Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

o sakykit, kada sodinami vilkdalgiai ir bijunai?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 19, 21:52)

bijunai - rugpjuti, o vilkdalgiai turbut pavasari ir vasaros gale rolleyes.gif o gal geriau irgi rugpjuti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 19 gegužės 2008 - 20:58
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 19, 20:57)
bijunai - rugpjuti, o vilkdalgiai turbut pavasari ir vasaros gale rolleyes.gif o gal geriau irgi rugpjuti g.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 05 19, 21:52)

Vilkdalgius reikia dauginti tuoj po žydėjimo, tada jie pradeda auginti naujas šaknis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 21:06)
Vilkdalgius reikia dauginti tuoj po žydėjimo, tada jie pradeda auginti naujas šaknis.

oi kaip aciu, reiks nepraziopsot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 21:06)

Knifofija, ir as noriu tavo demesio :

1. kazin ko tiketis is bugienio - augo toks varganas moly, persodinau i vazona su gera zeme, saknis apkarpiau - dabar jau baigia numest paskutinius lapus, ir ziedeliai byra... Ar jau dves g.gif ...?
2. uzmaciau labai grazia balta alyva - netoli nuo krumo pilna jaunu atzalu..., kazin ar jos is seklu pridyge, ar alyvos nuo krumo atzalom pleciasi? Nezinau kaip issiraut - kirvi nestis ar kastuva ax.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 22:06)

o sakykit vilkdalgių žydėjimui kokie dėsniai galioja? pernai žydėjo gausiai, o šiemet kol kas vos vieną žiedą mačiau iškilusį unsure.gif ar aš čia labai nekantri ar gali būti, kad šiemet žydės gerokai prasčiau? negi jie pramečiuoja? blink.gif
Atsakyti
jolaxus, atsakymas ax.gif :

QUOTE(Knifofija @ 2008 05 15, 12:19)
po pasodinimo pirmais metais ne visada žydi, nors pasitaiko ir išimčių. vilkdalgiai gausiai žydi po sausrų. tad šiemet neturėtų gausiai žydėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 gegužės 2008 - 22:27
QUOTE(vida777 @ 2008 05 19, 23:24)
jolaxus, atsakymas  ax.gif :

ačiū 4u.gif buvau pražiopsojui ax.gif vadinasi jei nežydės tai galios "drėgna" priežastis, nes persodinimui kaltės versti negaliu - jie nepersodinti augs treti metai
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)
Mano eglutė

Kiemo vaizdas

swoon.gif thumbup.gif
Nu baisiai grazu wub.gif
(O kas tas svyruokliukas raudonlapis? g.gif )
Man sermuksniai labai grazu, bet ar jie nesiukslina posavim? Bent jau mieste po sermuksniais lapu/uogu siukslynai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 05 19, 20:07)
2. uzmaciau labai grazia balta alyva - netoli nuo krumo pilna jaunu atzalu..., kazin ar jos is seklu pridyge, ar alyvos nuo krumo atzalom pleciasi? Nezinau kaip issiraut - kirvi nestis ar kastuva  ax.gif  ....

aš ne Knifofija, bet leisiu sau įsiterpti - atžalom plečiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 19, 21:10)
blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
atsiprasau,kazko neisejo pacituot ,bet esu `pritrenkta`  doh.gif

Kolegės esam drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Tu - despotė sraigių naikintoja, aš - isterikė, rėkianti, kad sraigės Lietuvą užpuolė mirksiukas.gif
Žiūriu į viendienių dryžuotais lapais krūmelį, ant kurių kokios 6 "gražuolės" vakarieniauja ir atsigėrėt negaliu - lapai ne tik dryžuoti, bet ir skylėti. Atsiras žiedų pumpurai - jie dar skanesni, sultingesni...
Atsakyti