Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(Vilioja @ 2008 05 20, 08:27)
Kolegės esam drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  Tu - despotė sraigių naikintoja, aš - isterikė, rėkianti, kad sraigės Lietuvą užpuolė mirksiukas.gif
Žiūriu į viendienių dryžuotais lapais krūmelį, ant kurių kokios 6 "gražuolės" vakarieniauja ir atsigėrėt negaliu - lapai ne tik dryžuoti, bet ir skylėti. Atsiras žiedų pumpurai - jie dar skanesni, sultingesni...

thumbup.gif nu be galo romantiškas traktatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 20, 08:33)
thumbup.gif nu be galo romantiškas traktatas lotuliukas.gif

Užtat ekologiška. Kažkas trakšteli einant.... Gerai, baigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip humaniškai su sraigėm wub.gif Žadu ant iešmo pamaut ir pačirškit bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar persodinau kai kuriuos augalėlius, gėlytės ir žinokit baisu...karkvabalių lervų apstu žemėje. Gal žinot kokia priemonę.. kaip nuo jų apsigynti, nes bijau, kad augalų šaknys nenukentėtų, o ir šiaip ar pastebėjot, kad šiemet jų labai daug. Šeštad, terasoj buvom palike šviesą, tai jie į lempas buriais skrenda...
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2008 05 20, 08:46)
Vakar persodinau kai kuriuos augalėlius, gėlytės ir žinokit baisu...karkvabalių lervų apstu žemėje. Gal žinot kokia priemonę.. kaip nuo jų apsigynti, nes bijau, kad augalų šaknys nenukentėtų, o ir šiaip ar pastebėjot, kad šiemet jų labai daug. Šeštad, terasoj buvom palike šviesą, tai jie į lempas buriais skrenda...

aš kiek randu tai tiesiog sutraiškau, nes kitokių priemonių nelabai ir yra. Kažkur skaičiu, kad taip sunaikinus vabalus ateičiai sumažėja generacija, nes jie šiemet nebededa kiaušinių ir nesivysto lervos, tačiau jei šalia miškas, tai vargu ar savo sklypuke keli sutraiškyti vabalai gali padaryti įtakos... schmoll.gif
Atsakyti
beziurint i Knifofijos aplinka iskyla tik vienas klausimas-ir kaip tu viska suspeji? bigsmile.gif tokia "steriliai tvarkinga" tavo aplinka, kad sakes bigsmile.gif thumbup.gif
ir pritarsiu kazkam-kaip man grazu kad nera tu plastmasiniu kantu. bet ar pas save nedesiu nezinau... nemokesiu as taip graziai islaikyt... unsure.gif Knifofija, o jei atvirai ax.gif , tu cia tik ka su peiliu ta kanta perejai ar jis gana tvarkingai taip ir islieka pora menesiuku ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 11:53)
Prisiskaiciau tuju temoj, kad vieni kas 30 cm, kiti kas 70 cm, o dar kiti kas 1 m sodina. Visiska sumaistis ir nulis aiskumo. Na musu bent jau per vidury sitam intervale  doh.gif
Parasykit kas nors kaip pas jus kolonines susodintos.

Mes sodinom kas 90cm. Bet aš norėjau kad tarpeliai liktų 4u.gif
QUOTE(Wolke @ 2008 05 19, 16:25)
aciuks.gif uz nuoroda  4u.gif

kas prazydo pas mane siryt  wub.gif

wub.gif Eisiu pažiūrėt,gal ir pas mane jau žydi wub.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)
Mano eglutė

Kiemo vaizdas

wub.gif wub.gif Labai gražu. Nu bet jau eglutė wub.gif bigsmile.gif
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 19, 20:09)
ir aš auginsiu tokią gražuolę ax.gif
įmetu vaizdelį, kaip  įpūčiau gyvybės savo kažkada rodytam kampukui prie įėjimo vartelių.

Kai sužels bus thumbup.gif
Atsakyti
o mes va kokį medį pasodinom praeitą savaitgalį šio mažiaus krikštynų proga ax.gif kažkotais ąžuoliuko nesinorėjo, manau maumedis visai neblogai papuoš mano sklypelį, o kartu ir savo istoriją turės . Gražesnis vaizdas bus, kai šalia jo atsidurs medinė statula ir terasos (medis-geležis)baldų komplektas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 20, 09:01)
o mes va kokį medį pasodinom praeitą savaitgalį šio mažiaus krikštynų proga ax.gif kažkotais ąžuoliuko nesinorėjo, manau maumedis visai neblogai papuoš mano sklypelį, o kartu ir savo istoriją turės . Gražesnis vaizdas bus, kai šalia jo atsidurs medinė statula ir terasos (medis-geležis)baldų komplektas

oi kokis mažasis katalikas laimingas prie SAVO medžio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 20, 09:01)
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu koks grazus Knifofijos vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif

nu visos cia peikiat ta kanta, as ji uzdejau g.gif tai dabar galvoju gal be reikalo, nedaug ten tio isvingiavimo galima butu ir su kokiu peiliu prasieit, ale gal siemet paliksiu, matysiu veliau g.gif pasimokysiu taip sakant is savo klaidu tongue.gif

beje, pasejom veja dabar bijau pameluot ar pries 3 ar pries 4 savaites g.gif sejom tankai, seklos sunaudojom prakstiskai dvigubai pagal norma. Veja sudygo netolygiai, vietom liko pliki tarpai ir galu gale per ta laika gavosi ne veja, o pieva. daugumoj vietu vietoj vejos (nu ten turbut tie eraicinai, kur kaip smilgos) sudygo man rodos piktzoles...nu as ju nepazystu ax.gif blush2.gif doh.gif bet kaip as sakau vietoj vejops gavosiu pieva, ypac kai kuriose vietoese.
Nu tai vakar veja MB nupjove, sako atrodo graziau, nes tos piktzoles akis bade doh.gif tai zadam naudot dar atsejamaji misini, pasiskaitem, kad jisn naudojamas isplikusiom vietom, greitai sudygsta. ka galit p[asakyt? kaip jis set, ar tiesiog uzbert ar reik kazkaip pragrebliuot. nu mes cia pirma karta su ta veja blush2.gif o tos piktzoles tai turbut ten vienmetes, tikrai ne klaiulpienes ir ne kokioe trauklapiai, tai kai[p suprantu jie turetu nusipjaut ir nunykt pjaunant veja, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 05 20, 09:06)
nu visos cia peikiat ta kanta, as ji uzdejau g.gif  tai dabar galvoju gal be reikalo,  nedaug ten tio isvingiavimo galima butu ir su kokiu peiliu prasieit, ale gal siemet paliksiu, matysiu veliau g.gif  pasimokysiu taip sakant is savo klaidu tongue.gif

beje, pasejom veja dabar bijau pameluot ar pries 3 ar pries 4 savaites g.gif  sejom tankai, seklos sunaudojom prakstiskai dvigubai pagal norma. Veja sudygo netolygiai, vietom liko pliki tarpai ir galu gale per ta laika gavosi ne veja, o pieva. daugumoj vietu vietoj vejos (nu ten turbut tie eraicinai, kur kaip smilgos) sudygo man rodos piktzoles...nu as ju nepazystu ax.gif  blush2.gif  doh.gif  bet kaip as sakau vietoj vejops gavosiu pieva, ypac kai kuriose vietoese.
Nu tai vakar veja MB nupjove, sako atrodo graziau, nes tos piktzoles akis bade doh.gif tai zadam naudot dar atsejamaji misini, pasiskaitem, kad jisn naudojamas isplikusiom vietom, greitai sudygsta. ka galit p[asakyt? kaip jis set, ar tiesiog uzbert ar reik kazkaip pragrebliuot. nu mes cia pirma karta su ta veja blush2.gif o tos piktzoles tai turbut ten vienmetes, tikrai ne klaiulpienes ir ne kokioe trauklapiai, tai kai[p suprantu jie turetu nusipjaut ir nunykt pjaunant veja, ar ne? g.gif

dėl to kanto tai tu nesiparink, aš irgi esu kai kur uždėjusi, bet ne visur. ir kai gerai įmontavau į žemę, tai tik įsižiūrėjus matosi, kad jis ten yra, o tvarkyti kraštą daug lengviau.
Dėl vejos, tai jei piktžolės vienmetės, tai tikrai ilgainiui jų nebeliks, kad dabar matosi tikrai nepergyvenkit. Dėl atsėjimo irgi kaži ar verta skubėti, bent dar pora savaitėlių palaukčiau, gal dar ne visos žolės sudygo, kai pradeda dygti visada lopais atrodo, gal kai kurios sėklos giliau įsiterpė, dargi skirtingos žolės skirtingai dygsta ir ilgainiui išsilygina.
Atsakyti