti