Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 24

QUOTE(--rita @ 2008 05 18, 19:43)
4u.gif
Lapai grazesni , nei ziedeliai. tai tikriausiai ir tegul paliks augti patvory.

nesakyk,gal as foto negrazia idejau - imesiu visa puslapi...man visai grazi gele,jau vien del lapu -grazi mirksiukas.gif
http://images.google...r...sa=N&tab=wi
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 18, 20:34)
nesakyk,gal as foto negrazia idejau - imesiu visa puslapi...man visai grazi gele,jau vien del lapu -grazi  mirksiukas.gif
http://images.google...r...sa=N&tab=wi

oi tikrai nesakau, kad negraži, man visos gėlės gražios, vienos dėl lapų, kitos dėl žiedu. Bet visoms , gaila, vietos po langu pačioj matomiausioj ir reprezentuojančioj vietoj neužtenka. tai teks jai dar gal kurį laika patvory paaugt, bet tikrai nepamiršiu ir neapleisiu.
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 05 16, 20:37)
Labai gerai, kad kišiesi. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip aš tokių noooooooooooriu. thumbup.gif
Kaži ar lietuvoj yra kur nors? Jau gimė naujų idėjų. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir kokia jų kaina? g.gif 

Papildyta:

Pirma idėja verta apdovanojimų. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vilniuje Senukuose, tokiais puodeliais visa siena sustatyta ir apzeldinta, tai ir prekyboje pas juos manau turi buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 18, 17:17)
turbūt bandyčiau kažkokiu būdu tarp akmenų įsprausti bent kiek žemės ir prikaišioti kažkokių sukulentinių augalų - smulkių šilokų, perkūnropių, uolaskėlių ir pan., o kai toks fonas jau būtų paruoštas, tada jau ir vienmetėms galima vietos skirti.

o kam žemių ir gėlių kaišioti - tegu vijoklius paleidžia. Ir tinklą paslėps tuo pačiu...
Beje, pritariu merginoms, nesižiūri šitas 'padaras'...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 18, 19:25)
Sumūrino  smile.gif  kaimynė tokį bokštą, o man liepė padaryt, kad žydėtų  smile.gif  . Gal kas kių idėjų dėl spalvų ar žiedų pvz. turi?  ax.gif

man tai ne schmoll.gif negrazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 18, 16:50)
tai 100 procentų tulpė (tulipa humilis) http://images.google...a...sa=N&tab=wi
Papildyta:

Nieko sau, kokios gamtos išdaigos... blink.gif bet man ji graži. Gal kartais turi tokių pardavimui? Mielai užsiveisčiau daugiau negu šita viena wub.gif
Atsakyti
siandien buvom Rietavo turguj,tai vaiksciojau zirzdama paskui MB kad nupirktu koki medi ax.gif . prisizirziau thumbup.gif nupirko maumedi uz 100 ir skiepyta pusele uz 60 thumbup.gif sake cia tipo gimtadienio dovana ax.gif bliamba besodindama maumedi viena sakele nulauziau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damute31: 18 gegužės 2008 - 21:10
Aš galvoju, kad reiktų mano turimas spirges susodint į vazonikus, nes dabar tai jos kažkokios suvargusios.
Kokiu atstumu jas vazonike sodinti?
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 05 18, 20:33)
4u.gif
Viskas aisku, kodel jo ten tiek nedaug , kur pernai buvo, juk stengiaus prisirinkti kuo daugiau seklu, tai gal kokia viena ankstele ir palikau. O pasejus tikrai saziningai uzpyliau zemem ax.gif
Bet man jis grazu ir as jo noriu daug...kol kas...

Aš specialiai buvau nusipirkusi pakelį sinavado sėklų ir tai jau prieš kelis metus.Pasėjau lauke ,užbėriau žemėmis , sudygo ir dabar jau keleri metai žydi gražiausiomis spalvomis...Bet jų yra ir laukinių ,kurie žydi tik mėlynai,tai tie truputį skiriasi ,užauga aukštesni...
O ,kad jau labai dauginasi patys ,tai tikrai, kad ne.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 05 18, 14:19)
Klausykit, o kas čia per raudonoji gėlelė? Sprindžio aukščio, svogūninė, lapai kai scylių, sniegžydrių ir pan., šiom dienom pražydo.

user posted image
user posted image

pas mane irgi tokia siemet prazydo...., o grazi, miniatiurine, susiskleidus raudona, issisiepus - geltona, lapeliai smulkuciai pilkai zalios sp. :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 05 18, 20:41)
oi tikrai nesakau, kad negraži, man visos gėlės gražios, vienos dėl lapų, kitos dėl žiedu. Bet visoms , gaila, vietos po langu pačioj matomiausioj ir reprezentuojančioj vietoj neužtenka. tai teks jai dar gal kurį laika patvory paaugt, bet tikrai nepamiršiu ir neapleisiu.

pernai labai pykau ant gaurės, fuj kažkokia pasirodė. Užteko tik sužydėt, iškart pasikeitė nuomonė tongue.gif

QUOTE(linarija @ 2008 05 18, 22:27)
Aš galvoju, kad reiktų mano turimas spirges susodint į vazonikus, nes dabar tai jos kažkokios suvargusios.
Kokiu atstumu jas vazonike sodinti?

spirgių tai niekur nedėčiau - zylės išlesiotų bigsmile.gif O spriges tupdyčiau po medžiais cool.gif
Atsakyti
Ar ne per tankiai kolonines tujas susodinom - kas 0,5 m? g.gif
Atsakyti