[quote=Zaneta75,2008 05 16, 09:30]
Mano pradine mintis buvo suformuot kokia vingiuota juosta ir ten nuemus velena tarp augalu uzpilt mulco. MB atkalbejo... nu bet vakar ziurejau kaip jis su zoliapjove raitosi aplink tuos augalus o ir kazkokio pagrindo man tiems augalams truksta Plius pavasari isivaizduoju tarp ju zydint tulpes
[/quote]
jokio mulcio ten nereikia! ir jokio papildomo pagrindo tiems spygliuociams
labai man grazu jie toje zoleje
patikek, kad MB dar sudetingiau raitytis bus....
kadangi tulpes zydi jau veja pjaunant, tai siulau i veja prikaisioti pametyti tokiu gelyciu, kurios zydi kol veja dar miega: snieguoles, krokai [tik tuos geltonus, jie atsparus, iskasineti nereikia] lapus nupjausi sienaujant 1 karta.
[quote=vida777,2008 05 16, 09:41]
rokoko, vis pamirstu pasakyti, kad tavo namas lb grazus - kai tik parodai koki kampa, tai vis nuziuriu, kad graziai prie aplinkos dera
[/quote]
aciu, savadarbis dizainas
mes zinok nuproteje del naturaliu spalvu ir medziagu, todel namo isorej ir kieme naturalus tinkas, medis, betonas, net dekor medinukai neimpregnuojami kad nupilketu.. patenkinsiu tavo smalsuma
namas konstrukcija idomi [nors su klaidom, nepatogi] - buves medinis rastu vasarnamis viduje liko pagrindiniu kambariu su visais rastais....
[quote=vida777,2008 05 16, 09:54]
ozeksnis - gera mintis...cia kalba eina apie artejanti brisiaus (sausmedzio) gala , jeigu ka... Ozeksniu yra ir lipanciu - lapai kaimynui nebyres, ziema vasara zaliuos...
[/quote]
aha, cia kalba apie
Sidabrinekuojos nora metalini tinkla uzstot... as turejau galvoj ozeksnio viszaluma + as sodinciau lipanti ir sliauzianti apacioj paderinus veisles pagal spalvas. [gal kas pasakys sviestas sviestuotas, bet butu saikinga,ir grazu]
[quote=Knifofija,2008 05 16, 20:02]
Jiems tai įdurs, bet kai ravėsi ir tau nemažiau klius. Turėjau svarainių gyvatvorę, tai keikiau susiriesdama kol išravėdavau.
IRIS PALLIDA VARIEGATA margumas visą vasarą.
[/quote]
pas mus svarainius ir gudobeles ravi vyrija
tokius vilkdalgius nusiziurejau jau 4 metai, o dar neturiu ju
nu man kursenai taip nepakeliui nuo A1 magistrales
+ nebusiu vietoj si savitgali, kai Knifofija arciausiai bus...
[quote=vida777,2008 05 17, 11:29]
jau kaip svyruoklio berzo noriu....., tai nera didesnes svajones siuo metu .
[/quote]
vienas kaimynas turi, jau kamienas kokia 8cm skrsm... nu baisiai toks netvarkingas...
[quote=Knifofija,2008 05 17, 11:46]
Greičiausiai, kad čia saulytės darbas, nuo saulės lapelis tarsi išplonėja ir pabala.
[/quote]
mano bakopos puikiai atsigavo po sito [kai isnesiau is verandos i siltnami], nieko nedariau, tik laukiau
[quote=Tina*,2008 05 19, 10:53]
Prisiskaiciau tuju temoj, kad vieni kas 30 cm, kiti kas 70 cm, o dar kiti kas 1 m sodina. Visiska sumaistis ir nulis aiskumo. Na musu bent jau per vidury sitam intervale
Parasykit kas nors kaip pas jus kolonines susodintos.
[/quote]
70-80cm, tikslas gyvatvore nuo kaimynu. tankiau nesodinom, nes medelyne sake jei baisiai liesis sonais - jie gali imti skursti...
[quote=kasiopeja,2008 05 19, 10:57]
Kas 30 cm sodina paprastas gyvatvorines, nes jos 'skystos' O koloninės labai tankios
[/quote]
ir sios kas 80 cm, kantrybes 5 metus, ir jokiu ''skystalu'' - db visiskai aklina.
[quote=Wolke,2008 05 19, 15:25]
kas prazydo pas mane siryt
[/quote]
nu vel pasikartosiu, kad augini mano augalelius
, koki 5 karta pastebiu...
sita grazuole buvau prie vieso tvenkinio priesais namus istremusi, manau laikas ja susigrazinti...
nes bruneras laikas ismesti... ne, geriau prie tvenkinio jas..
[quote=Žieda,2008 05 19, 17:04]
kad sraigės ,,ne užpuolė'' Lietuvą, o kaip lakmuso popierėlis parodo, kad mes DAR GYVENAME NEUŽTERŠTOJE ir ŠVARIOJE aplinkoje.
[/quote]
dar vienas ''lakmusas'' - pas mus gausi gandru populiacija...
O sraiges i komposto dezes valgyt permetu - piktzoles ir stagarus.
[quote=Knifofija,2008 05 19, 18:47]
Mano eglutė
Kiemo vaizdas
[/quote]
labai
dievinu geltonos - salotines ir bordo ''zalumos'' derini
[quote=jolita123,2008 05 19, 19:27]
Merginos patarkite ką pasodinti prie tvenkinio, norėtūsi kokio spygliuočio, patarkite ,kaip tik tėvo diena ateina tai padovanosiu vyrui kokį vyrišką medy. Nušausiu du zuikius, bus dovana ir nauda
[/quote]
na paziurek, prie vieso tvenkinio mes pasodinom paprastas pusis ir kazkoki kaip kadagi
cia 2005 ruduo, tai medziai jau paauge...
beje tas bordo ''kadagys'' kieme musu ant saules vejoj skurdo - isrove atidavem, o prie prudo vesi tiesiog
[quote=Lululu,2008 05 20, 07:46]
Vakar persodinau kai kuriuos augalėlius, gėlytės ir žinokit baisu...karkvabalių lervų apstu žemėje.
[/quote]
metu i komposto deze kompanijai sraigems
[quote=sobieska,2008 05 20, 08:01]
o mes va kokį medį pasodinom praeitą savaitgalį šio mažiaus krikštynų proga
[/quote]
ir kaip rankyte medeli laiko...