na o as isigyjau juka, bandyim susigyvent, o jai as apatinius lapus nuskabiau, tiksliau jie patys jai ten ne kaip prisivirtine buvo na zo gavos ji pas amne vos ne kaip palme ar cia nieko baisaus
O mano jukai augimo vieta kazko nepatinka, reiks kazkur kitur iskelt.
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 05 17, 14:31)
Ziurek cia www.tvora.com kazkur dar turejau info imones su kainom lygiai tokius vazonus gaminancios
nerandu
matyt saugiai pasidejau
As tai vat noreciau tokio fontano priesais valomojo langa
(Jis pasmane iki zemes, kazkur 4 m plocio ) O aplink rozyna suformuoti su levandu remeliu Bet tai dar kitu metu planuose i vandens telkiniu daryma dar neisikirtau teks uzsiimti mokymusi per ziema
As tai vat noreciau tokio fontano priesais valomojo langa
(Jis pasmane iki zemes, kazkur 4 m plocio ) O aplink rozyna suformuoti su levandu remeliu Bet tai dar kitu metu planuose i vandens telkiniu daryma dar neisikirtau teks uzsiimti mokymusi per ziema
Ačiū už informaciją. Vadinasi yra tikimybė, tik reikia ieškoti.
Žiūriu pas tave irgi planų pilna. Sėkmės įgyvendinant.
QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 00:25)
Ar ne per tankiai kolonines tujas susodinom - kas 0,5 m?
Žiūrint kokia tujų paskirtis, jei nori tujų sieną pasidaryt, tai reikėjo pirkti paprastas, jei nori kad gražu būtų, kad išryškėtų pačios tujos kaip kolonos, tai sakyčiau per tankiai susodinai.
Knifofija jei gali įmesk į a.ž. savo telef., kai būsiu Kuršėnuose pas draugelę atvažiuočiau
to IRIS PALLIDA "VARIEGATA", margo iriso.
QUOTE(vida777 @ 2008 05 18, 20:17)
pas mane irgi tokia siemet prazydo...., o grazi, miniatiurine, susiskleidus raudona, issisiepus - geltona, lapeliai smulkuciai pilkai zalios sp. :
gražumėlis
Imsiu archeologo teptuką ir eisiu žemių kapstyti, daugiau svogūniukų ieškoti
Ir dar šitas pernai žydėjo, labai patiko žiedukai. Prisirinkau sėklų, kurios netyčia susimaišė su kitom sėklom. Tos kitos sudygo, o šito ne.
[/quote]
Šičia taigi "sinavadas" pas mane daug jo yra, jis pats užsiseja galima sakyti - piktžolė
[/quote]
Šičia taigi "sinavadas" pas mane daug jo yra, jis pats užsiseja galima sakyti - piktžolė
QUOTE(Bitulka @ 2008 05 19, 10:32)
Sinavado tikrai nereikia priskirti prie pikdžolės. Kaip rašė knifofija ir pati turiu ir tikrai nekovoju kaip su pikdžole. Kai peržydi reikia tik nuskinti žiedkočius, o jei ir išdygo kur tai išrovei, jei nereikia, ir viskas. Ji nesidaugina šaknimis kaip kitų augalų palikai menkiausią šaknelę ir plinta vis tolyn ir gilyn.
Jei gerai pamenu tu ieškojai sumedėjusio bijūno. Penktadienį mačiau turguje, kai įeini pro tunelį, po kaire bobulka pardavinėjo.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 19, 10:02)
gražumėlis
Tik nesušalk bekalstydama.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 19, 10:01)
Žiūrint kokia tujų paskirtis, jei nori tujų sieną pasidaryt, tai reikėjo pirkti paprastas, jei nori kad gražu būtų, kad išryškėtų pačios tujos kaip kolonos, tai sakyčiau per tankiai susodinai.
Mes norim, kad butu auksta gyvavtvore. Kad jos sonais susiliestu. Ar taip nedaro niekas? Kaimynas irgi taip paciai susisodino, tai kur dabar tiesa Gal raut kas antra dabar?
Susibalamutijau dabar visai, is pradziu galvojom pirkt gyvatvorines, paskui MB uzsipurkstavo del karpymo, o sitos atseit ir taip grazia tvora sudarys. Jau mane nervai ima... Pinigai tai nemazi ismesti...
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 19, 08:14)
Jei gerai pamenu tu ieškojai sumedėjusio bijūno. Penktadienį mačiau turguje, kai įeini pro tunelį, po kaire bobulka pardavinėjo.
o čia kuriam mieste, gal ir kiti nori
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 08:26)
Mes norim, kad butu auksta gyvavtvore. Kad jos sonais susiliestu. Ar taip nedaro niekas? Kaimynas irgi taip paciai susisodino, tai kur dabar tiesa Gal raut kas antra dabar?
Pas mano tėvus kaimynai ir visų pusių taip užsisodino (jei geria pamenu, atstumas tarp tujų panašus kaip tavo). Dabar toms tujoms jau apie 10 metų. Užaugo tikrai gražiai, susiliejo šonais, tik viršus liko tarsi dantukais. Šiaip laba gerai atrodo, palik kaip yra
Prisiskaiciau tuju temoj, kad vieni kas 30 cm, kiti kas 70 cm, o dar kiti kas 1 m sodina. Visiska sumaistis ir nulis aiskumo. Na musu bent jau per vidury sitam intervale
Parasykit kas nors kaip pas jus kolonines susodintos.
Papildyta:
1:0 mano naudai
Parasykit kas nors kaip pas jus kolonines susodintos.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 19, 11:37)
Pas mano tėvus kaimynai ir visų pusių taip užsisodino (jei geria pamenu, atstumas tarp tujų panašus kaip tavo). Dabar toms tujoms jau apie 10 metų. Užaugo tikrai gražiai, susiliejo šonais, tik viršus liko tarsi dantukais. Šiaip laba gerai atrodo, palik kaip yra
1:0 mano naudai
QUOTE(Tina* @ 2008 05 19, 08:53)
Prisiskaiciau tuju temoj, kad vieni kas 30 cm, kiti kas 70 cm, o dar kiti kas 1 m sodina. Visiska sumaistis ir nulis aiskumo. Na musu bent jau per vidury sitam intervale
Kas 30 cm sodina paprastas gyvatvorines, nes jos 'skystos' O koloninės labai tankios
Sveikos gyvos, atradau Jusu skyreli, tiek groziu pamaciau ir tooooki "Noriu" sarasa sudariau turbut penkmeciui
apsvieskite prasau del Kojelaviciaus muges, niekad neteko buti, ar ten bus tik geles ar galima bus isigyti ir kokiu dekoratyviniu medeliu, krumu. mama baigia ausis iszyzti, kad siemet jokio medelio neisigijo, tai galvoju nuvezti, gal ka issirinks
apsvieskite prasau del Kojelaviciaus muges, niekad neteko buti, ar ten bus tik geles ar galima bus isigyti ir kokiu dekoratyviniu medeliu, krumu. mama baigia ausis iszyzti, kad siemet jokio medelio neisigijo, tai galvoju nuvezti, gal ka issirinks