Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(une @ 2008 05 20, 08:51)
beziurint i Knifofijos aplinka iskyla tik vienas klausimas-ir kaip tu viska suspeji?  bigsmile.gif  tokia "steriliai tvarkinga" tavo aplinka, kad sakes  bigsmile.gif  thumbup.gif
ir pritarsiu kazkam-kaip man grazu kad nera tu plastmasiniu kantu. bet ar pas save nedesiu nezinau... nemokesiu as taip graziai islaikyt...  unsure.gif  Knifofija, o jei atvirai  ax.gif , tu cia tik ka su peiliu ta kanta perejai ar jis gana tvarkingai taip ir islieka pora menesiuku ?  blush2.gif

Kraštai nupjauti pernai liepos mėn, dabar liepos pradžioje vėl pjausiu.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 19, 20:09)
Tina*, užkliuvo akis už liniuotės - kokia reikšminga diena artėja mirksiukas.gif

Siaubingai arteja fear.gif bet as savo uky relaxuojuos, kai tik apima baimes priepolis, tai ir sukisu nagus zemen, kad visos cakros atsipalaiduotu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 05 20, 11:51)
as rasiau...  ax.gif  o kokio aukscio?

Apie 1 m 4u.gif Ten vietoj gal dar kazka pasideretum priklausomai nuo perkamo kiekio.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 20, 11:44)
Aš irgi turiu klausimėlių :

1. Knifofija - pas tave eglutės - abu "Conica" tik skirtingos spalvos? nes tokias tamsias turiu, o tokio šviesaus nesu mačiusi..

2. peržydėjo rododendras - kur ūgliai tai ok, o ar tuos kotelius reikia nuimti? Nes praeitais metais nenuėmiau nuo vieno - tai ir beveik nežydėjo... Ar turi įtakos ...

vaizdas čia
[attachmentid=143614]

Ten gal ne visos matosi yra trys rūšys, žalia, geltona ir pilka.
Rododendrų nužydėjusius žiedynus geriau nuimti, tada nebrandina sėklų ir nenuvargina krūmo.
Atsakyti
O juos tiesiog nukirpti? Sito nezinojau.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 20, 11:44)
2. peržydėjo rododendras - kur ūgliai tai ok, o ar tuos kotelius reikia nuimti? Nes praeitais metais nenuėmiau nuo vieno - tai ir beveik nežydėjo... Ar turi įtakos ...

jo rekomenduoja tuos nuzydejusius ziedynus nuskabyt,bet ar tas turi itakos kitu metu zydejimui sunku pasakyt...nes kur buvau tuos didziulius zydincius krumus idejus jie prie mano darbo stovi,niekas ten ju neskabo,netresia - o zydi kiekvienais metais kaip pasele.....as saviskius pernai bandziau skabyt,bet visko irgi nenuskabiau,o zydi vel visas mano patvorys rolleyes.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
Sveikutės, turiu klausimėli, ar galima dabar persodinti vijokline rožę į kitą vietą????
Atsakyti
Su vienu sodinuku rododendro Zapyskio medelynas isdure greiciausiai, vietoj raudono kolkas matos violetinis. Matysim kas issiskleis. Bet liudna aisku, nes violetini viena jau turiu.
Papildyta:
Nors gal cia paryskinta spalva:
http://www.rosebay.o...nova_zembla.jpg
NOVA ZEMBLA
Bet sake bus raudonas...
O kitas tai negali but is to pumpuro irgi, CALSAP, stai:
http://www.rhodogard...9937_Calsap.jpg
Atsakyti
Turiu Nova Zemba, tikrai tokia ryški spalva žiedų ir yra wink.gif 4u.gif
Teisingiau, dar ryškesnė nei foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 20 gegužės 2008 - 11:24
Išduokit...kokios firmos trašas perktat ir nafždojat žydinčioms gėlėms?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 20, 07:43)
[color=blue][/color]
na paziurek, prie vieso tvenkinio mes pasodinom paprastas pusis ir kazkoki kaip kadagi
user posted image
cia 2005 ruduo, tai medziai jau paauge...
beje tas bordo ''kadagys'' kieme musu ant saules vejoj skurdo - isrove atidavem, o prie prudo vesi tiesiog 

Jeigu gerai įžiebiu, čia gali būti thuja occidentalis Ericoides. Pas mane kieme tokia pati 4u.gif Šalia jos turėtų atsirasti rožės su levandomis wub.gif
Atsakyti
Laba,

Aš pati turiu tris rododendrus, sodinau juos pernai birželį, per žiemą net nedengiau, nes kažkaip ir žiema nebuvo biaisiai šalta. tai dabar jie kuo gražiausiai žydi. Du jau senokai pražydę, o va trečiasis jau išleidęs irgi kelis žiedelius, pumpurai visi susprogę. Kaip bus kitamet nežinau. Tikiuosi kad žydės. ax.gif
Krisss

Smagu girdėti tokį atsakymą,ko gero ir aš pirksiu atveštinius rododendrus,tikiuosi gerai augs ir žydės.

Tina* Paskelbta Šiandien, 13:14
  Su vienu sodinuku rododendro Zapyskio medelynas isdure greiciausiai, vietoj raudono kolkas matos violetinis. Matysim kas issiskleis. Bet liudna aisku, nes violetini viena jau turiu.

Tikrai nesmagu doh.gif

O aš pasigirsiu savaitgaly buvau Latvijoje ir mačiau tiek rododendrų ,kad net galva apsisuko. tongue.gif Raudoni,rožiniai,kreminiai,balti ,ugniniai,alyviniai,visi tokie tvirti. thumbup.gif kokią nusipirktum spalvą tokią ir turėtum. smile.gif Tik norėjau paklausti kokios rododendrų kainos Lietuvoje,gi nesinorėtų smarkiai permokėti.Tenai pusmetriniai žydintys kainuoja 80 lt.(tai čia daug,ar ne?)Tiesa Azalijos pigesnės pirkau vieną raudoną 30cm. aukščio kainavo 30lt.
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 05 20, 12:13)
Sveikutės, turiu klausimėli, ar galima dabar persodinti vijokline rožę į kitą vietą????

g.gif sakyciau,kad persodink,iskaskt su didesniu kiekiu zemiu,o paskiau kiekviena diena gausiai laistyk,turetu prigyt,as si pavasari du sykius savo rozes persodinejau,o dabar jau visos su ziedais mirksiukas.gif
Atsakyti