Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(ebi @ 2008 05 19, 12:35)
Sveikos gyvos, atradau Jusu skyreli, tiek groziu pamaciau ir  tooooki "Noriu" sarasa sudariau  doh.gif turbut penkmeciui  laugh.gif
apsvieskite prasau del Kojelaviciaus muges, niekad neteko buti, ar ten bus tik geles ar galima bus isigyti ir kokiu dekoratyviniu medeliu, krumu. mama baigia ausis iszyzti, kad siemet jokio medelio neisigijo, tai galvoju  nuvezti, gal ka issirinks  4u.gif

Ten būna visko ir medelių ir gėlių.
Atsakyti
As savo aguonos per ziema irgi neissaugojau - pavasariop numire, laikiau vazonely kambary.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 19, 14:17)
o del roziu miltliges niekas man patart nieko negalit  verysad.gif radau kazkada senai pirkus toki fungicida Topazas,bet cia agurkams,serbentams,vysnioms apir rozes nieko neraso - nepakenktu  g.gif

Ir as vargstu su miltlige nusipirkau spec. purskalo, bet nepadeda. Purskiu pagal instrukcia. Sakau gal dazniau reikia g.gif
Atsakyti
Mano eglutė

user posted image

Kiemo vaizdas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 19 gegužės 2008 - 18:48
[quote=Žieda,2008 05 19, 18:04]
[quote=Wolke,2008 05 19, 14:14]
del sraigiu-lyg ir nesenai kalbejom g.gif yra tokios granules
user posted image
arba kito gamintojo
user posted image

Tas granules ir pilkite Vokietijoje ant kiekvieno sutikto gyvio, kiekvienas skaitantis ir mąstantis žmogus žino, kad sraigės ,,ne užpuolė'' Lietuvą, o kaip lakmuso popierėlis parodo, kad mes DAR GYVENAME NEUŽTERŠTOJE ir ŠVARIOJE aplinkoje. Manau nėra labai sunku jas surinkti ir nunešti kur nors toliau, o jei jau jos padarys žalos, tai tikrai ne tiek, kad verta nuodyti. Manau, kad Lietuvoje ateinančių kartų sraigės tikrai ,,nevargins'', mūsų dėka..
[/quote]
doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)
Mano eglutė

Kiemo vaizdas

labai gražu wub.gif

ir aš auginsiu tokią gražuolę ax.gif
įmetu vaizdelį, kaip įpūčiau gyvybės savo kažkada rodytam kampukui prie įėjimo vartelių.
už eglutės auga piliarožės, tačiau esu numačius kitiems metams jas iš ten kraustyti, tik šiemet jau nebeskriaudžiau. kairėje pusėje tuoj nunyks hiacintų lapeliai, tad liks ir turėtų plėstis du skirtingų spalvų perkūnropių puslankiai. nežinau ar dar kažką aš čia judinsiu šiemet. matyt tik kitąmet gal kokį vijoklį ant tvoros paleisiu vietoj piliarožių unsure.gif o gal per žiemą dar kas naujo susišvies rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 18:44)

Tina*, užkliuvo akis už liniuotės - kokia reikšminga diena artėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 19, 19:47)

gražu wub.gif ...nu kažkoks panašumas yra ir su mano kampeliu ax.gif -vidury pievos ir žolės-žemės kantas toks matosi šviežus "padarytas"-nėra man tų nepriimtinų žolės-žemės rudų arba žalių gofruotų atskyrėjų. Ir šermukšnis sakytau vietoj įpaišytas. Gerai padirbėta thumbup.gif
Atsakyti
Merginos patarkite ką pasodinti prie tvenkinio, norėtūsi kokio spygliuočio, patarkite ,kaip tik tėvo diena ateina tai padovanosiu vyrui kokį vyrišką medy. Nušausiu du zuikius, bus dovana ir nauda 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Žieda,2008 05 19, 18:04]
[quote=Wolke,2008 05 19, 14:14]
del sraigiu-lyg ir nesenai kalbejom g.gif yra tokios granules
user posted image
arba kito gamintojo
user posted image

Tas granules ir pilkite Vokietijoje ant kiekvieno sutikto gyvio, kiekvienas skaitantis ir mąstantis žmogus žino, kad sraigės ,,ne užpuolė'' Lietuvą, o kaip lakmuso popierėlis parodo, kad mes DAR GYVENAME NEUŽTERŠTOJE ir ŠVARIOJE aplinkoje. [/quote]
blink.gif blink.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
atsiprasau,kazko neisejo pacituot ,bet esu `pritrenkta` doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 19, 21:10)
blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
atsiprasau,kazko neisejo pacituot ,bet esu `pritrenkta`  doh.gif

Ir as buvau nustebinta. hihihi.gif O sraiges tai nemirsta nuo tu granuliu, nes as nei vienos negyvos neradau. jos tiesiog isejo, o buvo labai daug. Net neissivaizduojat kiek doh.gif . As per visa savo gyvenima vienoj vietoj tiek sraigiu nebuvau macius.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2008 05 19, 17:27)
Merginos patarkite ką pasodinti prie tvenkinio, norėtūsi kokio spygliuočio, patarkite ,kaip tik tėvo diena ateina tai padovanosiu vyrui kokį vyrišką medy. Nušausiu du zuikius, bus dovana ir nauda 4u.gif  blush2.gif

labai gera mintis thumbup.gif tik kažin kokie spygliuočiai tiktų "tėčiui" g.gif
pušys gal g.gif
Atsakyti
Na gal ir gražu būtų pušis , bet tai kokia ta pušis? Kaip aš žalia šitam reikale tai net nežinau. Nusipirkau pernai keny tai nudžiūvo pati viršūnė, o dabar man kaip iš šonų leidžia kažkiokias dvi šakas, kurios statmenai auga. Kažkoks negražus gaunasi.
Atsakyti