Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 11:26)
Mes norim, kad butu auksta gyvavtvore. Kad jos sonais susiliestu. Ar taip nedaro niekas? Kaimynas irgi taip paciai susisodino, tai kur dabar tiesa  g.gif Gal raut kas antra dabar?  doh.gif
Susibalamutijau dabar visai, is pradziu galvojom pirkt gyvatvorines, paskui MB uzsipurkstavo del karpymo, o sitos atseit ir taip grazia tvora sudarys. Jau mane nervai ima... Pinigai tai nemazi ismesti...

Nu tai jau viskas. g.gif Jei norit aukštos, kad šonai susilietų ir kad nereikėtų karpyti, manau kad viską ir padarėte, belieka laukti. thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 19, 11:37)
o čia kuriam mieste, gal ir kiti nori

Čia kalba eina apie Šiaulius. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)
Mano eglutė
Kiemo vaizdas

4u.gif 4u.gif 4u.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 20, 11:52)
Kraštai nupjauti pernai liepos mėn, dabar liepos pradžioje vėl pjausiu.

bigsmile.gif aciu 4u.gif apsisprendimas padarytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 20, 09:01)
o mes va kokį medį pasodinom praeitą savaitgalį šio mažiaus krikštynų proga ax.gif kažkotais ąžuoliuko nesinorėjo, manau maumedis visai neblogai papuoš mano sklypelį, o kartu ir savo istoriją turės . Gražesnis vaizdas bus, kai šalia jo atsidurs medinė statula ir terasos (medis-geležis)baldų komplektas

Rastas labai geras sprendimas. wub.gif wub.gif wub.gif Ir vaizdelis puikus.(visom prasmėm) wub.gif 4u.gif bigsmile.gif
Ir aš auginu maumedį, iš karto prigijo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 20, 08:50)
aš kiek randu tai tiesiog sutraiškau, nes kitokių priemonių nelabai ir yra. Kažkur skaičiu, kad taip sunaikinus vabalus ateičiai sumažėja generacija, nes jie šiemet nebededa kiaušinių ir nesivysto lervos, tačiau jei šalia miškas, tai vargu ar savo sklypuke keli sutraiškyti vabalai gali padaryti įtakos... schmoll.gif

Perskaičius net nusipurčiau. fear.gif fear.gif fear.gif
Bet juos kažkaip reikia naikinti. bash.gif
Aš visada mesdavau į konteinerį, bet dabar reikės kažką kitaip daryti, gal deginti. g.gif
Man tas traiškymo procesas. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
palei takeli norėčiau pasisodinti kokių nors daugiamečių gėlyčių, kad kupsteliais būtu, tik nelabai nutuokių g.gif Gal patarsit??
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 19, 20:09)
ir aš auginsiu tokią gražuolę ax.gif

Tikra gražuolytė. 4u.gif Dar augti ir augti. thumbup.gif

Nu pasisvečiavau, vėl lekiu darbuotis. Žolė jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 20 gegužės 2008 - 12:06
QUOTE(Sraunius @ 2008 05 20, 12:22)
Turiu Nova Zemba, tikrai tokia ryški spalva žiedų ir yra wink.gif  4u.gif
Teisingiau, dar ryškesnė nei foto  bigsmile.gif

Tai jau busiu pikta ant zapyskio medelyno mad.gif na bet dar kol neprasiskleide, susilaikau, dabar violetiniai krasciukai kyso, o gal tas CALSAP svelniai violetinis, o vidus tamsus. Na matysim. As atsimenu, kad dar kazkuri forumiete tuos maziukus rododendrus, kai akcija buvo padaryta, pirko. Idomu kaip pas ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 20, 11:03)
Ten gal ne visos matosi yra trys rūšys, žalia, geltona ir pilka.
Rododendrų nužydėjusius žiedynus geriau nuimti, tada nebrandina sėklų ir nenuvargina krūmo.

Aha, vadinasi nežinojau apie kitus Conica, kontrastingai tie šviesesni su žalsvais...

O roddendrus tada teks nuskabyti, pasižiūrėsim ar yra įtaka, nes pernai kuris gausiai žydėjo, dabar tik vienas žiedas, o tie žiedynai styro net juodi nesupuvę ir nenbukritę.

Ačiū Knifofija. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sraigių patarimus. Mano mamalabai jums dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Va dar koki Calsap radau, kazkoks smirnovo calsapas. Panasu, kad mano toks gali but, kai issiskleis. Baltas vistiek graziau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 20, 08:52)
Kraštai nupjauti pernai liepos mėn, dabar liepos pradžioje vėl pjausiu.

gal jau ir buvo rašyta kur, bet paklausiu: o vejos kraštus pjaunat paprastu dideliu aštriu peiliu, ar verta nusipirkt kokį specialų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pushis: 20 gegužės 2008 - 13:23
Labukas visoms!Noreciau isijungti i jusu bureli,nors as tik pradedancioji,bet noriu kuo daugiau suzinoti ir pasisemti patirties.Rudeni turesime savo nama ir jo aplinka as jau pradedu rupintis dabar.Jau apsirupinau keliais augaleliais,bet dabar jie turi buti vazoneliuose,nes nenoriu kankinti augaleliu.Noriu ir as pasigirti savo graziais ziedais blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(pushis @ 2008 05 20, 14:23)
gal jau  ir buvo rašyta kur, bet paklausiu: o vejos kraštus pjaunat paprastu dideliu aštriu peiliu, ar verta nusipirkt kokį specialų?  g.gif

Aš turiu tokį didelį, dar tarybinį peilį, vyras pagalanda prieš pjovimą.
Atsakyti