Įkraunama...
Įkraunama...

Suskeldėję žandukai

QUOTE(begemotica @ 2005 05 08, 22:31)
Redane, jokiu būdu nepamiršk, kad tepaliukai ne išeitis kol neatrasi kas alergizuoja tai užburtas ratas - tik nebetepi ir vel tas pats. O hormoniniai tepaliukai kokie silpni bebūtų visgi turėtų būt tik kraštutiniu atveju.

Cutivate-vienas stipriausiu hormoniniu tepalu, butinai reiketu maisyti su kokiu nors kitu tepaliuku smile.gif
Tikiuosi, berimas praeis, nors jei vaikas alergiskas, gali uztekt ir tavo arbatos su pienu. Bandyk kelias dienas pieno nepilti, gal pamatysi pagerejima 4u.gif
Atsakyti
Taigi ir nesakau, kad Cutivate silpnas aš čia taip "protingai" apibendrinau
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2005 05 08, 22:31)
Redane, jokiu būdu nepamiršk, kad tepaliukai ne išeitis kol neatrasi kas alergizuoja tai užburtas ratas - tik nebetepi ir vel tas pats. O hormoniniai tepaliukai kokie silpni bebūtų visgi turėtų būt tik kraštutiniu atveju.


Paaiškinkit ar dermatitas yra alergija ar tai liga?
Kaip galima ištirti tokio amžiaus leliuką ir kur?
Atsakyti
Kiek aš apie tai suprantu tai dermatitas yra viena iš alergijos formų, o su tyrimais tai neskubės nė vienas daktaras visų pirma paskirs mamytei hipoalerginę dietą, o vėliau stebėsi įvedinėdama po vieną naują produktą.Aišku jeigu alergija labai stipri tai tyrimus (kraujo) daro ir visai mažiukams, bet deja tikslumo niekas negarantuoja.
Atsakyti
[quote=song,2005 05 09, 00:47]
Cutivate-vienas stipriausiu hormoniniu tepalu, butinai reiketu maisyti su kokiu nors kitu tepaliuku smile.gif

niekaip nesuprantu kodėl jį skyrė gydytojas negi nematė, kokio amžiaus vaikas yra.
Kam tik pasakau kuo tepu žandukus, visi sako kad negerai ,bet kuo jį pakeisti. g.gif
Atsakyti
mūsų žandukai taip pat paraudę todėl perskaičiusi žinutes šiek tiek sunerimau , verysad.gif reiks pasirodyti gydytojai
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2005 05 12, 01:10)
mūsų žandukai taip pat paraudę todėl perskaičiusi žinutes šiek tiek sunerimau  ,  verysad.gif  reiks pasirodyti gydytojai

Kuo greičiau apžiūrės odos gydytojas, tuo geriau vaikui. Mums paraudę ir suskeldėję skruostukai buvo kokias dvi savaites, o prižiūrinti gydytoja vis ramino, kad kai sueis 2 mėn. turėtų praeiti, atseit čia pilnėjimo požymiai g.gif .
o dabar po tų dviejų dienų tepimo CUTIVATE vėl gražūs.
Daugiau nebetepu, nes sako kad negerai.
Atsakyti
Mes taip pat naudojom cutivate kremą, bet kūneliui -kai buvo visai prastai, o veiduką tepėm Hidrocortizonu, kiek žinau, šis yra silpniausias iš visų hormoninių g.gif Nesuprantu gydytojos, kuri tokį stiprų hormoninį paskyrė ir dar mažylio veidukui!!! Juk pradedama nuo pačių silpniausių, ir tik tada kai šie nepadeda, skiriami vis stipresni g.gif
Atsakyti
Dieve sventas, mamos, ka jus sau galvojat? Dermatitas yra alergija maistui. hormoniniai tepalai krastutiniu atveju. mano vaikis nuo gimimo toks. dabar zandai grazus, bet vos tik atleidziu vadeles, vel tas pats. taigi ka reikia daryti:
1) rasei kad pati maitini, taigi tau negalima valgyti:
karves, ozkos pienas, sojos produktai
kvieciai, grikiai, kiausiniai
kvieciu produktai: t.y.:makaronai,blynai, bandeles, sausainiai, pyragai, tortai, batonas
vistiena, versiena, jautiena,zuvis
morkos, pomidorai, juodi serbentai, vysnios, avietes, braskes, zemuoges, citrusiniai, kiviai
riesutai,medus, sokoladas, kakava, kava
multivitaminai, ypac B grupes, taigi netinka jokie zindyviu vitaminai, sirupines vaistu formos
[COLOR=red]
[COLOR=red]
2) galima valgyti:[COLOR=green]
rugstus pieno produktai, ryziai,mieziai, avizos, rugiai, kukuruzai, juoda duona
kiauliena, triusiena, kalakutiena
bulves, kopustai, kalafiorai, brokoliai, cukinija, agurkai
geltonieji serbentai, melynes, bruknes, obuoliai (ne raudoni), bananai
cukrus, aviziniai javainiai (batoneliai)
vitaminai A, C, D, Ca, Mg, Zn[COLOR=green]

zinau kad antialergine dieta ziauri, bet kol jos laikausi, vaikas sveikas, bet kai suvalgau bent maziausia sausaineli ar riesuta, zandai parausta, pleiskanoja. beje sios dietos tures laikytis ir kudikis, kai pradesi primaitint.
3) indus plauk su spec, indu plovikliu Pvz., as naudoju Frosch. vaika maudyk su tokiom priemonem, kad butu neprikvepintos. drabuzeliai su spec. skalbimo milteliais. slapiu skuduriu kasdien valyk dulkes ir grindis, nes tokoie vaikai jautrus net dulkem.
4) stebuklingasis tepaliukas ELIDEL, jis isvis be hormonu, labai padeda. bet as ir juo nepiknaudziauju, naudoju, tik jei neislaikius ka nors neleistino suvalgau, ir zandukai stipriai pleiskanoja. bet uztai jis brangus 85lt

sekmes ir kantrybes. zinau kaip sunku augint alergiska vaika, nes esi ziauriai apribotas, tenka atsisakyti daug malonumu.
Atsakyti
Iš principo tai viskas tiesa nors šiaip jau alergija maistui labai individuali pvz mano pupai netinka visos kruopos, obuoliai ir t.t. O dėl Elidelio tai čia tiktų pasakymas stebuklų nebūna jis nors ir be hormonų bet jo sudėtis tai netokia jau nekalta, o amerikonai iš viso ciongą kelia kad jis paskatina infekcijas ir yra pastebėti vėžio atvejai, kiek čia tiesa kiek antireklama ne man spręst bet galų gale tai vaistas visai naujas ir matyt ne veltui skiriamas nuo 2 metų. Aš pati išbandžiau - veikia stebuklingai, bet visgi dėl šventos ramybės šito stebuklo nebenaudoju, bent jau kol padeda kitos priemonės.
Atsakyti
Dieve šventas negtalima valgyti visko kas skaniausia cry.gif . Sakyčiu reikia laikytis bado dietos, taip gali ir pieno pritrūkti.
Pradžiai pabandysiu nevalgyti šokolado, pyragų ir kitų miltinių gaminių.
O gal alergiją suskelia ne mano mityba, bet skalbimo priemonės kuriomis skalbiu savo rūbus??? Jug vistiek vaiką nešioji ant rankų jis veidu tirnsi į rūbus, padedi ant lovos, kartais kartu naktį miegi. g.gif
Atsakyti
Nepulkit iš karto į paniką dėl tų draudžiamų produktų - geriausia būtų kuo greičiau į alergologijos centrą ir išsitirti - kas būtent sukelia alergiją. Gal tas išvardintas sąrašas žymiai sutrumpėtų. O kai tiksliai žinosit - nuo ko konkrečiai beria, ir pačioms bus ramiau. Taigi neeksperimentuokit, juk tai jūsų kūdikiai, o ne bandomi triušiukai.
Atsakyti