o sakykit, kada sodinami vilkdalgiai ir bijunai?
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 19, 21:52)
bijunai - rugpjuti, o vilkdalgiai turbut pavasari ir vasaros gale o gal geriau irgi rugpjuti
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 19, 20:57)
bijunai - rugpjuti, o vilkdalgiai turbut pavasari ir vasaros gale o gal geriau irgi rugpjuti
aciu
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 19, 21:52)
Vilkdalgius reikia dauginti tuoj po žydėjimo, tada jie pradeda auginti naujas šaknis.
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 21:06)
Vilkdalgius reikia dauginti tuoj po žydėjimo, tada jie pradeda auginti naujas šaknis.
oi kaip aciu, reiks nepraziopsot
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 21:06)
Knifofija, ir as noriu tavo demesio :
1. kazin ko tiketis is bugienio - augo toks varganas moly, persodinau i vazona su gera zeme, saknis apkarpiau - dabar jau baigia numest paskutinius lapus, ir ziedeliai byra... Ar jau dves ...?
2. uzmaciau labai grazia balta alyva - netoli nuo krumo pilna jaunu atzalu..., kazin ar jos is seklu pridyge, ar alyvos nuo krumo atzalom pleciasi? Nezinau kaip issiraut - kirvi nestis ar kastuva ....
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 22:06)
o sakykit vilkdalgių žydėjimui kokie dėsniai galioja? pernai žydėjo gausiai, o šiemet kol kas vos vieną žiedą mačiau iškilusį ar aš čia labai nekantri ar gali būti, kad šiemet žydės gerokai prasčiau? negi jie pramečiuoja?
jolaxus, atsakymas :
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 15, 12:19)
po pasodinimo pirmais metais ne visada žydi, nors pasitaiko ir išimčių. vilkdalgiai gausiai žydi po sausrų. tad šiemet neturėtų gausiai žydėti.
QUOTE(vida777 @ 2008 05 19, 23:24)
jolaxus, atsakymas :
ačiū buvau pražiopsojui vadinasi jei nežydės tai galios "drėgna" priežastis, nes persodinimui kaltės versti negaliu - jie nepersodinti augs treti metai
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)
Nu baisiai grazu
(O kas tas svyruokliukas raudonlapis? )
Man sermuksniai labai grazu, bet ar jie nesiukslina posavim? Bent jau mieste po sermuksniais lapu/uogu siukslynai
QUOTE(vida777 @ 2008 05 19, 20:07)
2. uzmaciau labai grazia balta alyva - netoli nuo krumo pilna jaunu atzalu..., kazin ar jos is seklu pridyge, ar alyvos nuo krumo atzalom pleciasi? Nezinau kaip issiraut - kirvi nestis ar kastuva ....
aš ne Knifofija, bet leisiu sau įsiterpti - atžalom plečiasi
QUOTE(Wolke @ 2008 05 19, 21:10)
Kolegės esam Tu - despotė sraigių naikintoja, aš - isterikė, rėkianti, kad sraigės Lietuvą užpuolė
Žiūriu į viendienių dryžuotais lapais krūmelį, ant kurių kokios 6 "gražuolės" vakarieniauja ir atsigėrėt negaliu - lapai ne tik dryžuoti, bet ir skylėti. Atsiras žiedų pumpurai - jie dar skanesni, sultingesni...