QUOTE(Knifofija @ 2008 05 20, 10:52)
Kraštai nupjauti pernai liepos mėn, dabar liepos pradžioje vėl pjausiu.
geras
nuo tada ir zole nebe taip auga...
pasinaudosiu
Knifofija,
kur dejai nuotrauka eglutes, virsuje per viduri toks bordinis tankus apvalainas augaliukas - ar spygliuotis ten?
QUOTE(Lululu @ 2008 05 20, 11:28)
Išduokit...kokios firmos trašas perktat ir nafždojat žydinčioms gėlėms?
i firmu pavad neziuriu..
daugiametes tresiu anksti pavasari biriomis...
paskui vazonuose vasarines [bakopos, begonijos, jurginus ir pan] - skystomis zydinciu trasomis [nespecializuotomis] + tomis skystomis dar daugiametes kai kurias kai pumpurus krauna 1 -2 kartus...
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 20, 11:31)
Jeigu gerai įžiebiu, čia gali būti thuja occidentalis Ericoides. Pas mane kieme tokia pati Šalia jos turėtų atsirasti rožės su levandomis
na manau, ten ne tuja, is arti ziurek kokie spygliukai
o ten roziu tikrai nebus
, viesas tas tvenkinys, paprasciausiai priesais musu sklypa, tai istremiam koki augala kai nusibosta, bet dazniausiai vaikai su dviraciais juos
toks atsarginis poligonas ten ''tremtiniu'' : kaip vargsta ten tradeskantes, melsves, bergenijos, skaisteniai, kiti... gaila ziuret... bet ismest irgi gaila...
va krumai ir medeliai tokie ''nebrangus'' ten irgi nukeliauja..
QUOTE(Diglė @ 2008 05 20, 11:59)
palei takeli norėčiau pasisodinti kokių nors daugiamečių gėlyčių, kad
kupsteliais būtu, tik nelabai nutuokių Gal patarsit??
kokio aukscio nori?
jei zemu [iki 15cm]- tai puikus kupsteliai raktazoliu ir gvaizdziu, pastarosios viszales... abu augalai ilgai zydi, rakteliai ispudingiau.
gvaizdes zaliu kupsteliu eile, db pradeda zydet
raktazoles , nuzydejus lieka zali kupsteliai praktiskai iki kito pavasario
truputi aukstesni kupsteliai [apie 25cm] - Karpatinio katilelio [campanula carpatica]. tik nepertresti ir neperlaistyti, nes isvirsta iskrenta nuo per gero gyvenimo
neturiu kupsto nuotr,
tik ziedeliai , kurie zydi visa vasara
QUOTE(BabyGrite @ 2008 05 20, 13:38)
Noreciau isijungti i jusu bureli,
.Noriu ir as pasigirti savo graziais ziedais :
giriames, rodome
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 20, 13:54)
aš prieš savaitėlę pasisodinau puošniojo šiloko
Frosty Morn, mane jis užkabino, kad ir kol nežydi turi gyvesnį vaizdelį, nei tos senosios rūšys - šito lapų krašteliai baltai apvedžioti
labai puosnus
ir as noriu
QUOTE(vida777 @ 2008 05 20, 15:07)
**prasom placiau...Kas netvarkingas - kaimynas ar berzas ...., kodel netvarkingas - forma, ar lapu daug...?
berzas, berzas....
jis jau seniai ten, tikrai nuo ''tarybu''...
forma tokia ''kreizi'', na panasiai, jei kubistas nutapytu svyranti medeli
lapu yra, bet nuo eilines obels ju daugiau, tai ne probl...
zodziu jis ten kampe, kadangi paauges [subrendes] gerokai, tai isigrudes ten, nesiziuri normaliai...
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 20, 15:36)
merginos,kas nutiko mano melsvei-lenda nauji lapeliai tokia kaip apkramtyta ir susiraukslejusia virsunele?
gal lendant daigeliams pamindet ta vieta gerokai?
pas mane tas pat su viena melsve, ir butent del sios priezasties, nes pavasari salia kriause kirtom, paskui hortenzija sodinom, paskui aplink tvarkemes, zodziu uzminde vyrai
panasiai jei dygstant tulpems uzminsi - irgi lapeliai tokiom virsunelem lieka...